Şimdi Ara

Hdd aldım biosda gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-6 ay once aldıgım sisteme yeni hdd alabildim takıyorum biosda gözükmüyor aynı şekilde eski hddmi bağlıyorum sıkıntı olmadan açılıyor bios sıfırlamayı denedım görmedi sata modu değiştirdim görmedi anakartım msi 970 a g46 aldıgım hdd seagate 1 tb barracuda sata 3 bağlıyorum bildiğiniz eski hdde sıkıntı yok bunu görmüyor hdd bağlandığında çalışıyor ısınmaya bile başlıyor varmı fikri olan hddde sorun olabilirmi

• İzmir.li İ kullanıcısına yanıt
    Belkide hdd de sorun vardır, başka bir arkadaşında falan dene. Yada sata soketinde de sorun olabilir belkide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım sağolun sata soketinde sanmıyorum hocam çünkü diğer hdd çalışıyor aynı sokette hddde sıkıntı var galiba vatana geri götüreyim
    Götürmeden önce sistem ayarlarındali hdd lerin olduğu bölüme bak, görünmesi lazım. Hani hdd ye harf atadığımız bölüm.

Google'a yaz hdd ye harf atama diye orada o hdd çıkmalı eğer görünüyorsa.

• denedim hocam onuda 250 gb harddiskimi taktım bu yenisinide taktım harf atamadada gözükmüyor
    Öyleyse vatana git elemanla birlikte deneyin çalışıp çalışmadığını.

• daha gitmedim vatana birşey sormak istiyorum 2 hdd bağlayınca windows başlatılıyor yazısında takılı kalıyor yani sistem açılsa disk yönetimi görebilir belkide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dediğim gibi, başka sistemde dene mümkünse. Belkide senin sistem bozulmuştur. Yada götür vatan a orda denesinler.

• arkadaşlar denedim şu şekilde görmeyi başardı ancak disk yönetiminde gene yok WDC olan eski disk diğeri seagate falan çıkması gerekde böyle gözüküyor biçimlendirebilsem biosda görecekde yapamadım yarın götürücem artık çare bulamazsam

Hdd aldım biosda gözükmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.