Şimdi Ara

HD4200 Tümleşik (Onboard) Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi 785GM-E51 anakartında entegre bulunan HD4200 ekran kartı hakkında fikirlerimi söylemek istiyorum.
    Eğer oyun tutkunu iseniz size göre değil. Ama aradabir kafamı dağıtayım ama birinci önceliğim oyun değildir diyorsanız sizin için biçilmiş kaftan.
    Call of duty 5 World at War 800x600 çözünürlükte tüm özellikler kapalı iken problemsiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz.
    Call of duty 5 World at War aslında ekran kartını zorlayan bir oyun ben pek ümütlenmemiştim düşük çözünürlüktede olsa ama gayet güzel oynanıyor.
    Hem anakartın üstünde DVI ve HDMI çıkışlarıda var.
    Oyundan bir sahne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi culex -- 19 Ocak 2010; 20:54:37 >

• bu kartla crysis warhead cod 4 cod6 gibi oyunları bitirdim gayette zevk aldım açıkçası :D gerçi bu oyunları hiç tüm özellikler full ken oynamadım belki oynasam karttan soğurum ama şimdilik gayet yeterli bence.ayrıca overclock yapmayı dene eğer yapmadıysan,ben asus 785g td-v evo da 988mhz e getirdim bi kerede sorunsuz çalışıyo
  • Ok oc deneyeyim 9800 gt alacam almadan birde öyle deneyim.
  • 4200 e oc yapıpta bosuna anakartı ısıtma bence :D
  • o karta oc çekseniz ne olur. boşuna denemenize gerek yok. yeni bir kart alana kadar idare eder zaten sizi. yeni kartınıza oc çekersiniz =) . bu arada eğer 9800 gt'yi sıfır alacaksanız almayın bence. diğer alternatifleri düşünün.
  • Asus v evo anakart ve hd4200 kullanıyorum oc yapmadan önce bişeye benzemiyor default hızı 500mhz.Ama uzun denemelerim sonucu sorunsuz ve en hızlı değeri buldum 1055mhz.Paylaşımlı ramide defaultta bırakın (256)mb arttırmanın hiçbir etkisi olmuyor boşuna raminiz düşmesin.Pes 2010u sormuşsunuz full detayda 1024x768 olarak yağ gibi çalışıyor.Sadece pesde değil inanın tüm oyunlarda high detayda çok güzel oynanabiliyor tek yapmanız gereken çözünürlüğü 1024x768 yada daha düşük seçmek.hd4200 oyundaki detayların yüksek seçilmesinden pek etkilenmiyor ama çözünürlüğü düşük istiyor ben tüm oyunları en düşük çözünürlükte (640x480)ve high detayda oynuyorum valla hiçde onboard kart gibi değil maaşallah:)Varsın çözünürlük düşük olsun high detay olunca pek hissettirmiyor çözünürlüğü.Şu an için ekran kartı almaya gerek duymuyorum tadını çıkarıyorum bu bu güzel onboard'un:)Sonuç olarak merak edenler için düşük çözünürlükte ama full detayda zerre kadar takılma olmadan oynadığım oyunları yazıyorum.

Xmen volverine
    Prototype
    Dirt2
    Pes 2010
    Fifa 2010
    Spiderman web of shadows+patch:)
    gta4
    nfs undercover
    Burnout Paradise
    Cod modern warfare
    Cod world at war
    Cod Modern warfare 2
    Call of juarez bound in blood
    Terminator salvation
    Virtua tennis
    Batman arkham asylum
    Resident evil 5
    .................................................................

• onboard için güzel bir kart ama oc konusunda eğer soğutmanız iyi değilse yapmanızı önermem
    anakartı ısıtmanın alemi yok oc olmadan birşeye benzemiyor ise bütçe kısıtlıysa gt240 yada 5670ler olabilir
    gt240 9800den daha avantajlı gibi 40nm az ısınma demek ek güç istemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Ekran Kartlı Anakart
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hd3200 bile crysisi düşük ayarlarda akıcı bi şekilde oynatırken hd4200 ondan yüzde 50 hızlı. bakmayın tümleşik olduğuna. harigi gf8400 9400 hd2400 gibi kartlara nal toplatıyor 4200. ama insanlar tümleşik görünce nedense hepsini intelin gmax3100 ü gibi sanıyor.
    üstelik oc ile yüzde 25 daha performans verdiğini bi o.c yapan kullanıcı paylaşmıştı. bence gayet yeterli bi kart ara sıra oyun oynayanlar için+hd video hızlandırma 128 mb sideport bellekde cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

hd3200 bile crysisi düşük ayarlarda akıcı bi şekilde oynatırken hd4200 ondan yüzde 50 hızlı. bakmayın tümleşik olduğuna. harigi gf8400 9400 hd2400 gibi kartlara nal toplatıyor 4200. ama insanlar tümleşik görünce nedense hepsini intelin gmax3100 ü gibi sanıyor.
    üstelik oc ile yüzde 25 daha performans verdiğini bi o.c yapan kullanıcı paylaşmıştı. bence gayet yeterli bi kart ara sıra oyun oynayanlar için+hd video hızlandırma 128 mb sideport bellekde cabası

%50 hızlı falan değil, aralarında DX10.1 ve uvd 2.0 haricinde hız olarak neredeyse hiç fark yok. Biraz testlere bakın.
  • Güzel performans
  • %100 overclock edilebilen HD4200 müydü?
  • Valla ben 500den 1055e çıkardığıma göre %100ünde üzerinde oc yapmışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.