Şimdi Ara

HDD KURTARMA (SADECE PLAKALARI VAR) ACİL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar dün çöken harddiskimin için açtım okuyucu başlıgı kırılmış olarak buldum.Bi nevi sadece hdd plakaları kalmış,o plakaları başka bi hddye taksam yada taktısam kurtarma şansım varmıdır ? Lütfen yorumları esirgemeyin teşekkür ederim.

• o plakalarin hava almamasi lazim... havasiz ordamda acilip toz vs den etkilenmemesi lazim...
    Umarim kurtarirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BY_MFA

İyi günler arkadaşlar dün çöken harddiskimin için açtım okuyucu başlıgı kırılmış olarak buldum.Bi nevi sadece hdd plakaları kalmış,o plakaları başka bi hddye taksam yada taktısam kurtarma şansım varmıdır ? Lütfen yorumları esirgemeyin teşekkür ederim.

Dostum Hiç Şansın Yok
  • naptın hacı radyomu bu her istediğinde içini açabilesin
    açtı isen ve hava temas etti ise bitmiş o iş uğraşma bence
  • Malesef kurtarmak imkansız
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Hepsini geçtimde resimlerde gitti
    yeni bi hdd alacagım (2tb 3.5) iki marka arasında kaldım biri seagate (kırılan harddiskimde seagateydi) biride wd hangisini önerirsiniz,birde 32mb önbellek iyimi ?
  • Önemli bilgileriniz var ise profesyonel yardım alın kurtarılmaycak harddisk kırılmış çizilmiş olanlar. Su temasında bile %100 kurtulma yapılıyor.

Hava alınca bozulurmuş neler diyorsunuz öyle

Bakım yapılırken bir video.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hione -- 4 Şubat 2012; 15:57:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hione

Önemli bilgileriniz var ise profesyonel yardım alın kurtarılmaycak harddisk kırılmış çizilmiş olanlar. Su temasında bile %100 kurtulma yapılıyor.

Hava alınca bozulurmuş neler diyorsunuz öyle

Bakım yapılırken bir video.

Ayipsin, kuf bile tutar sonrada mantar yapar.......

• Çok teşekkür ederim hione şimdi eski kötü bi sata II bir hdd alacam plakalarını söküp benimkini takacam inşallah kurtarabılırım.İyi günler Arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.