Şimdi Ara

HD5870-5850'nizi üşütmek istermisiniz?__ Satılık ZALMAN VF-3000A___

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim soğutucum satılıktır.Türkiye'de kullanıcı incelemesi yapan ilk kişi benimdir.
    Soğutucu yurtdışından alınmıştır.Sorunsuzdur. Kutu içeriği tamdır. Tüm aparatları ile gönderilecektir. (Macun Hariç)
    Hd5850 ve Hd5870'e uyumludur.
    İstediğim fiyat 60 TL dir.Önce havale sonra kargodur.Kargoyu alıcı öder
    Pazarlık ve takas söz konusu değildir.
     HD5870-5850'nizi üşütmek istermisiniz?__ Satılık ZALMAN VF-3000A___

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 23 Aralık 2011; 0:38:56 >

• çok çok iyi fiyat,ilgili kartlardan birine sahip olsaydım düşünmeden almıştım.

hayırlı satışlar...
  • hocam bunun performans değerlerı nasıldır, ayrıca takması kolay mıdır. cıddı cıddı almayı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

çok çok iyi fiyat,ilgili kartlardan birine sahip olsaydım düşünmeden almıştım.

hayırlı satışlar...

Teşekkür ederim dostum. Ben çok kullandım alan arkadaşın işine yaraşın biraz. Kart değiştirmesem kullandırdım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool58

hocam bunun performans değerlerı nasıldır, ayrıca takması kolay mıdır. cıddı cıddı almayı dusunuyorum

Dostum performans değerlerini ben ölçtüm bu forumda. Arama yapabilirsin. Stok fan ile karşılarştırmalar mevcut.
    Ürün hd5850 lileri üşütüyor. Takması çok basit.
    Aşağıdaki linkte inceleme mevcut:
    http://forum.donanimhaber.com/m_40761488/mpage_1/key_Zalman%2CVF-3000A/tm.htm
  • Üstat 6 serisine geçiş mi düşünüyorsunuz? Neden satıyorsunuz soğutucuyu öğrenebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

Üstat 6 serisine geçiş mi düşünüyorsunuz? Neden satıyorsunuz soğutucuyu öğrenebilir miyiz?

Özel soğutmalı modele geçtiğim için satıyorum.Ayrıca 6xxx serisine uyumlu olma ihtimali var. Tam bilimiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimal ile uyumlu, 5830 un fanı 6870'e olmuştu, fakat fan konnektörü olmadı(4 pin / 3 pin ), Zalmanın fan konnektörü ayrıdır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmax

http://www.aerocooler.com/shop.cart?action=ITEM&prod_id=FANZMVF3A

Link için teşekkür ederim. Yenisinin 120 Tl'ye mal olduğunu söylemek istemişsiniz herhalde.
  • Hocam hayirli satışlar ...GuZel urun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

quote:

http://www.aerocooler.com/shop.cart?action=ITEM&prod_id=FANZMVF3A

Link için teşekkür ederim. Yenisinin 120 Tl'ye mal olduğunu söylemek istemişsiniz herhalde.

hem öle hemde bi ara alsammıki diyede düşünmedim değil bendeki saphire modeli fan hızı jet kalkıyo sanki bunda böle bi ses sorunu varmı %70-80 lerde

• quote:

hem öle hemde bi ara alsammıki diyede düşünmedim değil bendeki saphire modeli fan hızı jet kalkıyo sanki bunda böle bi ses sorunu varmı %70-80 lerde

Birileri ses mi dedi. ne sesi dostum. Alacak kişi inan pişamn olmayacak.Soğutma üst düzeyde ses sıfır. Şaşıracaksınız fan çalışıyor mu diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

quote:

Birileri ses mi dedi. ne sesi dostum. Alacak kişi inan pişamn olmayacak.Soğutma üst düzeyde ses sıfır. Şaşıracaksınız fan çalışıyor mu diye?

kesinlikle doğru arkadaşım kullanıyor bendeki 5850yi satmasam almıştım bu fanı kullananlar bilir kalitesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO

kesinlikle doğru arkadaşım kullanıyor bendeki 5850yi satmasam almıştım bu fanı kullananlar bilir kalitesini

Teşekkürler satış devam ediyor.
  • hayırlı satışlar takip...
  • biraz düşüneyim belki alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

biraz düşüneyim belki alabilirim :)

almayı düşünen arkadaşlar çabuk düşünürlerse iyi ederler. Çünkü referans tasarım bir kart buldummu satıştan hemen çekerim ona göre
  • Hayirli satislar kardesim
    Yazmasam rahat edemicem bu sogutucuyu 8-9 ay once deli gini aradim benim gbi bu urunu zannedmiyorumki arastiran olsun 1000 lik pompa 240 radyotor 9/8 hortum ama bu sogutucu kadar iyi olmadi ben 5850 3 lu crosfire krosfire kullandim o yuzden hem sivi hemde hava sogutucu olarak bu modellerde iyi deneyim sahibi oldum.
    Ben 240 tl almistim zannedersem arkadasda bu fiyatlardan almistir seten 2 model disinda desdekledigi kart olsa saticaginida sanmiyorum fiyat cokk iyi laptopa donmesem gine alirdim bu sogutucuyu herseyden once almasi bile dert.
    İyi satislar kardesim fiyatin cok makul umarim bu rakamada pazarlik eden olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4yashiro

Hayirli satislar kardesim
    Yazmasam rahat edemicem bu sogutucuyu 8-9 ay once deli gini aradim benim gbi bu urunu zannedmiyorumki arastiran olsun 1000 lik pompa 240 radyotor 9/8 hortum ama bu sogutucu kadar iyi olmadi ben 5850 3 lu crosfire krosfire kullandim o yuzden hem sivi hemde hava sogutucu olarak bu modellerde iyi deneyim sahibi oldum.
    Ben 240 tl almistim zannedersem arkadasda bu fiyatlardan almistir seten 2 model disinda desdekledigi kart olsa saticaginida sanmiyorum fiyat cokk iyi laptopa donmesem gine alirdim bu sogutucuyu herseyden once almasi bile dert.
    İyi satislar kardesim fiyatin cok makul umarim bu rakamada pazarlik eden olmaz

Hiç sorma pazarlık eden bile oldu. Kimse bu ürünü kullanmadan kıymetini bilmez.Doğru söylüyorsun.
    Hem 6950 lere ve hd6850 ve hd6870 lere de uygun bir soğutucu . Sıfırını 120 Tl den aşağıya alamazlar. Onu da yurtdışından.
    Zaten referans tasarım bulursam satmayacağım kendim kulanmaya devam edeceğim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.