Şimdi Ara

HD4850 Over temp Protect ışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ısınan işlemcim için termal macun yenileme vaktinin geldiğini anladım ve gittim xsilence termal macun aldım. Eve geldim işlemcimin fanını söktüm. Alkol ile hafifce temızledım termal macunu. aldığım termal macunu uyguladım. Sonrasında ekran kartımada uygulamak ıstedim aynı şekilde ekran kartımı söktüm , temızledım ve uyguladım. Bilgisayarın power dugmesıne bastığımda ekran gelmiyor,Ekran kartının fanı dönmüyor ve ekran kartının arkasındaki Over temp protect(Sıcaklık koruma ışığı) sürekli yanıyor. Acaba aldığım termal macun sadece işlemciler için miydi. Yoksa termal macun kalitesiz ve ısıyı iletmıyormuydu bilemiyorum. Ekran kartımın yanmış olmasından korkuyorum. Sürdüğüm termal macunu sildim ve aynı şekilde çalıştırdığımdada değişen birşey olmuyor ve çalışmıyor. Bu ara 480watt highpower güç kaynağımda sıkıntıda vardı. Yaklaşık 1 aydır cızırtı sesi yapmaya başladı ve her geçen gün bu ses dahada rahatsız ediyordu. Acaba güç kaynağından dolayı bır sıkıntı olabilir mi. Ama 10 dk önce çalışan sistem neden 10 dk sonra çalışmasın. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar çok acil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snipercover -- 10 Kasım 2011; 16:43:10 >

• Macunu tekrar sürünüz. Büyük bir ihtimalle fanın güç kabosunu takmayı (ekran kartının üzerindedir) unuttunuz.
  • Hatta biraz abartı olacak ben affediniz fakat PSU ekran kartı arasındaki güç kablosu da dalgınlığınıza gelmesin...
  • Macunu tekrar sürdüm ve sisteme taktım. Aynı oldu . Bi kabloyu unutucak değilim tabikide. Sorunu çözdüm zaten . Sorun ne ekran kartında ne termal macunda. Sorun güç kaynağında. Zaten cızırtı sesi yapıyordu. Şimdi bütün kabloları cıkartım 5 dk flan bekledim. sistemi açtım fanlar döndü kapandı. tekrar tekrar böyle oldu. 1-2 sn fanlar döndü. durdu tekrar çalıştı. Sonra kapattım sistemi bekledim açtım. Bu sefer direk açıldı. defalarca reset attım kapatıp açtım bi sıkıntı yok. Şuanda sistem kararlılık testi yaptım. Termal macun çok büyük sıcaklık farkı yarattı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.