Şimdi Ara

HDD hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gecen gun yenı hdd aldım ötekı hdd bozulmuştu onun yerıne 160 gb hdd aldım 512 ramım var.baska bir pc den xp yükledik sonra kendı pc me taktım bu hatayı verdı acaba ne sorunu var nasıl hallede bilirim...bilgilerinizi paylaşırsınız cok sevınırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercansarigul -- 21 Kasım 2008; 18:32:40 >

• Resim açılmadı nasıl bir hata verdiğini göremedim.Diğer bilgisayarla sizin bilgisayarınızın bileşenleri(anakart ekran kartı)farklı olduğundan dolayı hata verebilir.En sağlamı kendi bilgisayarınızda format atıp tekrar yüklemek olacaktır.
  • selam, olmaz senin işin kendi bilgisayarında kuracaksın sistemi. Diğer kurduğun pc'deki board'la senin board'un aynimi? hadi gectim chipset'ler aynimi? sorunun büyük ihtimalle bu sistemi taktığın pc de kuracaksın.
  • yorumlarınız için çok teşekkurler...bazı buyuklerımede danıştım ama onlar ram hatası dedıler

[img=http://img359.imageshack.us/img359/347/sdsacf9.jpg] <<< linke tıklayınız lutfen
  • dediğin gibi ram hatası olması muhtemel... bide direk kendi makinende dene.. eğer kurarken hata verirse birde yeni ram al..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

dediğin gibi ram hatası olması muhtemel... bide direk kendi makinende dene.. eğer kurarken hata verirse birde yeni ram al..

hıımm cok teşekkurler ilk önce bır benım pc de yukleyı sonra baktım hata verdı yenı bır ram alırım olmazsa herkeze çok teşekkur ederım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata HDD de win98 Sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.