İyi günler arkadaşlar dün çöken harddiskimin için açtım okuyucu başlıgı kırılmış olarak buldum.Bi nevi sadece hdd plakaları kalmış,o plakaları başka bi hddye taksam yada taktısam kurtarma şansım varmıdır ? Lütfen yorumları esirgemeyin teşekkür ederim.
o plakalarin hava almamasi lazim... havasiz ordamda acilip toz vs den etkilenmemesi lazim... Umarim kurtarirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: BY_MFA
İyi günler arkadaşlar dün çöken harddiskimin için açtım okuyucu başlıgı kırılmış olarak buldum.Bi nevi sadece hdd plakaları kalmış,o plakaları başka bi hddye taksam yada taktısam kurtarma şansım varmıdır ? Lütfen yorumları esirgemeyin teşekkür ederim.
Dostum Hiç Şansın Yok
naptın hacı radyomu bu her istediğinde içini açabilesin açtı isen ve hava temas etti ise bitmiş o iş uğraşma bence
Malesef kurtarmak imkansız
Teşekkür ederim arkadaşlar.Hepsini geçtimde resimlerde gitti yeni bi hdd alacagım (2tb 3.5) iki marka arasında kaldım biri seagate (kırılan harddiskimde seagateydi) biride wd hangisini önerirsiniz,birde 32mb önbellek iyimi ?
Önemli bilgileriniz var ise profesyonel yardım alın kurtarılmaycak harddisk kırılmış çizilmiş olanlar. Su temasında bile %100 kurtulma yapılıyor.
Hava alınca bozulurmuş neler diyorsunuz öyle
Bakım yapılırken bir video.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hione -- 4 Şubat 2012; 15:57:29 >