Bildirim
hd4670 yardım arkadaşlar...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı karttan bendede var hiç problem yaşamadım
heralde driverlardan kaynaklı bi format at yeni driverları indir kur olmassa karttandır geri gönder -
problem karttan olabilir çözemezsen değiştir mutlaka -
quote:
Orijinalden alıntı: ekoll
hıs hd 4670 aldım fakat oyunlarda renkler birbirine giriyor nfsmw oyununda araç giderken değişik renklerin içinden gidiyor sonra düzeliyor belli belirsiz renkler çıkıyor sorun kartta mı arkadaşlar yarın götürüp değiştireyim mi
Kartın ramlerinde sorun olabilir...Tabi ilk önce en güncel sürücüyü yükle olmazsa garanti... -
Güncel sürücüleri yükle bir.
Bu renklerin karışması genelde kartta problem varsa olur,sürücüden degildir ama denemekte fayda var. -
Bu veya buna benzer sorunları diğer oyunlarda da yaşamıyorsanız büyük bi' ihtimalle sürücüyü, kutusundan çıkan CD' den kurdunuz.
Aşağıdaki sayfadan işletim sisteminizi, Radeon' u ve HD4xxx series PCIe' yi seçip açılan sayfadan güncel sürücüyü indirip, eski sürücüyü kaldırıp indirdiğiniz bu yeni sürücüyü kurduktan sonra tekrar deneyin.
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 5 Nisan 2010; 9:33:02 > -
süRücüde sorun vardır. bi dene bakalım olmassa GARANTİ -
ya netten son sürüyü de yükledim yine aynı sorun var ne yapayim arkadaşlar bugün götürüp değiştireyim mi -
veR geri yeni bitane al -
Peki sadece Nfs' de mi sorun var ? Diğer oyunlarda bişey var mı ? -
yorumlar için teşekkürler kartı götürüp iade ettim fakat aynı karttan yoktu ben de gt220 1gb ddr3 128 bit ekran kartını aldım umarım iyi olur daha takmadım yalnız sorun çıkarsa görüşürüz gene -
quote:
Orijinalden alıntı: ekoll
yorumlar için teşekkürler kartı götürüp iade ettim fakat aynı karttan yoktu ben de gt220 1gb ddr3 128 bit ekran kartını aldım umarım iyi olur daha takmadım yalnız sorun çıkarsa görüşürüz gene
Bence imkanın varsa GT220'yi geri ver çünkü GT220 performans olarak HD4670'ten belirgin bir şekilde daha kötü. -
4670 o kartı adam yerine bile komaz :D -
evet arkadaşlar geri verdim gt220 yi yerine yine 4670 aldım bu seferki 512 mb fakat gene nfs de renk dalgalanması oluyor cod 4 te hiçbir şey yok çok net, nfs shift ve most wantedde sorun var kanımca diğer ekran kartında da sorun yoktu sorun pc de galiba çünkü her oyunda yapmıyor acaba anakrtın biosunu filan güncelleştirmem mi gerekiyor onu da yapamam ama denemeye çalışırım lütfen yardımcı olun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X