Şimdi Ara

HD 7870XT (Tahiti LE) Stoklarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda bildiğiniz gibi forumda bir çok hd 7870 powercolor myst edition - pcs+ ez gibi tahiti le gpu sunu kullanan kartlar incelenmişti

Şimdi sapphire tarafından yapılan hd 7870xt versiyonu da ülkemiz de ilgilisine duyurulur

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11199-20-20g-hd7870xt-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65317

sözde indirimle 566 TL e geliyor

iyi gibi fiyatı

925 mhz çekirdek hızı ve 6000 mhz bellek hızı ile geliyor kart

PowerTune Boost ile çekirdek hızını 975 mhz e kadar çıkartabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatsuiNoHadou -- 28 Mart 2013; 21:38:01 >

• indirimle 503 TL ye geleni daha tatlı duruyordu sanki bunun bi şekli şemali kaymış çirkin olmuş
  • darısı 650 ti boost'a
  • 528tl için çok iyi kart. Soğutması falan da iyi.
  • Kafama tüküreyim Tahiti LE için hep bu kartı istemiştim ben aldıktan 1 hafta sonra geleceğini nereden bileyim cayır cayır yanıyor bizim EZ.
  • Ben alacak olanlara söyledim zamanında biraz daha bekleyin sapphire gelecek diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım bu kartı.
    Devasa bir uzunluğu-ağırlığı var ve soğutucuusu mükemmel gözüküyor. Kutu içeriğide zengin.
    6850 den upgrade ediyorum.
    Önce 6850 benchmark ederim sonra bununla karşılaştırırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: filips

bende aldım bu kartı.
    Devasa bir uzunluğu-ağırlığı var ve soğutucuusu mükemmel gözüküyor. Kutu içeriğide zengin.
    6850 den upgrade ediyorum.
    Önce 6850 benchmark ederim sonra bununla karşılaştırırım.

hayırlı olsun.

ilgilenenler su lingi inceleyebilir.

http://www.bitsandchips.it/9-hardware/2444-sapphire-hd-7870-xt-tahiti-sotto-mentite-spoglie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Nisan 2013; 13:36:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Ben alacak olanlara söyledim zamanında biraz daha bekleyin sapphire gelecek diye

bu kartı 29 martta sayın arkadaşım kaanın tavsiyesi ile aldım.kart ısınmıyor ve ses yok performansı da gayet tatmin edici çok memnunum.kart ta ses yok dedim ama şunuda söyliyeyim benim fx 8150 nin stok fanı biraz geveze çıktı oyun oynarken benimle muhabbet ediyor da ondan başka ses duymadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Ben alacak olanlara söyledim zamanında biraz daha bekleyin sapphire gelecek diye

bu kartı 29 martta sayın arkadaşım kaanın tavsiyesi ile aldım.kart ısınmıyor ve ses yok performansı da gayet tatmin edici çok memnunum.kart ta ses yok dedim ama şunuda söyliyeyim benim fx 8150 nin stok fanı biraz geveze çıktı oyun oynarken benimle muhabbet ediyor da ondan başka ses duymadım :)

Bu xt ler sağlam kartlar dostum üzmezler kullanıcısını tekrardan bur adet alacam bende kuzen için amd stok fanı için aynı şeyleri söyleyemiyorum maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sapphire bu sefer kendini aşmış Kaan'ım. VRM soğutma kiti bellek soğutma kiti var. Ayrıca kullanılan bellek Powercolordaki gibi elpida değil bizzat MSI 670 PE modelinde de kullanılan Hynix ROC. Beni en çok şaşırtan da bu oldu. Sapphire'den hiç beklemezdim

Ama bütün markaların TAHITI LE GPU'lu kartları tek tornadan çıkmış gibi power limit ile voltajsız 1200 oluyor galiba...

• quote:

quote:

quote:

Bu xt ler sağlam kartlar dostum üzmezler kullanıcısını tekrardan bur adet alacam bende kuzen için amd stok fanı için aynı şeyleri söyleyemiyorum maalesef

yok üzmüyor zaten birde benim gibi eski kartı 64 bit olursa adamın :) bf3 ü de vazgeçtim bf4 beklicem sanırım bf4 de de iyi bir porformans verse ohooo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Sapphire bu sefer kendini aşmış Kaan'ım. VRM soğutma kiti bellek soğutma kiti var. Ayrıca kullanılan bellek Powercolordaki gibi elpida değil bizzat MSI 670 PE modelinde de kullanılan Hynix ROC. Beni en çok şaşırtan da bu oldu. Sapphire'den hiç beklemezdim

Ama bütün markaların TAHITI LE GPU'lu kartları tek tornadan çıkmış gibi power limit ile voltajsız 1200 oluyor galiba...

güzel kart uygun fiyat o.c kapasiteside iyi.

bu arada bir sey daha belirtmek isterim hd7950 sapphire kartlardada bellek soğutma kiti mevcut. belleklerde hynix.

sonuç olarak gerçekten satın alınabilecek bir kart bu fiyatlarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

sedat abi ben vatana kaç kez dedim powercolordan önce sapphire getirin diye ayrıca sapphire çok bonkör ve kaliteli powercolordan dediğin gibi bellek soğutucuları var kartta pcb baskı devresi daha kaliteli bellekler desen daha kaliteli hynixx marka oc kapasitesi daha iyi ben o elpida vakasını ilk düz 7870 pcs+ da yaşamıştım 100 mhz anca gidiyordu senin şansına iyi kart gelmiş voltajsız o değerler mükemmel istersen gir bak overclok nette kulübü var o değerlere çıkan pek nadir ben bir p skoru attım eski mystla aldığım adamlar nasıl o hızlara çıktın diye pm yağmuruna tuttular bu arada hayırlı olsun iyi günlerde kullan abi

• quote:

yok üzmüyor zaten birde benim gibi eski kartı 64 bit olursa adamın :) bf3 ü de vazgeçtim bf4 beklicem sanırım bf4 de de iyi bir porformans verse ohooo :)

verir burçin bakma çok abartıldığına bf3 ün makyalı hali olacak işte yeni motorla gelmeyek zaten adamlar bf3 teki hatalardan mutlaka ders almışlardır zaten hem oyunda amd destekli olacak
  • biraz baktım karta

6850 ile karşılaştırmalı testler

işlemci ve ekran kartları stok hızlarında çalışıyor.

6850

7870xt
    KArt testlerde en fazla 69C gördü fan hızı otomatik. Overlock edilmiş testleri biraz sonra atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 2 Nisan 2013; 17:04:54 >

• @Salvatore,
    Teşekkürler.
    @Kaan0101,
    Kaan'ım inceleme sitelerinde TAHITI LE için bir kaç sitede (tom's vb) easy overclok diyerek genelde +20 power limit ile 1200 mhz SS'leri gördüm herhalde hepsi böyle oluyor diye düşündüm o yüzden.
    Bu arada bu kartlara voltaj unlock var mı?
  • benim bildiğim gördüğüm bir olay yok sedat abi sadece trixx son sürüm yükle 1.3 mv ver kırbaçla gideceği yere kadar gider benim ez nin biri 1.3 ile 1270-1660 görüyordu
  • voltaj ayarı yapmadan +20 power ile
    1210 oldu gibi , 1250 denedim olmadı...
    msi afterburnerde voltaj ayarı bu kart için yapılamıyor sanırım. Sapphire trixx de default volt 1.187 gözükmesine rağmen gpu z de 1.242... Nasıl bir ayar yapmak lazım voltaja?

• ee boşuna fueled by sapphire değil hani adamlar yapıyor powercolor ez nin bu modelden sonra satışı baya düşecek hem soğutması hem performansı ez+ ye göre daha iyi seneye alacağım yeni nesil kartlarda da böyle bir şey yaparsa sapphire powercolor dan önce mutlak alıp inceleme yapacağım bakalım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.