Şimdi Ara

HD6850 Fiyatı Yaza Doğru Düşer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HD6850 almayı düşünüyorum.Fazla acelesi yok ama.

Önümüzdeki eylül ayında gerek doların düşmesi gerek yeni modellerin çıkmasıyla fiyatı düşer gibi geliyor.

Sizce beklemelimiyim?

• 7770 ve 7850 ler cıkacak yakında yaza doğru düşer bence vatanın %25 indirimlerini de takip et
  • bende His in 6970 iceq eyefinity 2 gb lık modeli düşünüyorum..
    hala çıkış tarihi verilmedi.mascom ve vatandan takip ediyorum hala bil bildiri de yayınlamamış his
  • yaza kadar piyasadan silinebilir bu kartlar.

hd6850 nin baş rakibi olan gtx460 ın sıfırı ne kadar azaldı baksana
  • Dusecegi kadar dustu zaten fiyatlar.cok fazla bir beklenti icinde olmamak lazim
  • Bi aralar 250tl ye alınıyordu vatandan. 7800 serisi çıkınca 6850 ucuzlar bakarsın 6870 bile alabilirsin 250 tl ye :D.
  • firmalar zaten stok eritiyor 7xxx serisi orta seviye kartlar cıkmadan stokta kart kalmaz bu seviye kartı sıfır olarak 100 dolar civarında satmazlar. satarlarsa 7xxx serisinin satışlarını baltalar. vatan bilgisayarda dahil 267tl powecolor 6850 satıyor kise zararına kart satmaz. 7xxx serisinin alt seviye kartı örnek 7670 bile 100 dolar seviyesinde piyasaya giriş yapar 6850 fiyatı 150 dolardan 130-120 dolara gerilerse kimse 20-30 dolar için 7670 almaz.
    şahsi tahminim dolar kuru böyle giderse bu kartın göreceği en alt fiyat 230 tl bu fiyat için beklemek bütçe ve sabır meselesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klima fiyatları ne zaman düşer?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazı bekle HD6950 Al fiyatı düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.