Şimdi Ara

HD 6990 Ekran kartı ne kadar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ciddiyet kalmadı ki. Konu dışına çevirdiler her yeri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

ne çöpü arkadaşım sen bakma yorumlara 5970e de çöp diyolar ama nerdeyse 7950 ayarında performansı var,5970 bile çöp değil halen 6990ı bulup nefessiz kullanacak olanlar çöp demiş

HANİ DERLER YA YA SEN TESTLERE BAKMIYORSUN YADA dayak Yememişin kartın teoride çok güçlü olmasının önemi yok 5970 her oyun testinde 5870 in gerisinde malüm 2 5870 den yapılmş tı 5970...millet oyunları alıp 2 ay oynadıktan sonra caps larlar vs.. durum düzeliyor o da eski (5970 6990 gtx590 )hariç yenilere destek var bırak onun eskiler muadilinden bile yavaş oluyorlar ...
  • quote:

yazınızdan hiçbirşey anlamadım

Anlayana kadar oku ...!!! çünkü anlaşılmayacak bir durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

quote:

yazınızdan hiçbirşey anlamadım

Anlayana kadar oku ...!!! çünkü anlaşılmayacak bir durum yok

öyle göz gezdiriyordum bu konularda normalde bakınmam fakat senin bu mesajın cidden kötü umarım lisedesindir hala da düzelir bu durumun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 20 Haziran 2013; 2:24:11 >
  • kraldır o kral
  • quote:

kart çöp 300 tl bile etmez 450 veren üsteki kullanıcıya hemen kakala nvidia amd nin en büyük kazıklarından çift işlemcili kartlar al 1 sene sonra yalan olsun testlere bak bazen 7850 ile aynı fps veriyor gtx590,5970,6990 bitti yakında 1 sene sonra gtx690 ve 7990 çöp alacak

7990 çöp mü olacak? :))) seneye, 20 Haziran 2014'te bunu hatırlatacağım sana.
  • Şu rezilliğe bakın. Adam ciddi ciddi birşey sormuş. Lagulaga yapıyorsunuz. O kartın daha uzun yıllar gideri var kardeş. Bence satma.
  • 6990 ne zaman çöp oldu yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6990 512 Bit , 4 GB hangi ara çöp oldu ?????

Çok yakın bir abim Crysis 3 - Ultrada aynı kart ile sabit 60 fps alıyor ,

Vyscn mi ne bozuntusunu kapadımı 60 - 70 fps alıyor.

Bu neyin dışlamasıdır , kartı aldınız fırlattınız kırdınız parçaladınız.

Biride çıkmış diyor Kargoyu sen öde gönder kasada ağırlık yapmasın.

O kartın yapıcağı ağırlığı yerim yutarım ben.

200 TL'ye satıyormusun diyen var , 800'den aşağı satma o kart bitmez.
  • quote:

" ya sen para saymayı bilmiyorsun yada dayak yememiş" halk arasında bu kullanılır yani anlayacagın birz espiri yapayım dedim yapmaz olaydım .. 5970 her nakadar 2 gpu olup 5870 in üstü olsada amd ve nvidia nın 2 gpu lu kartlara reva gördügü yazılımlar sayseinde 5870 kadar performans vermiyor ...
    "ordan durum düzeliyor " dedigimde 2 gpu lu kartlar için profile dosyası olan (AMD Catalyst Application Profiles) yani cap's lara yaptıgı güncellemelerle çok geriden gelerek yaptıkları şerefsizligi düzeltiyor dedim
    "bırak onu eskiler muadilinden bile yavaş oluyorlar" buradada 5970 veya 6990 kartların bu politika yüzünden aynı seğmentteki benzer tek gpu lu kartlara görre geride kalıyor dedim

kusura bakmayın bazen HERKEZİ AYNI IQ sanıyorum

Herkezi değil ayrıca, herkesi.
    Bizi aynı IQ sanana kadar nasıl yazman gerektiğini öğren. Yazım hatalarına dikkat et.
    Kusura bakma, bazen biz de seni adam yerine koyuyoruz

• Arkadaşım gönül rahatlığıyla kullan kartını daha uzun süre götürür o kart seni. GTX 460'ların bile çatır çatır satıldığı bir dönemdeyiz. HD 6950'ler bile 300-350 lira olduğuna göre de 600'den aşağı satma kartını. Daha üstü için düşünürsek yeni nesil kartlar var. Pek tercih edilmeyebilir.
  • 550 - 600

satmasanda olur baya iyi kart bence bakmayın o yorumlara zenginin malı züğürdün çenesini yorar
  • Efsane olacaktı da önünü kestiler Hala iyi kart sayılır o 550-600 lira aralığında garanti alıcı bulursun.
  • Çok sesli olduğunu ve çok güç tükettiğini bir kenara bırakırsak performans olarak hala gideri var. Sonuçta bir zamanların en iyi kartıydı. Tuğla, çöp diye nitelendirmek, dalga geçmek yanlış olur.
    Yapabileceğin şey 650-700'den satıp para koyarak gtx770-7970-760 almak veya kullanmaya devam etmek
    http://www.anandtech.com/bench/Product/515?vs=550
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı

Çok sesli olduğunu ve çok güç tükettiğini bir kenara bırakırsak performans olarak hala gideri var. Sonuçta bir zamanların en iyi kartıydı. Tuğla, çöp diye nitelendirmek, dalga geçmek yanlış olur.
    Yapabileceğin şey 650-700'den satıp para koyarak gtx770-7970-760 almak veya kullanmaya devam etmek
    http://www.anandtech.com/bench/Product/515?vs=550

Zaten satmaktan vazgeçtim. Şu an idare ediyorum. =)

• yani şaşırdım kaldım 7970den 680den daha iyi bir per veren kart nasıl çöp oluyor anlamadım
  • O kart daha gider kardeşim en azından 1-2 sene .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.