Şimdi Ara

HDD önerisi. 2 model arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın hard diski biraz eski ve az depolama alanı mevcut(500gb).Bu nedenle hdd arayışındayım .Hb den çok satanlara baktığımda ilk 2 model arasında kaldım .Biri 1 tblık wd blue 7200 RPM ,bir diğeride hitachi 2 tb oda 7200 RPM 64 mb.Ama anlamadığım nokta 2 tb hem daha ucuz hemde daha fazla depolama alanına sahipken neden çoğunluk wd'yi tercih etmiş.Bana öneriniz nedir gözden kaçırdığım bir şey mi var?

1tb lık wd:http://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330

2 tblık hitachi:http://www.hepsiburada.com/hitachi-2tb-3-5-7200rpm-sata-64mb-sabit-disk-p-HBV000003OMEM

Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot: that sometimes the hand of fate must be forced! Now go forth... unleash the tides of Doom... Upon all those...who would oppose us.

• satıcı farklı bırı hepsı burada
    bırı bıldıgın satıcı

nekadar guvenılır bellı olmaz

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot: that sometimes the hand of fate must be forced! Now go forth... unleash the tides of Doom... Upon all those...who would oppose us.
  • size tavsiyem ilk tercihizdir w d den şaşmayın.

don't cry....
    soldier of fortune...
    ..but why why why can't it be oh can't it be mine..
    ...and I still wonder if you ever wonder the same and I still wonder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.