Şimdi Ara

HDD ile ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba benim pc de 80GB samsung HDD var ama ben bir tane daha aldım 1TB HDD onun ikisinide bilgisayara takıpta onları birleştirsem bi sorun olur mu ya da bir bilginiz varsa hangisini yapmamı önerirsiniz birleştirme yoksa tek bir HDD mi kullanma
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fiziksel olarak ayrı iki HDD'yi birleştirip kullanmak mümkün değil.

80GB'lik hdd'ye işletim sistemini kurarsın.

1TB'lık HDD'ye de dosyalarını yüklersin. İstersen 1TB'lık hdd'yi istediğin kadar bölüp kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 7 Ağustos 2008; 14:14:58 >
  • Selam ;

Sistem ve donanim bilgilerini buatay yazar isen sana performans icin bi öneri verebilirim sanirim. Anakart Chip set marka model Cpu , ram ayrica 80 gb hdd ve 1tb hdd özellikleri nedir yani 80 hdd ide mi satami 1tb hdd ? bilmem analatnildimmi
  • Anakart P5RD1-VM ATI Chipsetli ULi PCI Fast Ethernet Controller CpU Pentium 4 3.00Ghz 1.5 ram DDR2 400Mhz tam bilmiyorum ama bunlar 80 Gb hdd sata 5400 rpm tam bilmiyorum.aldığım 1TB hdd sata 2 7200rpm

Bildiğim bu kdr cevabınızı bekliyorum.

Anakartın Resmi

HDD ile ilgili sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbag -- 8 Ağustos 2008; 12:39:53 >
  • Bence şöyle yapmalısın.

Kullandığın sisteme ve ihtiyacına göre 1TB lik diskte bölümleme yapmalı ve ardından buna işletim sistemi kurmalısın. 1 Tb lik disk diğer diskinden daha hızlı olduğu için sana daha iyi performans verecektir.

Diğer harddiskini ise acil durumlarda kurtma amaçlı yada sistemini performansını artırma veri depolamak için kullanabilrisin..... Sistemin performansını ise sanal bellek dosyasını o diske taşıyarak biraz arttırabilirsin.

Ama senin yerinde olsam bu diskin fişi çekip acil durumlarda kurtama ve yedekleme amıcı ile kullanırdım.....

Hadi kolay gelsin.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.