Şimdi Ara

HDD kafa atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hdd bilgisayar çalışırken ansızın tak diye ses geliyor.Sürekli olmuyor.Hdd sıcaklığı 47 derece falan.laptop kullanıyorum.Neden olabilir acaba laptopu alalı 1 yıl oldu servise yollamadan halledebilir miyim? Bu ses bilgisayar çalışırken 1 kere geliyor.yaklaşık 1-2 saat sonra geliyor bilgisayar açıldıktan sonra.Tak sesi sırasında pc hafif donuyor sonra devam ediyor ve bi daha gelmiyor.O sesten sonra 5-6 saat kullandığım oldu ama bi daha gelmiyor o ses.1 kere geliyor pc çalışırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdcaner -- 23 Temmuz 2012; 18:50:27 >

• arkadaşım ama bu pc 1 yıllık garantisi var zaten bozulduğunda servis değiştirir hdd yi.5 aydır falan geliyor bu ses ve pc de herhangi bir problem yok.Mesela sabah 9 dan beri açık pc fakat o ses gelmedi bu sefer.Masada çalıştırdığımda laptopu bu ses gelmiyor genelde.Kucağımda çalıştırdığımda geliyor genelde.
  • Sen gene de verilerini yedeklesen iyi edersin.. Sonra pişman olma.. Garanti kurtarmaz ondan sonra verilerini.. İsmail Abi'nin benim sigortam var bana birşey olmaz diyip çatıdan kendisini atmasına benziyo bu olay
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.