Şimdi Ara

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
8
Favori
122.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bana da lazım, ekleyin
  • 2 optık çıkışlı olan modelden satan veya getirtiren varsa alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

    bende öyle tahmin ediyorum ama emin olmak istiyorum sonuçta alıpta cihazın elimde patlaması ihtimaline karşı.

    bu tür bağlantı kurup Dolby Digital veya dts ses alan başka arkadaşların tecrübelerini ve varsa rsimlerini paylaşması çok iyi olur.

    birde ben doğrumu biliyorum ac3 demek Dolby Digital demekmi bi anlamda.?

    Evet bildiğim kadarıyla AC3 Dolby Digital demek.Tecrübelere gelirsek,ben Logitech X-530 ile kullanıyorum.Şunu söyleyebilirim ki verdiğim fiyata göre gayet memnunum.dts ve dolby digital sorunsuz çevresel ses alıyorum.Yalnız şöyle birşey var ses sisteminizi analog kullanırkenki kadar güçlü bas alamıyorsunuz.Ama yine de benim için yeterli(Zaten ses sisteminin bas ayarı varsa ayarlayabilirsiniz.)Kısacası ultra süper ses kalitesi beklemeyenler için ideal.(Bu arada aleti bir kere yere düşürdüm ama sağlammış bir sorun yok)

    İşte bir adet de resim(Bağlı olan sistem:Logitech x-530,rca kabloları mediamarkttan aldım):
     HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder




  • Hocam 89$ bana yüksek geldi. Daha ucuz bir modeli var mı? Sadece optikten çevirsin yeter.
  • beyler 2 gün önce ben bu 2 optik ve 6 çıkışlı olan modelini istanbuldan bi arkadaştan sıfır olarak aldım.

    yukarıdaki mesajımda resmini koyduğum amfime 10.tl lik rca kablo ile bağladım.

    sonuç olarak çok iyi oldu dijital sorround bir ses aldım. mkv filmlerde 6 kanal ac3 ve dts sesler oldukca iyi.

    ayretten ps3 den cod6 mw2'dede online olarak mükemmel bir ses almaktayım.

    en az 1500.tl verip yeni amfi almaktan kurtuldum. düşünen arkadaşlara tavsiye ederim sorucağınız bişey olursa cevaplarım.
  • satan varsa bana pm lütfen.
  • Benimki de gelmiş, dağıtım merkezinde diye bir not bırakılmış, yarın alacağım. 12 güne geldi yani, bence oldukça iyi bir süre. Haftasonu deneyip izlenimlerimi yazacağım.
  • Arkadaşlar bu x530 dediğiniz sadece 5+1 hoparlör seti mi? yoksa içinde amfiside var mı. Benim WD Live için bu Audio Rush'ın 6 çıkışlı modelinden alıp direkt logitech x530'a bağlayıp seyredebilir miyim? Biraz fazla acemice oldu ama mazur görün daha bu ses işine yeni giriyorum. Bir de bu logitec'i kaça alabiliyoruz bilen var mı?
  • 6 çıkış olarak bende bekleyenlerdenim.
  • Arkadaşlar merhaba, bugün denedim ancak ses alamadım bir türlü. Acaba alet mi bozuk ben mi yanlış birşey yapıyorum anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz, ona göre değiştirmeye göndereceğim yoksa. Öncelikle 6 RCA girişli bölüme 3 tane Y kablosu (2 erkek RCA, 1 dişi stereo şeklinde) 5.1 sisteme (Creative T6200) bağladım. Alet zaten Avrupa prizliydi, prize taktım. Xbox LCD Tv'ye HDMI ile bağlı, üstüne HDMI Audio Cable'ı taktım, hani üstünde optik giriş ve 2 dişi RCA giriş olan. O girişteki optik girişe optik kablonun bir tarafını, kablonun diğer tarafını ise aletteki optik girişe taktım. Ancak bir türlü ses alamadım, 2 farklı girişten denesem de. Yolu nedir acaba? Ya da benim yaptığım doğru alet mi problemli?

    Yan notlar, xbox'tan gelen optik kablonun ucu kırmızı görünüyor, bu sinyal olduğu anlamına mı gelir? Decoder'e taksam da ses alamadım. Decoder'deki aux girişe pc'deki line out'u bağlayınca stereo ses iletti decoder, ama optik girişlerden ses alamadım bir türlü. Optik bağlantıyı external creative x-fi surround'a da bağladım ama şu çekmeyen radyolardaki tıslama sesi geldi sadece. Bu arada aleti xbox'a bağlasam bile hala tv hoparlörlerinden ses geliyor. Bu decoder'in xbox sinyalini çözmediği anlamına mı gelir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 14 Nisan 2010; 20:45:16 >




  • anahtardan geçiş yapıyormusunuz...
  • Tabii, elektronik ve audio aletlerle ilgili bilgim var az çok. Bağlantılarda bir sorun yok ancak acaba bilmediğim bir aktivasyon olayı var mı diye düşündüm. Ama yok sanırım, otomatikmen sinyali çözmesi gerekir. Zaten creative x-fi'dan gelen sesi de çözemeyip cızırtı veriyor. Şanssızlık sorunlu alete denk geldim sanırım.
  • Hiç Xbox kullanmadım. Fakat bu tip cihazlarda, cihazın menüsünden ses çıkışını optik seçmek gerekebiliyor. Wd TV media playerlarda böyle bir seçenekten sonra optikten ses alabiliyorsun diye hatırlıyorum.
  • yurtdışından alışveriş yapıp ne olup olmadığı belli olmayan cihazları hemde bayağı yüklü miktarlarla getirtmek sanırım çok riskli.aslında benimde bu (alet mi diyeyim aparatmı diyeyim )cihaza çok ihtiyacım var.müzik sistemim biraz eski ve analog 5.1 girişli.böyle oluncada güncel cihazların dijital çıkışlarını doğal olarak müzik sistemime bağlayamıyorum.bu cihazdan ümitlenmiştim ama fiyatı ve yurtdışından garantisiz bir şekilde getirilme zorunda oluşu beni düşündürüyordu.sanırım hiç bir teknoloji marketi veya girişimci bu aleti getirtip garantili bir şekilde abartılı olmayan fiyatlardan satmayacak.ne yapalım ben ve benim gibi müzik sitemini değiştirmek istemeyenlerde analog 5.1 audio çıkışlı yeni gen. bir w.d media player bekleyeceğiz.umut fakirin ekmeği
  • Arkadaşlar,

    Ben bu cihazı getirttim...Ben de aylardır böyle bir cihaz arıyordum.Tam aradığım özellikte bir cihaz 2 optik giriş olması süper.Ben iki adet getirttim biri bana biri de size...Bana gelişi kargo ile beraber 85 usd oldu...ilgilenen arkadaşlar benimle iritbata geçebilir...Ürünü test ettim çalışıyor...Çıkış için kullanacağınız kablolarda sıkıntı olmaması lazım.Ben kendim bu sıkıntıyı yaşadığım için söylüyorum.Ben cihazdan çıkan 6 kabloyu tek kablo ile ses sistemime bağlayınca sorun yaşamadım.Anladığım kadarıyla farkı farklı bağlantı şekilleri mevcut.Önemli olan optiği analoğa çevirmesi...Süper bir alet...Ürünle ilgili detaylı bilgiler aşağıdaki linkte de mevcut...

    http://www.sahibinden.com/hd_audio_rush_5_1_gear_sound_decoder-75WQQaXQQ24001024WQQpXQQdisplayitem?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian

    Arkadaşlar merhaba, bugün denedim ancak ses alamadım bir türlü. Acaba alet mi bozuk ben mi yanlış birşey yapıyorum anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz, ona göre değiştirmeye göndereceğim yoksa. Öncelikle 6 RCA girişli bölüme 3 tane Y kablosu (2 erkek RCA, 1 dişi stereo şeklinde) 5.1 sisteme (Creative T6200) bağladım. Alet zaten Avrupa prizliydi, prize taktım. Xbox LCD Tv'ye HDMI ile bağlı, üstüne HDMI Audio Cable'ı taktım, hani üstünde optik giriş ve 2 dişi RCA giriş olan. O girişteki optik girişe optik kablonun bir tarafını, kablonun diğer tarafını ise aletteki optik girişe taktım. Ancak bir türlü ses alamadım, 2 farklı girişten denesem de. Yolu nedir acaba? Ya da benim yaptığım doğru alet mi problemli?

    Yan notlar, xbox'tan gelen optik kablonun ucu kırmızı görünüyor, bu sinyal olduğu anlamına mı gelir? Decoder'e taksam da ses alamadım. Decoder'deki aux girişe pc'deki line out'u bağlayınca stereo ses iletti decoder, ama optik girişlerden ses alamadım bir türlü. Optik bağlantıyı external creative x-fi surround'a da bağladım ama şu çekmeyen radyolardaki tıslama sesi geldi sadece. Bu arada aleti xbox'a bağlasam bile hala tv hoparlörlerinden ses geliyor. Bu decoder'in xbox sinyalini çözmediği anlamına mı gelir?



    arkadaşım bu konuda çok pro değilim ama öncelikle şunu sorayım sendeki model hangisi.

    bumu
     HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder


    eğer bu resimdekiyse bendekide bu ben optik çıkıştan cihaza giriş yapmaktayım ve arkasındanki 6 çıkıştan rcs kablo ile amfime 6 giriş yapıyorum olay bu.

    tabi aldığım ses kodeğide önemli ac3 (dolby digital) ve DTS olacak diğer cihazlardaki menü ayarlarındanada çıkışı optiğe vericeksin.




  • e-bay 'den sipariş ettiğim decoder'in 7 gün gibi çok iyi bir sürede elime ulaştı. Satıcı bana izlandadaki volkan külü probleminden dolayı postamın gecikebileceiği söylese de korktuğum gibi olmadı. Ürünün bana maliyeti 80 $ oldu. Yalnız ben iki optik çıkışlı ürünü aldığımı zannederken kutudan yeni üretim tek optik çıkışlı model çıkınca biraz canım sıkıldı. Sanırım artık iki optik çıkışlı modelden artık kalmamış. Yine de bu kadar kısa sürede ve bu kadar ucuza bu ürünü alabildiğim için mutluyum. Megaworks ile yapacağım denemelerin sonuçlarını burada paylaşacağım.


     HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder




  • Vay be bi everest H5402 5.1 ses sistemi vardı onun yaptığı işi yapabilmek için neler neler almak gerek yaw.Şu everest ses sitemini tekrar getirtebilseler keşke
  • benim bir sorum olacaktı

    http://cgi.ebay.com/HDMI-PCM-7-1-5-1-Surround-Sound-Optical-Audio-Decoder-/230374451696?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a36329f0

    bu linkteki urun ile xbox/hd uydu alıcı ve pc den hdmi ile decodere giriş yapmayı, sonra hdmi çıkış ile lcd ye gitmeyi ve aynı zamanda 3.5 mm kablolar ile 5+1 sisteme giriş yapıp gerçek 5.1 ses almayı dusunuyorum(DTS ve prologic II çözebiliğini yazıyor).

    Bu cihazın işlevi bu mudur ?
    Değilse bunu nasıl yapabilirim ?




  • Cihazı Megaworks hoparlör setime bağladım ve sonuç gerçekten beklediğimden iyi çıktı. 5.1 çevresel sesi sorunsuz bir şekilde aldım. Yalnız alet playstation'a bağlıyken Darksiders oyununda ve WD media player'e bağlıyken mp3 çalarken hoparlörden ara sıra cızırtılar geliyor. Bu cızırtıların nedeni ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.