Şimdi Ara

HDD içindeki garip ve uzun isimli klasörler nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu klasörler uzun zaman önce çıkmıştı ama hiç bakmamıştım nedir diye. Şimdi kafamı kurcaladı silmeye kalksam yönetici izni lazım diyor veriyorum izni sonra klasöre erişim engellendi tarzı bir hata verip silme işlemini iptal ediyor.
    klasörler bunlar

içerikleri:
    1:

2:

Diğer klasör içerikleri de buna benziyor ya da sadece update diye bir klasör oluyor içnlerinde.
    Bu içerdeki klasörlerin içine girmeye çalıştığımda ise
    "Bu klasöre erişim izniniz reddedildi.
    Bu klasöre erişim izni almak için güvenlik sekmesini kullanmanız gerekli." diye bir uyarı çıkıyor karşıma.
    Bunlar sistem dosyaları falan mıdır yoksa virüs müdür? Önemsizler ise nasıl kurtulurum bunlardan.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 13 Nisan 2020; 15:14:59 >

• Diskteki verilerinizi yedekleyip sonra biçimlendirebilirsiniz.
    Klasörler izinlerini düzenleyerek kullanımı açabilirsiniz. sağ tıklayıp güvenlik sekmesinden kullanıcı ekleyerek (ben everyone ekliyorum) tüm izinleri verin. ( biraz zahmetli bir yöntem)
    Yardımcı program kullanarak da silebilirsiniz.

Dosyalar bi program tarafından oluşturuluyor olabilir. Bazen buna benzer klasörler disk onarımı sonrasında da oluşuyor. . Windows veya başka bir program da oluşturmuş olabilir. Silmeniz halinde bazı programların sıkıntı çıkarma ihtimali var.

Yedeklerinizi almadan müdahale etmek riskli olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DigitalVeri kullanıcısına yanıt
    Verileri yedekleyebileceğim bir hdd bulduğumda biçimlendirmeyi deneyeceğim. Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.