Şimdi Ara

HDD Fiyatları neden Uçmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HDD lazım oldu. Bir araştırayım dedim dudağım uçukladı fiyatlar almış başını gitmiş. Sizce yakın zamanda bir indirim yaşanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 13 Mayıs 2012; 15:26:04 >

• Tayland'ı mı ne sel basmış fabrikalarda üretim durmuştu sonra fabrikalar üretime geçti sanırım ama bahaneleri baki kaldı böyle.2013'de düşecekmiş sanırım.
  • usb 3.0 oldukları ıcın olabılır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

usb 3.0 oldukları ıcın olabılır mı

Hayır asıl cevap üsttekı neden, taylanddakı selden dolayı fabrikalar yeniden kuruldu bu yuzden pahalı 2013 gibi eski fiyatlarına dönmesi beklenıyor
  • 150tlye 2 sene once aldigim hdd 370tl olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Tayland'ı mı ne sel basmış fabrikalarda üretim durmuştu sonra fabrikalar üretime geçti sanırım ama bahaneleri baki kaldı böyle.2013'de düşecekmiş sanırım.

Bilgilendirme için teşekkürler.
  • taylanddaki seli bahane ediyor üretici denen godomanlar.

Ancak sel olduğu andan bu tarihe kadar ki karlarını geçen gün açıkladılar, tarihi rekor kırmış hepsi.

kısaca sel bahane tüketiciyi düdüklemek şahane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WESTERN DIGITAL WD15EARS Caviar Green 1.5TB 64MB Sata geçen sene ocak ayında vatandan 127 tlye almıştım şuanda sanalreyonumda

Marka : WD
    Bizdeki Fiyatı : 155,68 USD + KDV
    Kdv Dahil Fiyatı : 315,97 TL
    Havale Fiyatı : 309,65 TL % 2 İndirim
    Tek Çekim Fiyatı : 312,81 TL % 1 İndirim
  • bu kadarmı gamsızsınız dünyadan bir habersiniz anlamıyorum insan gazetedemi okumaz tv demi izlemez sokakta sohbettemi etmez gelecek nesil iyiye gidiy
  • SSD'ye yaklaşmış fiyatlar
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbacw0020hbk-eesn-3,5-2tb-my-book-essential-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=50927

Şu linkteki HDD yi vatandan geçen sene mayısta %25 indirimin olduğu gün 220 TL ye almıştım. Şimdi 363 TL fiyatı var. Ulan ne selmiş arkadaş.

Yeni bir HDD almam gerekiyor (Bu HDD doldu) ama maalesef fiyatlardan alamıyorum şu an

• Fiyatlar 2,5 kat arttı maalesef. Zamanında 100TL ye aldığım HDD şimdi 248TL olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Fiyatlar 2,5 kat arttı maalesef. Zamanında 100TL ye aldığım HDD şimdi 248TL olmuş.

Ne zamana düşer hocam ?
  • 320 lik taşınabilir var bende . 1 TB lık taşınabilir lazım almıyorum 300-350 lira nedir yahu yuh
  • sisteme bakayım dedim bizim alışımız örn.
    500 SEAGATE 7200 NCQ SATA3 16MB ST500DM002 Fiyat :80,325USD + kdv 170 tl

3 TB WES.DIG.WD30EZRX SATA2 64 MB CAVIAR GREEN Fiyat :213,15USD + kdv 452 tl

olmuş
  • Bir ara 60lık diskleri gördüydüm mağzalarda sıfır satılıyordu..
  • Biraz ucuzlasada alsak kaç aydır hard disk lazım sıkıştık azıcık yere ama fiyatlarda uçuk
  • quote:

Tayland'ı mı ne sel basmış fabrikalarda üretim durmuştu sonra fabrikalar üretime geçti sanırım ama bahaneleri baki kaldı böyle.2013'de düşecekmiş sanırım.

+1010101010

anlmadıysanız 1 ve 0 ları açıklayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

quote:

+1010101010

Açıklarsan gece rahat uyuyabileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

quote:

+1010101010

Açıklarsan gece rahat uyuyabileceğiz.

reyiz dalga geçiyon galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.