Şimdi Ara

HD Film Fragmanı, Belgesel, Klip vb. Linkleri ARŞİVİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum Stage 6 kapanınca yeni bir site bulmak için çok uzun zaman araştırma yaptım.sizler için mükemmel bir site buldum.Buradaki bütün fragmanları pc nize kaydedebilirsiniz diyebilirim.nasıl yapacağınızı madde madde anlatıyorum

1- indireceğiniz filmin fragmanında 3 tercih hakkınız var. 480p,720p,1080p

2- bunlardan birinin üzerine gelin,sağ tuş yapın,farklı kaydet deyin ve pc nize kaydedin

3- bu fragmanlar Quick Time formatındadır.bu program pc nizde yüklü olmalıdır.

işte sitenin adresi; http://trailer08.blogspot.com/

ilerleyen zamanlarda hd fragmanlar bulduğumda onlarıda paylaşacağım dostlar. paneli olanlar bunları kaçırmasın derim.ben bazılarını indirdim. geröekten harika filmler var aralarında. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universteli -- 13 Ağustos 2008; 21:48:48 >

• Ben size bir güzellik yapayım...
    http://www.hd-trailers.net/
    vizyona girecek filmlerin 1080p trailerlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.
    üstelik download ederek bilgisayarınıza da rahatlıkla indirebilirsiniz.
    Esenlikler dilerim...
  • cok tşkler emeğine sağlık,bende arayıp duruyordum ar-ge arkadaşım,senin nickin ar-ge olmalıymış:)
  • Çok güzel bir paylaşım.Devamını dilerim.Paylaşımcı ruhun için ayrıca kutlarım.
  • emeğine sağlık çok güzel olmuş da nasıl indirme hızı biraz bilgi verirsen iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: musenna

emeğine sağlık çok güzel olmuş da nasıl indirme hızı biraz bilgi verirsen iyi olur

dostum bu cevabımı sana ve herkese vermiş olayım.linklerdeki videoları akşam 20-23 saatleri arasında indirirsen nette yoğunluk olduğu için biraz yavaş iner.tabi senin net hızında önemli.gece yada,sabah erken saaatlerde daha rahat indirebilirsin.fakat ben şu ana kadar bir çok indirdiğim dosyalarda pek zorlanmadım.Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prime Video Film/Dizi Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    C# Online Film / Dizi Arşivi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostlar linklerin hepsini tek mesajda topluyorum.signore dostum ile konuştuk.kendisi bana çok yardımcı oldu.bir kere daha teşekkür ediyorum kendisine.ben böyle arada sizlerle bu şekilde paylaşım yapacağım sonra ise onları tek çatı altında toplayacağım dağınık olmasınlar diye.Saygılar
  • oh be çok iyi oldu üniversiteli..ve tabiki sayın signore.ellerinize emeğinize sağlık,
  • COREL REEF BELGESELİNİN ŞİFRESİ

Şifre: tityusstigmurus
  • Ya iyi güzelde TR'de internet dahil her yere bakıyorum HD film yok gibi. Genelde hep eski filmler var çeşit yok denecek kadar az. Bu durumda yurtdışından getirmek veya internetten bulup indirmek (50gb nasıl inecekse!!) lazım. Yurtdışından film getirdik diyelim ama Türkçe olmayacak malesef!

DVD reyonları gibi artık HD film reyonlarınında yaygınlaşması ürünlerin zengileşmesi lazım. Yoksa son teknoloji bu tv lerin bir espirisi kalmıyor.

Bu'da benden HD Film adresi:
    http://www.apple.com/trailers/

INDIANA JONES 4 - HD TRAILER
    http://www.stage6.com/user/TheNelAware/video/2217443/Indiana-Jones-4-Trailer-Official

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 18 Şubat 2008; 18:20:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Ya iyi güzelde TR'de internet dahil her yere bakıyorum HD film yok gibi. Genelde hep eski filmler var çeşit yok denecek kadar az. Bu durumda yurtdışından getirmek veya internetten bulup indirmek (50gb nasıl inecekse!!) lazım. Yurtdışından film getirdik diyelim ama Türkçe olmayacak malesef!

DVD reyonları gibi artık HD film reyonlarınında yaygınlaşması ürünlerin zengileşmesi lazım. Yoksa son teknoloji bu tv lerin bir espirisi kalmıyor.

Bu'da benden HD Film adresi:
    http://www.apple.com/trailers/

INDIANA JONES 4 - HD TRAILER
    http://www.stage6.com/user/TheNelAware/video/2217443/Indiana-Jones-4-Trailer-Official

dostum yanlış biliyorsun.

1- nette bir çok hd-dvd yada blu ray film var.
    2-www.ideefixe.com adresine gir bak.burda istediğin filmleri bulabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: universteli

O siteyi biliyorum büyük çoğunluğu eski filmler, istediğim kaliteli filmlerin hiçbiri yok. DVD kadar çok çeşitli ve bol sayıda film yok.. HD DVD filmlerin bazılarında Türkçe dil seçeneği bile yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

Orjinalden alıntı: universteli

O siteyi biliyorum büyük çoğunluğu eski filmler, istediğim kaliteli filmlerin hiçbiri yok. DVD kadar çok çeşitli ve bol sayıda film yok.. HD DVD filmlerin bazılarında Türkçe dil seçeneği bile yok.

hd filmlerin çoğunda tr seçeneği malesef yok.DVD ülkemizde yeni iken uzun yıllar böyle gitmişti.şimdi ise HD uzun bir süre böyle gider.yapacak bir şey yok.fakat HD film nette bol.hepsiburada,ideefixe vs... gibi sitelerde de HD film bulunmakta.

NOT:Sizlere çok büyük bir türkçe klip arşivi hazırlamaktayım.30 dk ya kadar muhtemelen biter ve siteye eklerim.bundan sonra klip eksiğiniz kalmayacak.Saygılar

• çok büyük klip arşivinide şu an itibariyle kullanımınıza sunmuş bulunmaktayım.Saygılar
  • verilen linkleri açtığımda stage6 sitesi açılıyor ama indirme seçeneği yok!!
    dvix yardımıyla izleniyorsa bu nasıl hd?
  • Paylaşım yapan herkese gönülden teşekkürler.
    Bununla beraber, konularda çok sayıda teşekkür edildiği zaman, sayfalarca konu oluyor, fakat içinde bilgi olmuyor.
    Dolayısıyla mutlaka teşekkür etmek istiyorsanız paylaşımcıya özel mesaj gönderin
  • dostum divx player seçeneği nette izlemek için pc ne indirdiğin zaman bu videoları media player,vlc palyer,win dvd ve aklına gelen her türlü media oynatıcıda seyredebilirsin.videoların boyutlarına bakarakata kalitelerinin ne olduğunu anlayabilirsin 480,720,1080 3 farklı kalite var.sen hepsinin aynı kalitede olmasını bekleme.ayrıca bilgisayarında divx web player yüklü değilse açtığın sayfada ki videonun görüntüsünü yada download ikonunu göremezsin.bunun için pencerenin üstünde açılan ACTİVE X DENETİMİNİ YÜKLE seçeneğine tıklayarak bunu bilgisayarına yüklemen gerekir.sitenin özelliği budur.yapacağın şey sadece budur.ondan sonra istediğin videoyu pc ne indirebilirsin.Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universteli -- 19 Şubat 2008; 10:19:58 >
  • trailer yani öngosterim dışındaki yukaridaki tum belgesel, klip ve dizi linlkleri telif haklari iceren eserlerdir. Bilginize
  • dostlar üzülerek söylüyorum ki belgeselleri kaldırmam gerekiyor.bu konuda yapabileceğim bir şey yok yönetim böyle istiyormuş.halbuki bu belgesellerin ülkemizde satışı yok.neden böyle bir şey isteniyor bende anlayamadım ama belgeselleri kaldırıyorum.Saygılar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.