Şimdi Ara

HDD KALPTEN GİDİO ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar acil yardımınızı bekliyorum. 160 gb codegen(içinde toshiba çipset kullanıyor) harici hdd mi pc ye bağladığımda "initio default controller" diye görüyor yani hdd ile hiçbir ilgisi yok ve hiçbir şekilde hdd nin içindeki bilgilere ulaşamıyorum.
    Bu sorunu nasıl halledebilirim acaba??(HARİCİ BİLEŞENLERDE CEVAP ALAMADIĞIM İÇİN BURAYA AÇTIM K.B)

HDD KALPTEN GİDİO ACİL YARDIM

• Harddiski kutusundan çıkarıp sata ile direkt bağlayabilirsin.
  • denedim hatta yeni kutuda taktım ama nafile :( içindeki çipsette sorun olduğunu düşünüyorum.
    hdd önemli değil bana lzm olan içindeki bilgiler onları kurtarmam lzm. heryolu denedim ama başaramadım
  • merhaba,

Geçmiş olsun. Diskinizi sata dan bilgisayarınıza bağladığınızda Disk yönetimi ne gidip baktığınızda (Masaüstü bilgisayarım ikonuna sağ klik yapıı Yönetimi seçiyorsunuz, ordan da disk yönetimini seçin )diskinizi orda görebiliyor musunuz?

Burda görünüyorsa belki bir şeyler yapılabilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 22 Nisan 2011; 1:13:12 >
  • cevabınız için teşekkür ederim
    malesef görünmüyor. sata ile bağladığımda da aynı sorun oluyor.
    Bilgisayarcıların tümünü dolaştım bana dedikleri tek şey "hdd ye şok atacaz blki kendine gelir ama içindekilerin silinme ihtimali var"
    bunu yapacağıma kendim çipseti parçalayıp elektronikçilere gösteririm en azından yanıp yanmadığını kesinleşirmiş olurum
  • merhaba,

Bence siz çipsete müdahale etmeyin. Ben İzmir de bir arkadaşımın diskini tamir ettirebildiğini biliyorum. İçindeki bilgiler konusunda bir şey diyemeyeceğim, ama diskine uygun başka bir diskin kartını takıp diskini çalışır hale getirdiklerini biliyorum. Sizin diskiniz modelinde arızalı bir diskin kartını değiştirebilen yerler olabilir isterseniz bu şekilde bir bakın derim.

Tekrardan geçmiş olsun.

Sağlıcakla kalın
  • tavsiyeniz için teşekkür ederim. bugün yine bilgisayarcı turuna çıkayım. inş hallolur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM 10K'ya Telefon
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.