Şimdi Ara

HD4870 3dmark06 performans düşüklüğü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda 3dmark06 yı sistemime kurdum ve test ettim.Test sırasında q6600 işlemcim 3.1ghzde ekran kartım ise standart hızlardaydı.Bu ayarlarda 14800 küsür puan aldım.Bana düşük geldi.Çünkü aynı kartın dhde yapılan incelemesinde kart 16k yı geçiyordu.Sürücü olarak 8.7 kullandım. Ne yapmamı önerirsiniz?

• DH testlerinde genelde 4.3 ghzde çalışan 8400 kullanıyor ya da 8500dü heralde. O da puana bayağı etki eder kanımca.
  • nette araştırdım q6600 3ghzde sonuçlar var yine 16k alıyorlar bende neden böyle anlamadım
  • ben dogru duzgun wow oynıyamıorum cod4 zaten hıc oynanmıo sen gene iyi almısın puan.
  • çünkü onlar ekran kartına vs işlemcisine oc yapıyo ..

şimdi sen işlemcini 3.6 yap .. ondan sonra 17K alırsın ..

ekran kartınıda oc yap ..
  • standart ayarlarda (işlemci q6600@3ghz - ekran kartı 750/900) 16k alınıyor.Testleri inceledim.Şu anda iş yerindeyim akşam eve gidince bios güncelleyip driverları baştan kuracağım bakalım ne değişecek.
  • Bu kadar performans tutkunu olmanıza gerek yok.İlerede sisteminiz eskimeye başladığı zaman açığı kapatmak için oc yapılabilir ama şu an için abanmanız hiç bir şeyi değiştirmeyecek.Ayrıca 3D Mark'ta neymiş.Önemli olan oyun performansı.4870 in oyun performansı şu an için yetmiyorsa yapabilecek bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3dmark06dan 16K alsan ne olur 14K alsan ne olur 4xxx serisi zaten 3dmarklarda performans olarak iyi değiller ama oyunlarda çok iyiler.
  • 3dmark bir ölçüt işte.Tabi ki önemli olan oyunlar ama oyunlara girmeden kartın gücünü bi görmek istiyor insan.Performansı arttırmak için önerisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

3dmark bir ölçüt işte.Tabi ki önemli olan oyunlar ama oyunlara girmeden kartın gücünü bi görmek istiyor insan.Performansı arttırmak için önerisi olan var mı?

Performansını arttırmak için OC'den başka ne yapılabilir ki.Crossfire da yapabilirsin ancak 3d mark'lık bir kart değil 4870.

Yerinde olsam direk oyundaki performanslarına bakardım.
  • 4870x2 al daha ne denir oyunlardaki performansı artıkmak için

saka bir yana kart zaten normun üzerinde uynatıyo oyunları bundan sonrası küçük bir hastalık tedaviside yok üstelik
  • oyunlarda sorunum yok pek.Kartı daha yeni taktım 1 saat anca kullandım.İlk olarak assasin's creed kurdum 1680x1050 de herşey açık (aa ve af kapalı) banamısın demedi.Tam olarak fpsyi göremedim çünkü nedense bu oyunda fraps rakamları birbirine katıyor ama zaman zaman 100ün üzerine çıktı yani gerçekten iyi performans verdi.

Şimdi şöyle birşey var adamda ki de 4870 bende ki 4870 adamda ki sistemle benimki hemen hemen aynı o 3dm06 dan 16k alıyor ben 14.7 küsür.Bu aradaki fark niye var çünkü sistemde yanlış olan birşeyler var ve bu az da olsa diğer uygulamalara da yansıyacaktır sadece 3dm06da kalmaz yani.Bu bir gösterge.

İşte ben bu sorunu arıyorum, nerede yanlış yapıyorum
  • niye 2 konu açıyosun ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metrixcafe

niye 2 konu açıyosun ki.

kaç konu açacağımı senden mi öğreneceğim?

Ayrıca içeriklere dikkat et birinde niye düşük diyorum birinde diğer kullanıcıların puanlarını istiyorum.Tamam?
  • aradaki fark tweak olabilir işletim sistemin ne vistada xp ye göre fark oluyo özetle tweak + xp yaklaşk 1000 puan ve üzeri artırım sağlıyor
  • işletim sistemim xp sp2. Ayrıca tweak ı biraz açabilir miyiz?
  • quote:

işletim sistemim xp sp2. Ayrıca tweak ı biraz açabilir miyiz?

Boşver eğer tweaksiz söylediğin puanı almışsan sistemin istediğinden bile daha iyi çalışıyor demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

işletim sistemim xp sp2. Ayrıca tweak ı biraz açabilir miyiz?

Boşver eğer tweaksiz söylediğin puanı almışsan sistemin istediğinden bile daha iyi çalışıyor demektir.

şimdi niye böyle bir şey dedin ki ?
  • beta 8.8 driverlari mutlaka indir. cok farkediyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metrixcafe

niye 2 konu açıyosun ki.

kaç konu açacağımı senden mi öğreneceğim?

Ayrıca içeriklere dikkat et birinde niye düşük diyorum birinde diğer kullanıcıların puanlarını istiyorum.Tamam?

bir konuda 2 sinide soramazmıydın ?
    birinde düşük diyormuşmuş da diğerinde kullanıcıların puanlarını istiyormuş . aynı kapıya çıkmıyo mu bilader ? .
    kaç konu açacağını benden değil forum kurallarını okuyarak öğreneceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 14 Ağustos 2008; 20:12:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.