beyler ümraniye mağazasından gidip alacağım ancak internette sapphire olan ümraniyede yok gözüküyor.gidip powercoloru alsam sizce hata yapmış olurmuyum?
asus olan modeline bak derim ama illa 2 sinden birini alicaksan sapphire
quote:
Orijinalden alıntı: kadir5523
asus olan modeline bak derim ama illa 2 sinden birini alicaksan sapphire
kardeş sapphire alamıyorum ümraniyede yokmuş, powercolor alsam büyük hata yapmış olurmuyum?
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Powercolor =
kardeş sapphire alamıyorum ümranıyede yok, cidden powercolor alırsam büyük hatamı yapmış olurum
quote:
Orijinalden alıntı: bilaldem12
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Powercolor =
kardeş sapphire alamıyorum ümranıyede yok, cidden powercolor alırsam büyük hatamı yapmış olurum
Şans işi, illa sorun yaşarsın demiyorum ama forumda powercolor dan şikayetçi çok insan var bende zamanında bir powercolor kart patlatmıştım bildiğin patlıyor kart.
okudugum yorumlar yuzunden alma diyorum karti deneme sansim olmadi +umraniye gidip baska vatan magzasindan getirebiliyor diye biliyorum yakinsa gidip bir sor derim
ben asus derim. bütçe uymazsa sapphire de iyi kart. ama powercolor bilemedim şimdi
quote:
beyler ümraniye mağazasından gidip alacağım ancak internette sapphire olan ümraniyede yok gözüküyor.gidip powercoloru alsam sizce hata yapmış olurmuyum?
altunizadeye in atla metrobüs'e topkapıdan al kartı. olmadı kadıköy mağazasına bak orada varsa oradan al. p.color kötü marka değil. sapphire tercih ediliyor genelde..
Sapphire al bence
Sapphire
Biraz daha koy Asus Gtx650 Ti BOOST al .
Powercolor'un ekran kartı PCS+ versiyonunu seçmediğin için Sapphire alman daha doğru olur.
yok hocam o kadar abartmaya gerek yok powercolor da marka sonuçta hacimli üretim yapıyor basit bir iş değil sanki çinden 30dolara getirip 300tl ya satan markalar gibi konuşmayın öyle büyük bir problem çıkmaz vatanda hallolur bişey olursa
Sapphire tabiyi ki Bütçe varsa açıkçası yine sapphire alırdım asusa bakmazdım. 7870 sapphire memnunum.
quote: