Şimdi Ara

HD DVD Player Türkiye'de ilk kez Teknosa'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Desteklediği formatlar 1: HD DVD Video, DVD Video
    Desteklediği formatlar 2: CD Audio, CD-DA desteği
    Dolby Decoder : Dolby Digital DTS
    DTS Decoder: Dolby Digital Plus
    Çıkışlar 1: 1080i HDMI Çıkış
    Çıkışlar 2: 2 Kanal Analog Çıkış

Fiytı: 1.499YTL

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110130242&CS_Category=_DVD_Player724&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu

• Fiyatı da uygunmuş.
  • bu fiyata xbox 360 alırsın yanınada hd dvd eklentisini ve ekstra film ve oyun

xbox 360 : 360 euro + hd dvd player yanında king kong hd dvdsi çıkıyor : 180 euro - tax free indirimi = 470 euro = 870 ytl ediyor
  • hiç acele etmicem. bi yıl içerisinde yarı fiyatına düşer zaten...
  • YANILMAYIN ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE İLK KEZ TOSHIBA SHOP LARA GELDİ TEKNOSA'NIN KANDIRMACASI

ÜRÜN BİZDE 1.490 YTL PEŞİNDE %10 İNDİRİM VAR SADECE BİZDE

BİLGİNİZE..................
  • Nasıl, ben anlayamadım şimdi. Teknosa yalan mı söylüyor, onlrdaki ürün başka bi ürün mü???
  • Evet. Türkiye'de ilk teknosa satmaya başlamadı. Ben teknosa satmaya başlamadan estore'dan aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toshiba hd-dvd player'da başka bir bölgeden örneğin amerikan 1.bölge film oynatmayı deniyen oldu mu? iki satıcı "dvd'de de bölge kodu yok, çalıştırıyor" dedi, teknosa'dakiler ise "sadece 2.bölgeyi oynatıyor" dedi. teknosa'daki satıcılar malum zaten hiç birşey bilmiyorlar üstünde 2 yazdığı için öyle demişlerdir ama merak ettim. hd-dvd'de bölge kodu yok ondan eminiz de sadece dvd için soruyorum.
  • Arkadaşlar 1080i için o kadar para verilmez onun olması gereken fiatı max 400 YTL dir
    zaten cihazda tüy gibi onun yerine 1080p yi almamiz lazım onada 1000 YTL den fazla verilmez.
    Biraz bekliyelim.
    Yakında BLU RAY player ler çoğalır ve fiatlar çok düşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikelanj

toshiba hd-dvd player'da başka bir bölgeden örneğin amerikan 1.bölge film oynatmayı deniyen oldu mu? iki satıcı "dvd'de de bölge kodu yok, çalıştırıyor" dedi, teknosa'dakiler ise "sadece 2.bölgeyi oynatıyor" dedi. teknosa'daki satıcılar malum zaten hiç birşey bilmiyorlar üstünde 2 yazdığı için öyle demişlerdir ama merak ettim. hd-dvd'de bölge kodu yok ondan eminiz de sadece dvd için soruyorum.

Sorunuz üzerine az önce 1. bölge bir dvd denedim (Blues Brothers-Amerikadan getirtmiştim). "Region Error" mesajı verdi. Yani 1. bölge okumuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Orjinalden alıntı: mikelanj

toshiba hd-dvd player'da başka bir bölgeden örneğin amerikan 1.bölge film oynatmayı deniyen oldu mu? iki satıcı "dvd'de de bölge kodu yok, çalıştırıyor" dedi, teknosa'dakiler ise "sadece 2.bölgeyi oynatıyor" dedi. teknosa'daki satıcılar malum zaten hiç birşey bilmiyorlar üstünde 2 yazdığı için öyle demişlerdir ama merak ettim. hd-dvd'de bölge kodu yok ondan eminiz de sadece dvd için soruyorum.

Sorunuz üzerine az önce 1. bölge bir dvd denedim (Blues Brothers-Amerikadan getirtmiştim). "Region Error" mesajı verdi. Yani 1. bölge okumuyor.

teşekkürler. kötü oldu bu. ben de beklemeye geçicem o zaman. dvd koleksiyonumun dörtte üçü amerika'dan, bu devirde bölge kodu mu olur yahu. kırarlar yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikelanj -- 29 Ocak 2007; 23:11:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hightechx

Arkadaşlar 1080i için o kadar para verilmez onun olması gereken fiatı max 400 YTL dir
    zaten cihazda tüy gibi onun yerine 1080p yi almamiz lazım onada 1000 YTL den fazla verilmez.
    Biraz bekliyelim.
    Yakında BLU RAY player ler çoğalır ve fiatlar çok düşer.

çok raha 9 ay beklemen lazım oda topu topu 500ytl düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.