Şimdi Ara

HD 5870 Vapor-x Bad Company 2 donma sorunu ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hedevilcate

quote:

Orijinalden alıntı: digidoo

Yardımcı olmak istemenizi anlıyorum dalga değilde geyik diyelim buna ama yazılanları takip ettiğinizden eminmisiniz ? Bak mesela şöyle bir örnek veriyim, arkadaş 5970 diye bir açıklama yaptı neymiş içinde 2x 5870 varmış eee? Resmi duyurumuıydu bu? nerden çıktı 5970 ? Birileri aynı sorun Nvidia kartlardada var diyo dikkat ettinizmi?.... Arkadaş Bad company 2 yi sadece single player oynayabiliyor çünkü onun oyunu crackli. Bad Company diyorum Bad Company. Bana hem bu sorunu yaşayan hemde gerçek bir bad company oyuncusu yardımcı olabilir. Hem bu sorunu yaşamamış hemde atıp tutuyo neler oluyo bitiyo haberide olmayınca bende geyik yapıyorum. Çok normal bişey bu. Bakın arkadaşlar fazla yazı yazmak mühim değil zırt pırt bilip bilmeden yorumlarla böyle güzel bir siteyi kirletmeyelim. Biraz önce o.c. kapalı yazıyorum birisi zırt diye o.c. yi kapa yazıyo falan umarım anlıyosunuzdur beni yada anlayan birileri çıkar. Neyse konu sapmasın... Kapatalım bu dalga geçme konusunu uzar bu mevzu gereksiz. Zaten mevzu çözüldü onuda yazdım ama nafile. Yukarı yazılarımı okursanız mevzuyu çözdüm. MEVZUYU ÇÖZDÜM DİYORUM "AAAAA LOOOOO". En azından şimdilik.

5970' e deyinmemin sebebi, sizin yazdığınız konu başlığıdır (HD 5870 Vapor-x Bad Company 2 donma sorunu ???). Daha önceden yaşamadığım sorunlarla ilgili çok yardımcı olduğum arkadaşlar oldu forumda. Ben de Bad Company 2 diyorum, 2 defa da bitirdim. Neyseki sorunu çözmüşsünüz. Remlerinizde 4 Gb' dir x86' da...

@digidoo
    hedevilcate hocam çok bilgilidir. kadir kıymet bilmezlik yapmaya gerek yok.

Origin ID: El_Mukteda

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda
    @digidoo

Sen de en az benim kadar hocam, okuyorum yazdıklarını.
    I5 10600K (@4.8 Ghz 1.1V Özel Sıvı Soğutma) ··· Sapphire RX 6700XT NITRO+ 12GB ··· LG 34UC79G (@144 Hz) ··· MSI Z490-A Pro ··· Kingston HyperX Fury RGB 16GB (2x8GB @3.7 Ghz 19-20-20-30 1.35V) ··· XPG 512GB SX8100 M.2 ··· Corsair RM850i ··· Western Digital WD30EZRX ··· Fractal Design Vector Rs Dark ··· Cyborg R.A.T 5 ··· Cyborg S.T.R.I.K.E. 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda
    @digidoo

Sen de en az benim kadar hocam, okuyorum yazdıklarını.

teşekkür ederim hocam teveccühün. benden çok çok bilgili arkadaşlar var hem öğrenip hemde yardımcı olmaya çalışıyoruz ama insanoğlu çiğ süt emmiş ne diyeceksin.

Origin ID: El_Mukteda

• Eveet sorun çözüldü demiştik. Aslında sorun çözülmedi başka bir yöntemle sorun aşıldı. Fakat 64bit işletim sisteminden bad company için uzak kalmış olacağız belkide bir müddet. Düşündümde 64bit çalışan oyun varmı diye varsada fps olarak yada başka bir şekilde ne kadar avantajı var?? Pek bir avantajı olduğunu düşünmüyorum. Benim maksadım zaten sadece oyun ve müzik ağırlıklı olduğundan x86 kullanmak bana dez avantaj sağlamıyor. Sadece bir oyun için 64 bit kullanamiyorum diye kıl olmadım sanmayın. Ati'nin 64bit driverlarında veya ses kartı ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı nvidia kartlı sistemlerdede sorun yaşanmazdı. Bence sorunun kendisi DICE da saklı. Oyunun 64 bit işletim sistemlerine karşı alerjisi var sanırım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelkowan

Bu oyunu düzgünce oynayanı bi görmedim ki zaten. Ne ati ne nvidia ikisinde de sorunlu bir oyun belki orjinalinde sorun olmuyodur diyecem onda da aynı sorunlarla karşılaştığını yazanlar var.
    Oyunun genel sorunları bir müddet sonra beyaz ekrana düşmesi, Yine bir müddet, sonra siyah ekrana düşmesi, başlangıçtan hemen sonra atması, oyunda ani donmalar...
    Umarım halledersin...

İşte 32 bit işletim sistemine döndüm sırf oyun için şimdilik sorun kalmadı. Ama inan ne kadar nelerle uraştığımı anlatamam. Format üstüne format voltaj indir voltaj çıkar o driveri kaldır bunu kur falan. Hatta ekran kartına o.c. müdahalelere kadar. Oda yetmedi bioslar update oldu falan grafik kartınkiler dahil. Evet oyunu biraz acele etmişler çıkarmak için. Bende çok rastladım hata mesajlarına. Sonuçta ilk çıkan DX11 oyunu sayılır. Grafik kartında sorun olsa çözülür ama oyunda olması bu işi geciktirir. Ama ne olursa olsun tüm hatalarına rağmen oyun çok başarılı aslında. Kim ne derse desin.

• bende de 5850 var. amd phenom x6 1055 işlemci var. XP 64 bit kullanıyorum sanırım o yüzden donma sorunu oluyor. vpu recover devreye giriyor, hata raporu gönderiyim mi diye sorup oyuna devam ediyor. ne zaman nerede donacağı hiç belli olmuyor.
    genel olarak oyun oynayacağımı düşünürsem 64 biti kaldırıp 32 bit mi kurmalıyım acaba?
  • Xp kullanıcılarının sadece yuzde birinin kullandıgı bir işletim sistemi kullanıorsunuz . xp 64 bitle her türlü problem yaşamanız doğal. Konuya gelince 5arkadaş orjinal win 7 64 bit ve ati kartlarla bc2 oynuyoruz. Hd5770 crossfire ile ben sadece arada bir desktop a düşme problemi yaşıyorum. Kardeşim hd5850 ile hiç problem yaşamadı. Hd5870 kullanan 2 ayrı arkadaşım bırrr sesiyle çok sık olmasa da takılmalar yaşayabiliyor . Tek hd5770 kullanan diğer bir arkadaşımda ise herhangi bir soruna rastlamadık.
  • Win 7 64-bit, i5 750 + GTX 260 ile oyunu gece açık unutmuştum 3 gün sonra geldim hala çalışıyordu. Geldiğimde madem açık dedim az oynadım kitlendi PC. Zaten daha önce de oyunu bitirirken ara ara kitleniyordu. Garip bir oyun gerçekten bazı aşamaların bazı yerlerinde sorun yapıyor diye düşünüyorum. Oyunu adamı hareket ettirmeden açık bırakın sorun olmuyor yani.

Orijinalden alıntı: digidoo

Acaba aynı sorunu yaşayan varmı? 5870 vapor x ile Bad Company 2 yi bir ağız tadıyla oynayamadım. Tam oynuyorum oyunu hatta bazen bir iki oyun sonra bile ekran donuyo. O an ne görüyosan o kalıyo. Ayrıca dırrrrrrrr diye seste oluyor. Zaten oyun oynarken parazit sesi gibi bir dipses'te arkada devamlı var. Win 7 64 bit kullanıyorum. Bütün driverları dc ile kaldırdım tek tek denedim, oc yi kapadım voltajları normale çektim yok. Sadece bad company de böyle bir sorun yaşıyo olmam kartın bozuk olduğunuda göstermez. Daha önce aynı sistemde sorunsuz oynuyordum. Arkadaşımda aynı sorunu yaşarken bende yoktu hatta arkadaşım kartını satın aldığı yere geri verdi değiştirdiler. Hatta yazışma sonucu sapphire in yolladığı bios flash kullandığı halde aynı problem devam etti. Çok kral bir arkadaştan şöle kral bir cevap gelse çok sevineceğim.

Semptom olarak aynı sorunu paylaşıyoruz ancak bende her oyunda olmaya başladı.Sistemim imzamda mevcut kardeşim.Denemediğim çokçok az şey kaldı.BC2,NFS Shift,BF2 öncelikle oynadığım oyunlardı.Hepsi yasal kopya.Xp 32/64bit,Win7 64bit,hepsinde yaptı.Kafayı sıyırıcam.Pc kullanan bir arkadaşım da kalmadı aynı benzer konfrigasyonda,onun için deneyemiyorum hangi parça arızalı diye.İstanbuldaysan vallahide billahide gelirim sana ya da sen bana gel,en azından ram,harddisk,power gibi şeyleri çıkarıp deneyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defeat -- 7 Ağustos 2010; 3:24:04 >
    Amd FX-6200 / Asrock 990fx Extreme 3 / 2*4 G.Skill RipjawsX DDR3 1866mhz / Gigabyte GV-N 670Oc / SanDisk Plus 1tb ssd / Barracuda 250gb Sata II 7200.9 / Barracuda 250gb Sata II 7200.10 / Barracuda 1TB Sata II 7200.11 / WD Black Caviar 1 TB Sata III / LG GH24NS95 DVD-RW / Creative x-Fi Titanium / Samsung P2250G / CORSAIR CMPSU-950TX 950W / Inform Guardian 2000A(AVR) / NZXT Tempest / COOLER MASTER HYPER 212 EVO

• fanı %80 e vuruyorum ancak öyle atmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSpring -- 28 Nisan 2011; 17:00:00 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.