Şimdi Ara

HD Kanallar gitti (Modüllü Üye) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
518
Cevap
5
Favori
40.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

''D-smart sorunu için 2.45 versiyonu hosta konulmuş tur. Menü-İnternet ayarları-Yazılım güncelleme(kırmızı tuş) İnternet ten güncelleme OK basip 2.45 seçip indiriniz.''

Tarafımdan denenmiş ve şuanda çalışır durumdadır.

İyi seyirler.
  • linux tabanlı cihazlar sorunlu demişler alakası yok. Fec değeri değiştiği zaman aynı frekansta band genişliği arttı.frekans daha hassaslaştı.Chipbox linux tabanlı modülde hd kanallarda hiç bir sıkıntı yok hem hiç bir şey yapmadım.Chipbox ı olanlarda sorun yok.Atlanta büyük ihtimal bir güncelleme yayınlayıp giderir diye umuyorum .Ama dahili uydu alıcısı olanlara harici uydu alıcısı tavsiye ederim .başka çare yok bence...
  • Goldmaster 1050HD de sorun yok.
  • Bendede. Hdbox var ayni sorun bende de varmi coZumu yokmu bunun . Musteri hizmetleri 2-3 gune duzelir gibi sacma cumleler kuruyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic V10e televizyonun dahili alicisiyla izlediğim Hd kanallar kaybolunca d-smart müşteri hizmetleriyle yaşadığımız sonuçsuz görüşmeler sonunda bugün iptal istedim.

Halen sorunsuz izlediğim trt-1 hd , trt hd , atv hd , a haber hd ve aklıma gelmeyen diğer kanallarda sorun yokken d- smart bana cihazinizda sorun var diyerek müşterisini aptal yerine koyuyor. Öyleyse d-smart izlemem kardeşim bu kadar basit .

Onlar düşünsün standart dışı yayın yaparak müşterilerini mağdur eden bir şirket için cihaz değiştirmiyorum arkadaş . Çok gerekli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Panasonic VT30 Plazma kullanıcısıyım.1 hafta önce Technisat S1+ elime geçti modülü ona takmıştum görüntü kalitesi sanki daha iyi gibiydi dahili uydu alıcısına göre. Sonra 2 kumanda kullanmak sıkıntı verince modülü tv ye taktım HD kanallar yok. Ulan dedim modülü yada tv yimi zorladıkta bozuldu nedir. geri taktım technisatı hd kanallar var hemen anladım d-smartın bir haltı olduğunu aradım mh yi nato mermer nato kafa. Bunları zaten önceden kanal frekeansları değiştiğindede aramıştım tel e bakan personelin haberi yoktu frekans değişiminden :)
    O Yüzden bu d-smarttan bi halt olmaz taahhütüm bitmesine 2 ay var 2 ay sonra aynen iptal ve digitürk asla d-smart kullanmam bir daha bu kadar ilgisiz bilgisiz müşteriyi iplemeyen bir firma daha görmedim.Her suçu müşteriye atıyorlar bu d-smart paraya doymuş anlaşılan.
    Tek umudumuz Panasonic'in birşey yapması oda Türkiyede zor gözüküyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaviNeytiri -- 24 Nisan 2013; 21:43:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NaviNeytiri

Bende Panasonic VT30 Plazma kullanıcısıyım.1 hafta önce Technisat S1+ elime geçti modülü ona takmıştum görüntü kalitesi sanki daha iyi gibiydi dahili uydu alıcısına göre. Sonra 2 kumanda kullanmak sıkıntı verince modülü tv ye taktım HD kanallar yok. Ulan dedim modülü yada tv yimi zorladıkta bozuldu nedir. geri taktım technisatı hd kanallar var hemen anladım d-smartın bir haltı olduğunu aradım mh yi nato mermer nato kafa. Bunları zaten önceden kanal frekeansları değiştiğindede aramıştım tel e bakan personelin haberi yoktu frekans değişiminden :)
    O Yüzden bu d-smarttan bi halt olmaz taahhütüm bitmesine 2 ay var 2 ay sonra aynen iptal ve digitürk asla d-smart kullanmam bir daha bu kadar ilgisiz bilgisiz müşteriyi iplemeyen bir firma daha görmedim.Her suçu müşteriye atıyorlar bu d-smart paraya doymuş anlaşılan.
    Tek umudumuz Panasonic'in birşey yapması oda Türkiyede zor gözüküyor maalesef.

Çözecekler inşallah, bu iş D-Smarttan çıktı Panasonic'e geçti bence. Diğer tvlerde sorun yok çünkü.
    Ortalık karışacak.. TV yi de yollarım D-Smartı da. Avrupada böyle bir şey olsa adamların kafasına s*çarlardı. Tazminat davası bile açarlardı. Burası Türkiye, kimse iplemiyor.

info.tr@eu.panasonic.com (info.tr@eu.panasonic.com)

24.04.2013
    Kime: ********@hotmail.com

info.tr@eu.panasonic.com kişisinin resmi
    Kimden: info.tr@eu.panasonic.com
    Gönderme tarihi: 24 Nisan 2013 Çarşamba 17:10:35
    Kime: *******@hotmail.com

Sayin Mehmet Eser

Panasonic müşteri departmanı'na yazdığınız ve Panasonic ürünü tercih ettiğiniz icin teşekkür ederiz.

Karşılaşmış olduğunuz durum sadece D-smart modül ile kullanıldığında oluşuyor,

Teledünya veya Diğitürk modül ile kullanıldığında bu sorun görünmüyor, Bizim
    düşüncemiz D-Smart modül kaynaklı olması ve modülün uyumsuzluğu şeklindedir.

Tv internete bağlanıp 1.323 peaks soft yükseltme yapılıp,daha sonrada SELF
    CHECK yapıp resetledikten sonra kurulum yapılması ve denenmesini öneririz.

NOT: Konu Panasonic merkeze yazılı olarak iletildi, daha detaylı bilgi gelince tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Panasonic TR web sitesi'nde: Panasonic hakkındaki son haberler ve özel tekliflerimizden haberdar olmak için bültenimize üye olun.http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3190373/module/myPanasonic/registration/newsletter/lookup.html

Saygılarımızla
    Hasan Yılmaz

Panasonic Destek Hattı
    info.tr@eu.panasonic.com
    444 72 62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhamd -- 25 Nisan 2013; 1:07:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

Atlantadan Ali beyin açıklamasıdır

''D-smart sorunu için 2.45 versiyonu hosta konulmuş tur. Menü-İnternet ayarları-Yazılım güncelleme(kırmızı tuş) İnternet ten güncelleme OK basip 2.45 seçip indiriniz.''

İyi seyirler.

Şu konuyu açıklarsanız çok iyi olur. Atlanta Hd Box kullanıcısıyım. Bende sadece Kanal D Hd ve Smart Sport Hd kanalları gitti. Cihaza güncellemeyi usb ile yapabilirim. Tek çıkışlı modemim var ve o çıkış bozuk. atlanta.com.tr' de 2.45 versiyonunu bulamadım. Bu versiyonu nereden usb'ye atıp cihazı güncelleyebilirim?
  • Merhabalar,

Technisat S1+ da da Dsmart görüntü problemi yok anladigim kadariyla.
    Technisat S2 CI+ da da yok görüntü problemi.

Benim duydugum ve yasadigim simdilik Technisat DIGIT ISIO S ve S1 modellerinde problem var.

Baska Technisat kullanan ve problem yasayan ya da yasamayan modelini yazabilirse ona göre
    ben destek bölümünü bir mail daha atacagim.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor404 -- 25 Nisan 2013; 10:01:39 >
  • Bilgi için, LG 47LM660S te herhangi bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor404

Merhabalar,

Technisat S1+ da da Dsmart görüntü problemi yok anladigim kadariyla.
    Technisat S2 CI+ da da yok görüntü problemi.

Benim duydugum ve yasadigim simdilik Technisat DIGIT ISIO S ve S1 modellerinde problem var.

Baska Technisat kullanan ve problem yasayan ya da yasamayan modelini yazabilirse ona göre
    ben destek bölümünü bir mail daha atacagim.

Selamlar

Sayın sailor404
    Bende Technisat DIGIT ISIO S var Bende de problemli hd kanallar yok
  • Arkadaslar,

technisat in destek böylümüne mesaj attim.

Kontrol edip geri döneceklerini söylediler.
    Cevabi buradan paylasirim.

Eger olumlu bir cevap alamaz isek birlik olup asagidaki mail
    adresine sorunu inglizce ya da almanca olarak gönderebilirsiniz.

support.digitale-sat-receiver (at) technisat.de
  • Sayin Müşterimiz,

Panasonic müşteri departmanı'na yazdığınız ve Panasonic ürünü tercih ettiğiniz icin teşekkür ederiz.

Karşilaşmiş oldugunuz durum sadece D-smart modül ile kullanildiginda oluşuyor,

Teledünya veya Digitürk modül ile kullanildiginda bu sorun görünmüyor, Bizim
    düşüncemiz D-Smart modül kaynakli olmasi ve modülün uyumsuzlugu şeklindedir.

Tv internete baglanip 1.323 peaks soft yükseltme yapilip,daha sonrada SELF
    CHECK yapip resetledikten sonra kurulum yapilmasi ve denenmesini öneririz.

NOT: Konu Panasonic merkeze yazili olarak iletildi, daha detayli bilgi
    gelince tarafiniza geri dönüş yapilacaktir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Panasonic TR web sitesi'nde: Panasonic hakkındaki son haberler ve özel tekliflerimizden haberdar olmak için bültenimize üye olun.http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3190373/module/myPanasonic/registration/newsletter/lookup.html

Saygılarımızla

Hasan Yılmaz

Panasonic Destek Hattı
    info.tr@eu.panasonic.com
    444 72 62

Arkadaşlar güncellemeyi nasıl yapacağız ayrıntılı anlatabilirmisiniz???

• d-smart modüllü atlanta hd box kullanan arkadaşlar 2.45 güncellemesini yüklesinler sorun çözülür.
  • Panasonic tv lerde 1.323 yazılım versiyonu çok önce yayınlanmış bir güncellemedir. Konu ile ilgisi yok. Benim versiyonum uzun zamandır 1.323 ama Dsmart hd sorunu bende de var.
    Yazdığım mailler sonucunda bugün Panasonic İzmir Küçükyalı servisten arandım. Konu ile ilgili bir çok şikayet olduğunu söyleyip, çözüm üzerinde çalışmak için benin tv yi ve modülü istediler. Yarın gelip alacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syco

Panasonic tv lerde 1.323 yazılım versiyonu çok önce yayınlanmış bir güncellemedir. Konu ile ilgisi yok. Benim versiyonum uzun zamandır 1.323 ama Dsmart hd sorunu bende de var.
    Yazdığım mailler sonucunda bugün Panasonic İzmir Küçükyalı servisten arandım. Konu ile ilgili bir çok şikayet olduğunu söyleyip, çözüm üzerinde çalışmak için benin tv yi ve modülü istediler. Yarın gelip alacaklar.

Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Umarım Bursa Panasonic servisi de bir şeyler yapar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodwin

quote:

İyi seyirler.

Şu konuyu açıklarsanız çok iyi olur. Atlanta Hd Box kullanıcısıyım. Bende sadece Kanal D Hd ve Smart Sport Hd kanalları gitti. Cihaza güncellemeyi usb ile yapabilirim. Tek çıkışlı modemim var ve o çıkış bozuk. atlanta.com.tr' de 2.45 versiyonunu bulamadım. Bu versiyonu nereden usb'ye atıp cihazı güncelleyebilirim?

çift modüllü atlanta hd box kullanıyorsanız,2.45 versiyonu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    http://www.dosya.tc/server6/MqBcsW/UPDATE.rar.html

• Vestel dahili uydu alıcılarda da FEC değerleri ayarlanamıyor, ama vestelin panasonic gibi bu durumu çözme arayışına bile gireceğini düşünmüyorum... vestel müşteri memnuniyeti tamamen sıfır....
  • Technisat'i da yaz tahtaya!

Vestelin hangi modellerinde sorun var peki?

Atlantada da en sonunda yama cikti, atlantacilar forumdan cekildi....

Dsmart da cevap vermiyor...
    Verecek bi cevaplari yok demekki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

quote:

Orijinalden alıntı: goodwin

quote:

İyi seyirler.

çift modüllü atlanta hd box kullanıyorsanız,2.45 versiyonu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    http://www.dosya.tc/server6/MqBcsW/UPDATE.rar.html

Çift modüllü değilse olmaz mı hocam? Tek modüllü T tuşlu model için update geçersiz mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.