Şimdi Ara

HD Kanallar gitti (Modüllü Üye) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
518
Cevap
5
Favori
40.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım tek modül girişli olanlarda d-smart hd kanal açmama sorunu yok diyorlar.Bu sorun çift modül girişli cihazlarda vardı,bunun için bu yazılımı çıkardılar.
  • 19.04.2013 Tarihinde yapılan fec oranı değişimi ile toplam kaç modül kullanıcısı mağdur oldu bilmiyorum.Benim Panasonic 46st33e model tv min dahili uydu alıcısında FEC oranı değiştirilemiyor.servis bile ilk ayarlarına getirip tekrar taradı 1,323 versiyon checklendi..olmadı... ya panasonic bunun için yazılım güncellemesi yapacak (ne kadar sürer bilmem) yada Bu durumu oluşturan Dsmart Farklı bir tp üzerinden 3/4 oranında tekrar yayın verirse sorun dahili uydu alıcı kullanıcılarında çözülür.Benimdurumumda olup problemi çözen yada farklı bir bilgi edinen arkadaş olursa BURAK TOLGA HOCAOĞLU profili ilede bana facebooktan msj atarsa sevinirim.

eger sikayet sitelerinden birine abone iseniz.
    Yazmis oldugum metni D-Smart agönderebilirsiniz.
    Malesef benim suan bir hsabim bulunmuyor ve ben de muzdaribim bu konuda.

Metni sizin model icin de güncelledim. Cevabi burdan paylasirsaniz herkes icin faydali olur bence.
    Metin asagidaki gibi:

Iyi günler,
    DSmart'in 19.04.13de Türksat 10970 frekansindaki
    FEC 5/6 degisikliginden sonra asagidaki uydu alicilarinda yayinlar

alinamamaktadir.
    Technisat
    *DIGIT ISIO S
    *DIGIT ISO S1
    *DIGICORDER ISIO S
    Kathrein
    *912
    Dreambox
    * 720HD
    PanasonicTV
    * gw30
    * 46st33e

Vestel TV
    *46PF9020

Sorun gönderilen sinyalden kaynaklanmaktadir.Uydu
    alicilari test edilmeden FEC degisiklige gidilmistir.Yukaridaki firmalar
    sadece D-Smart için yama çikarsa bile aylar sürecektir.2 üyeligim var,
    eger DSmart bu sorunu çözmez ise aboneliklerimi yenilemeyecegim.

DSmart ise benimle irtibata kurup bilgilendirme yaparak zaman kaybetmesi
    yerine sorunla ilgili çalismasi kendisine zaman kazandiracaktir.
    Problem çözümünde DSmart ekibine basarilar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor404 -- 26 Nisan 2013; 15:57:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

quote:

Orijinalden alıntı: syco

Panasonic tv lerde 1.323 yazılım versiyonu çok önce yayınlanmış bir güncellemedir. Konu ile ilgisi yok. Benim versiyonum uzun zamandır 1.323 ama Dsmart hd sorunu bende de var.
    Yazdığım mailler sonucunda bugün Panasonic İzmir Küçükyalı servisten arandım. Konu ile ilgili bir çok şikayet olduğunu söyleyip, çözüm üzerinde çalışmak için benin tv yi ve modülü istediler. Yarın gelip alacaklar.

Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Umarım Bursa Panasonic servisi de bir şeyler yapar..

Selamlar, bende bursadayım ve Panasonic 42" ST33 kullanıyorum, siz servise verdiniz mi ? Sizinki çözüme kavuşursa ona göre, bende vereceğim, bilgilendirirseniz sevinirim,

Star HD var, BBC HD var, başkada D-smart HD kanalı açılmıyo, kanal D HD yok oldu vs, Smartsporlar gitti, real maçını izleyemedim evde ona yanarım. Maxi paket

• Selamlar,
    bende de panasonic 46gw33 var. aynı sorunu 5-6 gün önce farkettim ve müşteri temsilcisini aradım. Bana çalışma olduğunu, düzeleceğini söyledi. bugüne kadar düzelmeyince bir internete bakayım dedim, burayı gördüm. En iyisi devamlı aramak herhalde.

Şu an için uydu cihazlarında bu sorunu yaşatmayan cihazlar

Gigablue HD nin tüm modelleri
    Hiremco Chibox
    Goldmaster ın tüm modelleri

Orijinalden alıntı: sailor404

Technisat'i da yaz tahtaya!

Vestelin hangi modellerinde sorun var peki?

Atlantada da en sonunda yama cikti, atlantacilar forumdan cekildi....

Dsmart da cevap vermiyor...
    Verecek bi cevaplari yok demekki...

vestel 39PF5025 modelinde fec ayarlama yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

quote:

Panasonic tv lerde 1.323 yazılım versiyonu çok önce yayınlanmış bir güncellemedir. Konu ile ilgisi yok. Benim versiyonum uzun zamandır 1.323 ama Dsmart hd sorunu bende de var.
    Yazdığım mailler sonucunda bugün Panasonic İzmir Küçükyalı servisten arandım. Konu ile ilgili bir çok şikayet olduğunu söyleyip, çözüm üzerinde çalışmak için benin tv yi ve modülü istediler. Yarın gelip alacaklar.

Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Umarım Bursa Panasonic servisi de bir şeyler yapar..

Selamlar, bende bursadayım ve Panasonic 42" ST33 kullanıyorum, siz servise verdiniz mi ? Sizinki çözüme kavuşursa ona göre, bende vereceğim, bilgilendirirseniz sevinirim,

Star HD var, BBC HD var, başkada D-smart HD kanalı açılmıyo, kanal D HD yok oldu vs, Smartsporlar gitti, real maçını izleyemedim evde ona yanarım. Maxi paket

Merhaba,
    Şimdlik bir gelişme yok. Ne servisten arayan var ne de Panasonic merkezden. Yeni yazılımı bekleyeceğiz sanırım. D-Smarttan çıktı artık olay. BTKya şikayet edecektim vazgeçtim. Panasonic çözmeli bu işi. Diğer tvlerde sıkıntı yok. Receivercılar da yazılımla çözdü. Bizim Panasonic yatıyordu "Kalk,uyan artık" dedik. Yapabileceğimiz başka bir şey yok. Haberdar olursam sizi bilgilendiririm.
    SLmlar..
    Wharfedale Wardus WR-400 FR / Wharfedale Pacific PI CR
    MSI GE70 0ND-413XTR i7-3630QM 2.4GHZ 8GB 750GB 2GB GTX660M 17.3"
    Sony Xperia™ Z2 Kullanıcıları Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: abtani

Arkadaşım tek modül girişli olanlarda d-smart hd kanal açmama sorunu yok diyorlar.Bu sorun çift modül girişli cihazlarda vardı,bunun için bu yazılımı çıkardılar.

Cihaz çift modüllüymüş. 2.45 versiyon güncellemesini yapınca sorun kalmadı. Teşekkürler yardım için. Atlanta distribitörü cihazdan desteğini çekmediği için, arkasında hala durduğu için ve sorunlarımızı hemen çözümlediği için ayrıca teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınız... Konfiçyüs
  • İmza süpermiş, gözüm takıldı. Hakikaten Konfiçyus doğru demiş
  • Panasonic viera dahili uydu alıcısı kullananlar için,
    kanalların bulunmama sorunu yok,frekansları doğru şifreli sadece, hatta paket içindeki SD kanallar aktif(Yeşilçam,movie smart,discovery.....vs)ve hatta Star HD hiç gitmedi.(nedenini bilemiyorum).Problemin olduğu 19,04 günü başlangıç paketine dahil,CNN TÜRK HD ve TV2 HD eklendi görüntüleri önce kısa bir süre geldi sonrasında DİSCONERY HD,ANİMAL PLANET,HD ile beraber gitti,ertesigün KANAL D HD ve MAX SMART HD gitti.Konu ile ilgili adli işlem yapmak için destek ve mağdur arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

quote:

Televizyonu "sizin yazılımınız güncelmiş zaten, Dsmart da 1 haftaya sorunu çözecekmiş yalanıyla geri getirdiler."
    Sonuç fiyasko!!!

• quote:

quote:

quote:

Televizyonu "sizin yazılımınız güncelmiş zaten, Dsmart da 1 haftaya sorunu çözecekmiş yalanıyla geri getirdiler."
    Sonuç fiyasko!!!

Eyvah eyvah, biz de sizin duruma bel bağlamıştık. Şimdi ne yapacaz yaw

• Arkadaslar selam,
    asagidaki gönderime bakin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor404 -- 27 Nisan 2013; 21:24:05 >

technisata mail attim. Gelen cevap
    malesef. durum incelenmesi ve akabinde yeni bir yama cikarilmasi cok zaman alacaktir.
    Yani bu is technisat tarafindan yatar.

Bi kac foto gönderdim ekte. Sinyal kalitesi degismedi ancak MBit/s degerleri iyice düstü ve ayrica
    ses verisi de 30sn de bir gidip geliyo. Tabi bende ne ses var ne de görüntü.

DSmart MH'den cevap alabilen var mi?
    Kacinci emailim bir cevap yazmadilar sagolsunlar....

HD Kanallar gitti (Modüllü Üye) HD Kanallar gitti (Modüllü Üye) HD Kanallar gitti (Modüllü Üye)

• Biz kaç kişiyiz arkadaşlar?

Orijinalden alıntı: sailor404

Arkadaslar selam,

technisata mail attim. Gelen cevap
    malesef. durum incelenmesi ve akabinde yeni bir yama cikarilmasi cok zaman alacaktir.
    Yani bu is technisat tarafindan yatar.

Bi kac foto gönderdim ekte. Sinyal kalitesi degismedi ancak MBit/s degerleri iyice düstü ve ayrica
    ses verisi de 30sn de bir gidip geliyo. Tabi bende ne ses var ne de görüntü.

DSmart MH'den cevap alabilen var mi?
    Kacinci emailim bir cevap yazmadilar sagolsunlar....

HD Kanallar gitti (Modüllü Üye) HD Kanallar gitti (Modüllü Üye) HD Kanallar gitti (Modüllü Üye)

bana bugün döndüler duymamşım aradım tekrar arayacaklarmış ama yarın mı nezaman bilemiyorum olmadı receiverlı üyelik veya iade isteyeceğim ben.
    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....

• quote:

İmza süpermiş, gözüm takıldı. Hakikaten Konfiçyus doğru demiş

Özellikle 4. satır felsefemdir hocam, hiç uğraşmam o tiplerle direk kaçarım :)
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınız... Konfiçyüs
  • Panasonic 42st33e kullancisiyim, full hd pakete sahibim ancak ayni problem DSMART tarafindan yapilan degisiklik sonrasi bende de olustu.

Problemi cozmek icin yol gostermenizi rica ederim :(
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.