Şimdi Ara

HD 7870 O.C metro 2033 kasma sorunu acil!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle hepinize iyi akşamlar arkadaşlar kusuruma bakmayın ama bir sorum olacaktı şimdi ben iki gün önce metro 2033 oyununu aldım kurdum bütün ayarlar;
    1280*1024
    Very High
    Directx 11
    AAA
    16AFX
    tesellation on
    DOF on
    phsyx on
    ;şimdi benim ilgimi çeken şu oyunda sadece bir tarafa dönünce çok fena kasıyo diğer taraflara dönünce hiçbir problem yok bunun sebebi ne ve varsa çözümü ne??? driver günce bf3 1280*1024 her şey ultra bi şey yok

sistem özelliklerim;
    i5-2310 2,90 Ghz 6Mb işlemci
    6 GB 1333 Mhz ram
    HD 7870 O.C Ghz edition 1050/1250 Mhz EKran kartı
    ASUS P8H61 New B3 Revision Anakart

• Bir de 700Watt+80 thermaltake power supply
  • Physx de güncelle bide o çözünürlük monitörün maksimum çözünürlüğümü eyer öyleyse o sisteme yakışmayan bi monitör olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

Physx de güncelle bide o çözünürlük monitörün maksimum çözünürlüğümü eyer öyleyse o sisteme yakışmayan bi monitör olmuş

+1 benim dandik sistemin bile 1440x900
  • quote:

Physx de güncelle bide o çözünürlük monitörün maksimum çözünürlüğümü eyer öyleyse o sisteme yakışmayan bi monitör olmuş

Eyer??!!

Noluyo burda adamım
  • Phsyx özelligini kapat(AMD kartlarda yok diye biliyorum gerci ama),islemciye Overclock yap en azindan 4 veya üstü olsun.. Bu cözünürlükte kasmamasi gerekiyor normalde,fakat bu oyun bir tuhaf,optimizasyon SIKINTISI var,bendeki kartla bile 30-40 FPS arasi -1080p- bazen 25 FPS ye kadar düsüyor..
  • yok canım kardeşim max çözünürlük 1600*900
    bir de bios tan ekran kartının ayarlarıyla oynasam mı ekran kartını energy saver modunda çalıştırıyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hani herhangi performans artışı olur mu?
  • ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

quote:

Eyer??!!

Noluyo burda adamım

Türkçe terk!
  • hadi ama
  • hadi ama arkadaşlar
  • alooooooo beni duyan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacmaz12

alooooooo beni duyan var mı

Bir kere o oyunda kodlama hatası var energy saver açıksa kapat sonrada aayı kapat fulhd aa sız oynasan bir şey olmaz sorun sadece aa'dan kaynaklanıyor birde i3 ona darboğaz yapıyor olabilir.
  • bende i5 2410m var, 4 gb ram, 6770m ekran kartı. laptop kullanıyorum. metro 2033'ü nadir fps düşüşleri dışında rahatça oynadım. yazılımsal sorunların var sanırım dostum.
  • Öncelikle çözünürlüğünü max boyuta getir.1600x900 varmış onu yap.Sonra HD 7870 var diye Physx'i kapat.Oyunun son update'ini yap çok büyük bir performans artışı var yapınca.Ben X2 555 işlemci ve HD 5830 ile High ayarda 50 FPS'de oynuyordum.Sen Very High'da hayli hayli oynarsın normalde.Ama update yapmayı unutma ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

alooooooo beni duyan var mı

Bir kere o oyunda kodlama hatası var energy saver açıksa kapat sonrada aayı kapat fulhd aa sız oynasan bir şey olmaz sorun sadece aa'dan kaynaklanıyor birde i3 ona darboğaz yapıyor olabilir.

canım kardeşim önerin için sağ ol ama i5 i3 değil 2,90-3,20 ye çıkıyor dört çekirdek 6 mb önbellekli bu darboğaz yapar mı?

• canım kardeşlerim iki arada bi derede kaldım şimdi bu benim i5 2310 hd 7870 e darboğaz yapmaz demi?
  • bi de update yi yaptım ama hiç bi şey değişmedi
  • quote:

canım kardeşlerim iki arada bi derede kaldım şimdi bu benim i5 2310 hd 7870 e darboğaz yapmaz demi?

yapmaz.

sorunun bana göre oyuna etki eden driverlar veyahut direkt oyun ayarlarından kaynaklı. O ekran kartını hiç bir oyun kastırmaz şu anda. Hele hele o çözünürlükte. Bu arada 1280x720 niye oynuyorsun ki paşa bir ekran kartın var yardır ayarları maksimuma. Ayıp
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.