Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PAZARTESİ BİR ARAÇ BAKICAM VE SERVİSE GÖSTERİCEM YANLIZ ŞÖYLE BİR DURUM VAR ARACIN PLAKASI 99 YILINDA ÇALINMIŞ 98 MODEL BİR DOĞAN A AİT BÖYLE BİR DURUM OLABİLİRMİ YANİ ÇALINAN ARACIN PLAKASI DAHA SONRA BAŞKA ARACA VERİLEBİLİYORMU?
    BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN BENİ AYDINLATSIN TŞKLR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qfirat -- 27 Temmuz 2013; 23:51:12 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: qfirat

    PAZARTESİ BİR ARAÇ BAKICAM VE SERVİSE GÖSTERİCEM YANLIZ ŞÖYLE BİR DURUM VAR ARACIN PLAKASI DAHA EVVELDEN ÇALINMIŞ 98 MODEL BİR DOĞAN A AİT BÖYLE BİR DURUM OLABİLİRMİ YANİ ÇALINAN ARACIN PLAKASI DAHA SONRA BAŞKA ARACA VERİLEBİLİYORMU?
    BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN BENİ AYDINLATSIN TŞKLR

    1000 tane daha önce plakası çalınmamış doğan var onlara bakın bence,,,,, bundan 8 sene sattığım arabaya ait plakanın mtv borcunu devlet bana kitlemeye çalışıyor,izmire vergi dairesine gidip o plakanın bana ait olmadığını,8 sene önce sattığım arabaya ait olduğunu ispatlamam gerekiyor (sattığım astra,borç çıkardıkları hyundai)
  • BENİM BAKTIĞIM ARAÇ FİAT PUNTO YANLIZ DEDİĞİM GİBİ PLAKASINI İNTERNETTEN YAZDIĞIMDA 98 DOĞAN SLX E AİT.99 YILINDA ÇALINDIĞINA DAİR BİR BİLGİ VAR HÜRRİYETİN SAYFASINDA.MERAK ETTİĞİM BİR KATAGULLİ FİLAN OLABLİRMİ YANİ ÇALINAN ARACIN PLAKASI BAŞKA ARACA VERİLİYORMU?NEDEN VERİLİYOR PLAKA KITLIĞIMI VAR ANLAMADIM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qfirat

    BENİM BAKTIĞIM ARAÇ FİAT PUNTO YANLIZ DEDİĞİM GİBİ PLAKASINI İNTERNETTEN YAZDIĞIMDA 98 DOĞAN SLX E AİT.99 YILINDA ÇALINDIĞINA DAİR BİR BİLGİ VAR HÜRRİYETİN SAYFASINDA.MERAK ETTİĞİM BİR KATAGULLİ FİLAN OLABLİRMİ YANİ ÇALINAN ARACIN PLAKASI BAŞKA ARACA VERİLİYORMU?NEDEN VERİLİYOR PLAKA KITLIĞIMI VAR ANLAMADIM.

    çalınmamışta olabilir,plaka değişikliği sonrası vergi dairesi düzeltme yapmazsa böyle oluyor
  • Eger o plaka alacaginiz araca ait ise sorgulamada o arac modeli markasi yazmali çalinmis olabilir plaka ama su an hangi aracta olduguna bakar yani bildigim kadari ile trafige bir sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer e-devlet sorgulamasında plaka doğru araca ait görünüyorsa sorun olmaz. Hürriyet sitesinde çıkıyor demişsiniz. Muhtemelen resmi bir sorun yok, gazetenin site arşivindeki haber duruyor sadece
  • e devlet şifrem olmadıgından bakamıyorum
    hürriyetin arşivinde bilgi yıl 1999 yazıyor sitede.ilk arabam olucak açıkçası ve kazık yemekte fena sarsar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plakayı sorgulatacak bir arkadasta varsa sevinirim.en azından bir bilgiye ulaşmış olurum kafamda çok soru var çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.