Şimdi Ara

HD6790 ile neler oynayabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi oyun oynamak istiyorum yeni çıkan oyunlar. Bilgisayarımın özellikleri:
    -Core 2 Duo E7500 2.93 GHz
    -3 gb ram

Teşekkürler.

• Hiç bişe oynayaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Hiç bişe oynayaman.

abartma çoğu oyunu high belki ultra karışımı oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Hiç bişe oynayaman.

oynayaman derken
  • O işlemciye 5770 daha iyi olur sanki.Yada GTX 550
  • quote:

Orijinalden alıntı: New Guy

Evet arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi oyun oynamak istiyorum yeni çıkan oyunlar. Bilgisayarımın özellikleri:
    -Core 2 Duo E7500 2.93 GHz
    -3 gb ram

Teşekkürler.

Işlemciyi 3.5 e çekin oc ile ;) o ekran kartı da extrem bir kaç oyun hariç(bf3 -metro-skyrim gibi) geri kalan hepsini ultra oynatmak için yeterlidir ;)
  • @ zalimahmet;
    Yorumun için teşekkür ederim. Assassin's Creed IV - GTA IV'ü de açabilir mi kart ?

OC olayını hiç bilmiyorum biraz açıklayabilirmisiniz ? İşlemcim yanabilir mi ? OC başarılı olursa işlemcim daha mı iyi olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ Mutlu Dal;
    Eyvallah kardeşim.

Son sorum ise bu ekran kartı için ayrı bir PSU almam gerekir mi destekler mi PSU'm kaç watt vb. nerden öğrenebilirim ? Bu işlerde biraz yeniyim mazur görün :)
  • quote:

@ Mutlu Dal;
    Eyvallah kardeşim.

Son sorum ise bu ekran kartı için ayrı bir PSU almam gerekir mi destekler mi PSU'm kaç watt vb. nerden öğrenebilirim ? Bu işlerde biraz yeniyim mazur görün :)

Kaliteli bir 400-450w psu olması lazım en azç
    Eğer halihazırda sistemde kullandığın psu nun markasını ve güç değerlerini yazarsan yetip yetmeyeceği konusunda yardımcı luruz.
  • bir çok ileri düzeyde oyunu oynayabilirsin.
  • şu an piyasadaki bütün oyunları bu kartla oynayabilirsin. Kasma yaparsa oyun iç ayarları kısarsın. AA yı kapatırsın. daha önce orta ve üst seviye ekran kartlarını kullanmadıysan 30 fps senin için yeterli olacaktır :). Biz alıştık 60 fp se ye 45 in aşağısına düştü mü hemen kasılıyor gibi geliyor bize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

şu an piyasadaki bütün oyunları bu kartla oynayabilirsin. Kasma yaparsa oyun iç ayarları kısarsın. AA yı kapatırsın. daha önce orta ve üst seviye ekran kartlarını kullanmadıysan 30 fps senin için yeterli olacaktır :). Biz alıştık 60 fp se ye 45 in aşağısına düştü mü hemen kasılıyor gibi geliyor bize :)

Hocam bf3 35-45 fps arası ben de ama hiç akıcı gelmiyor gözüme :( oysa tv yayını ne kadar akıcı 24 fps ile :( benim gözümde bir sorun mu var aceba ya :-O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...
    Kaliteli bir 400-450w psu olması lazım en azç
    Eğer halihazırda sistemde kullandığın psu nun markasını ve güç değerlerini yazarsan yetip yetmeyeceği konusunda yardımcı luruz.

Kasamın içini açtım. (Toplama değil Casper dan almıştım..)

PSU model: WIN-400 PS
    Max. Output Power is 300W

Bunlar yazıyor.
  • evet her oyunu açarsın :)
  • Öncelikle PSU değişimi şart. Kaliteli 12V tan 300-350W ( 400-500W civarı bir ürün. 12V çıkışı önemli ) üstü güç veren bir şey yeterlidir.

Casper önermeme sebebimiz işte bu.

Bir parça değişeceksin. PSU yetmez. PSU değiştirirsin parça kasaya sığmaz. Kasayı değiştirirsin anakart uyum sağlamaz. Anakartı halledersin işlemci hata verir. Pehhh.

Onun dışında 6790 ı alacağın fiyat ta önemli. Bazıları 300+TL. O paraya 6850 alınır.

6790 kaça geliyor sana. Ve DDR3 mi DDR5 mi o da önemli. Bakıyorum bazı 6750 modellerine DDR3 takmışlar. Fiyatı uygun ama işe yaramaz. Onun gibi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 23 Ocak 2012; 9:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

şu an piyasadaki bütün oyunları bu kartla oynayabilirsin. Kasma yaparsa oyun iç ayarları kısarsın. AA yı kapatırsın. daha önce orta ve üst seviye ekran kartlarını kullanmadıysan 30 fps senin için yeterli olacaktır :). Biz alıştık 60 fp se ye 45 in aşağısına düştü mü hemen kasılıyor gibi geliyor bize :)

Hocam bf3 35-45 fps arası ben de ama hiç akıcı gelmiyor gözüme :( oysa tv yayını ne kadar akıcı 24 fps ile :( benim gözümde bir sorun mu var aceba ya :-O

Hocam ben internet kafede 5770 ile 1920*1080 de 30-40 arası fsp aldım...Hocam nasıl bir görüntüydü oo ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

quote:

Hocam ben internet kafede 5770 ile 1920*1080 de 30-40 arası fsp aldım...Hocam nasıl bir görüntüydü oo ya :D

30-40 fps sizin için akıcı mıydı hocam ;) yoksa benim gözlerde problem mi var onu merak ediyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

quote:

30-40 fps sizin için akıcı mıydı hocam ;) yoksa benim gözlerde problem mi var onu merak ediyorum :(

Hocam mesela NFS the run 30 fps de gayet hoştu bence...

Bu fps olayını ben de alayamyorum...Şahsen 25-30 fpslerde çok oyun oynadım, bitirdim...

Bu insanların toleransıyla ilgili bir şey...

Mesela ben baş ağrısına dayanamazken bekli siz kolunuzdan vurulmuş halde 1 km yürüyebilirsiniz???

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Öncelikle PSU değişimi şart. Kaliteli 12V tan 300-350W ( 400-500W civarı bir ürün. 12V çıkışı önemli ) üstü güç veren bir şey yeterlidir.

Bir parça değişeceksin. PSU yetmez. PSU değiştirirsin parça kasaya sığmaz. Kasayı değiştirirsin anakart uyum sağlamaz. Anakartı halledersin işlemci hata verir. Pehhh.

Onun dışında 6790 ı alacağın fiyat ta önemli. Bazıları 300+TL. O paraya 6850 alınır.

6790 kaça geliyor sana. Ve DDR3 mi DDR5 mi o da önemli. Bakıyorum bazı 6750 modellerine DDR3 takmışlar. Fiyatı uygun ama işe yaramaz. Onun gibi olmasın.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim,

PSU değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü dediğin şeyin olmasından korkuyorum. Casper aldığıma bende çok pişman oldum.

Şu an Marmaris'deyim Fiyatı tam hatırlamıyorum ama 250+TL civarı olması gerekiyor.

Bana PSU'm yeteceği bir ekran kartı önerir misiniz? Aradığım ekran kartı özellikleri:

-En az 1 gb,
    -En az 128 bit,
    -DDR5.
    250 TL civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum, beni yaza kadar idare edebilecek bir şey olsun yeter.

Zaten yazın daha iyi bir sistem toplayacağım. AMD olmasını istiyorum çünkü araştırdım ve bunları buldum;
    AMD: Çabuk ısınıyor fakat güzel performans gösteriyor.
    INTEL: Uzun süre ısınmıyor fakat performansı AMD kadar iyi değil..

Son olarak Over Clock olayını bana kısaca anlatabilir misin?

Mesajın için şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Öncelikle PSU değişimi şart. Kaliteli 12V tan 300-350W ( 400-500W civarı bir ürün. 12V çıkışı önemli ) üstü güç veren bir şey yeterlidir.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim,

PSU değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü dediğin şeyin olmasından korkuyorum. Casper aldığıma bende çok pişman oldum.

Şu an Marmaris'deyim Fiyatı tam hatırlamıyorum ama 250+TL civarı olması gerekiyor.

Bana PSU'm yeteceği bir ekran kartı önerir misiniz? Aradığım ekran kartı özellikleri:

-En az 1 gb,
    -En az 128 bit,
    -DDR5.
    250 TL civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum, beni yaza kadar idare edebilecek bir şey olsun yeter.

Zaten yazın daha iyi bir sistem toplayacağım. AMD olmasını istiyorum çünkü araştırdım ve bunları buldum;
    AMD: Çabuk ısınıyor fakat güzel performans gösteriyor.
    INTEL: Uzun süre ısınmıyor fakat performansı AMD kadar iyi değil..

Son olarak Over Clock olayını bana kısaca anlatabilir misin?

Mesajın için şimdiden teşekkürler.

Vatan da Asus 5770 Direct CU var. %25 indirimde ( Ki her ay en az bir kez yapar. ) 200TL falan oluyor. %25 i bekle ve ondan al.

Kasana PSU sığar ama sığıp sığmayacağı muallakta olan ekran kartıdır. O konuda da Powercolor 5770 alabilirsin. Onlardaki devre kartı daha da küçültülmüştür.

Ayrıca araştırmanızı arkadaşlara sorarak mı yaptınız bilmiyorum. Ama yanlış.

1 - AMD ısınmaz.

2 - İntel işlemcileri şu an ( Önceden AMD öndeydi. Bu böyle gider bir o öne geçer bir bu. ) performans olarak önde. Ancak AMD işlemciler de Fiyat Performansta öndedir.

F/P ta önde olması da şu demek. Aynı paraya AMD sistem toplarsan daha fazla performans elde edersin.

Bunu intel işlemciler Pahallı ya da AMD nin üst seviyede intel ile rekabet edecek işlemcisi yok gibi farklı bakış açıları ile yorumlayabilirsin. Ya da AMD de toplan satın alma maliyeti daha düşük te diyebilriz. Şu an AMD nin alınmayacak bir işlemcisi var ise o da FX X4 4100 olsa gerek herhalde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.