Bildirim
HDD Fiyatları neden Uçmuş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tayland'ı mı ne sel basmış fabrikalarda üretim durmuştu sonra fabrikalar üretime geçti sanırım ama bahaneleri baki kaldı böyle.2013'de düşecekmiş sanırım. -
usb 3.0 oldukları ıcın olabılır mı -
quote:
Orijinalden alıntı: mktrnk
usb 3.0 oldukları ıcın olabılır mı
Hayır asıl cevap üsttekı neden, taylanddakı selden dolayı fabrikalar yeniden kuruldu bu yuzden pahalı 2013 gibi eski fiyatlarına dönmesi beklenıyor -
150tlye 2 sene once aldigim hdd 370tl olmus -
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
Tayland'ı mı ne sel basmış fabrikalarda üretim durmuştu sonra fabrikalar üretime geçti sanırım ama bahaneleri baki kaldı böyle.2013'de düşecekmiş sanırım.
Bilgilendirme için teşekkürler. -
taylanddaki seli bahane ediyor üretici denen godomanlar.
Ancak sel olduğu andan bu tarihe kadar ki karlarını geçen gün açıkladılar, tarihi rekor kırmış hepsi.
kısaca sel bahane tüketiciyi düdüklemek şahane. -
WESTERN DIGITAL WD15EARS Caviar Green 1.5TB 64MB Sata geçen sene ocak ayında vatandan 127 tlye almıştım şuanda sanalreyonumda
Marka : WD
Bizdeki Fiyatı : 155,68 USD + KDV
Kdv Dahil Fiyatı : 315,97 TL
Havale Fiyatı : 309,65 TL % 2 İndirim
Tek Çekim Fiyatı : 312,81 TL % 1 İndirim -
bu kadarmı gamsızsınız dünyadan bir habersiniz anlamıyorum insan gazetedemi okumaz tv demi izlemez sokakta sohbettemi etmez gelecek nesil iyiye gidiy -
SSD'ye yaklaşmış fiyatlar -
http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbacw0020hbk-eesn-3,5-2tb-my-book-essential-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=50927
Şu linkteki HDD yi vatandan geçen sene mayısta %25 indirimin olduğu gün 220 TL ye almıştım. Şimdi 363 TL fiyatı var. Ulan ne selmiş arkadaş.
Yeni bir HDD almam gerekiyor (Bu HDD doldu) ama maalesef fiyatlardan alamıyorum şu an
-
Fiyatlar 2,5 kat arttı maalesef. Zamanında 100TL ye aldığım HDD şimdi 248TL olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Fiyatlar 2,5 kat arttı maalesef. Zamanında 100TL ye aldığım HDD şimdi 248TL olmuş.
Ne zamana düşer hocam ? -
320 lik taşınabilir var bende . 1 TB lık taşınabilir lazım almıyorum 300-350 lira nedir yahu yuh -
sisteme bakayım dedim bizim alışımız örn.
500 SEAGATE 7200 NCQ SATA3 16MB ST500DM002 Fiyat :80,325USD + kdv 170 tl
3 TB WES.DIG.WD30EZRX SATA2 64 MB CAVIAR GREEN Fiyat :213,15USD + kdv 452 tl
olmuş -
Bir ara 60lık diskleri gördüydüm mağzalarda sıfır satılıyordu.. -
Biraz ucuzlasada alsak kaç aydır hard disk lazım sıkıştık azıcık yere ama fiyatlarda uçuk -
quote:
Tayland'ı mı ne sel basmış fabrikalarda üretim durmuştu sonra fabrikalar üretime geçti sanırım ama bahaneleri baki kaldı böyle.2013'de düşecekmiş sanırım.
+1010101010
anlmadıysanız 1 ve 0 ları açıklayayım -
quote:
Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38
quote:
+1010101010
anlmadıysanız 1 ve 0 ları açıklayayım
Açıklarsan gece rahat uyuyabileceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38
quote:
+1010101010
anlmadıysanız 1 ve 0 ları açıklayayım
Açıklarsan gece rahat uyuyabileceğiz.
reyiz dalga geçiyon galiba
Benzer içerikler
- a4 poster yapma sitesi
- birine yazmak için bahaneler
- güz dönemi ortalama 2 nin altında ise
- diplomat maaşı
- semt ne demek
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X