Şimdi Ara

Hd 7950 ve 1440x900 çözünürlükte işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    yakın zamanda hd7950 ve yanına bir işlemci alacağım.
    VGA ve max çözünürlük 1440x900 olan bi monitörüm var ve yakın zamanda değiştirmem zor güzüküyor.
    Çözünürlük düştükçe oyunlarda işlemcinin rolünün arttığını biliyorum ve böyle bir çözünürlükle bf3 multiplayer gibi bir oyunda yüksek fps almak için sizce fx-6300 yeterli mi, hd7950ye darboğaz yapması gibi bir sorunla karşılaşır mıyım? eğer karşılaşacağımı düşünüyorsanız sizce hangi işlemciyi almalıyım?

Herhangi bir terimi yanlış kullandıysam kusura bakmayın, yeniyim donanım konusunda.

Orijinalden alıntı: Rhominas

merhabalar;
    yakın zamanda hd7950 ve yanına bir işlemci alacağım.
    VGA ve max çözünürlük 1440x900 olan bi monitörüm var ve yakın zamanda değiştirmem zor güzüküyor.
    Çözünürlük düştükçe oyunlarda işlemcinin rolünün arttığını biliyorum ve böyle bir çözünürlükle bf3 multiplayer gibi bir oyunda yüksek fps almak için sizce fx-6300 yeterli mi, hd7950ye darboğaz yapması gibi bir sorunla karşılaşır mıyım? eğer karşılaşacağımı düşünüyorsanız sizce hangi işlemciyi almalıyım?

Herhangi bir terimi yanlış kullandıysam kusura bakmayın, yeniyim donanım konusunda.

zannetmiyorum...

chris brown ile kaan bi test yapmıştı 6100 oc ile akıyodu 6300 de hayli hayli akar

Orijinalden alıntı: Rhominas

düşük çözünürlükte de sıkıntı olmaz diyosunuz yani 6100le? eğer öyleyse 6100 alayım ben

boşver sen 6300 veya 8120 al!
    cod 4 fps hd 6850 ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.