Şimdi Ara

hd 5770 den terfi tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gb ram
    asrock 970 anakart
    samsung ssd
    bu sisteme +4 gb ram ve ekran kartı almayı düşünüyorum 750 - 800 tl bütçe var (ram dahil fiyat) hd5770 den hangi fp ekran kartına geçmeliyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrsln -- 2 Mayıs 2016; 15:51:41 >

• işlemci dar bogaz yaparmı bilmiyorum ama aynı kartdan gtx 670 e gectim asus dcu2 gayet memnunum üzerine 4 gb ram alırsam bende baya iyi olucak

• Benim 5770 yanınca 750 ti aldım performans farkı bariz(athlon ii x4 640). sizin 950, 370, 270 gibi b kart almanız gerek daha üste çıkmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dribblingmaster

Benim 5770 yanınca 750 ti aldım performans farkı bariz(athlon ii x4 640). sizin 950, 370, 270 gibi b kart almanız gerek daha üste çıkmayın.

darboğaz yapmadı mı hocam o işlemciyle,
    ben de athlon ii x4 640a ekran kartı arıyorum. tabi benim bütçem daha düşük..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı ve Crosfire tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı karttan r9 380e geçtim.Epey fark etti.Ama ben işlemciyi de değiştirmiştim.Siz darboğaz yapmayacak şekilde biraz ocyle gtx 950 alsanız da çok fark eder.
  • haybora kullanıcısına yanıt
    İşlemci @3480mhzde çaılışıyo, monitör 1680x1050p far cry 4 ultra ayarda 30 fps altına inmiyo ama ultra yerine nvidiaya özel ayarların hepsini açınca 30un altına düşüyo kartın inceleme videolarına bakınca yakın sonuçlar var şuan baçak komple alçıda sakat halde sıkıntıdan far cry 4 oynuyorum keyfimi baltalayan bi sorun yok. pes 2016 ve starcraftta sorun yok gerçi bunlar kasmayan oyunlar diğer oyunları daha denemedim. 1080p film izlerken decode ve renderı ekran kartına çözdürüyorum frame drop yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 4 Mayıs 2016; 3:19:23 >
  • Geçmiş olsun,
    işlemci halen iş çıkarıyor anlaşılan.
  • Nvidia tarafında 750ti-760-950 amd tarafında ise dn fazla 370 e bakın fazlası performans getirisi olmaz boşuna para vermiş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı işlemci var. Ben r9 280 düşünüyorum , darboğaz yasamadan en iyi kart sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı işlemci ile r9 280x kullanan arkadaşım var darboğaz yaşamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgoluAdc

Aynı işlemci ile r9 280x kullanan arkadaşım var darboğaz yaşamıyor

darbogaz oyuna gore degisen bir seydir.benim ikinci sistemde 965 degil 940 var ama 3.4 ghz ve yaninda 280x var.bf3 oynuyorum sorun yok ama daha agir daha islemci odakli bir oyun kursam sorun yasamayacak miyim?darbogaz yasamadigini nereden biliyorsun diye sorarlar bunun taksimetre gibi olcen cihazi yok demek ki arkadasin darbogaz yapabilecek oyunlari kurmamis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

Orijinalden alıntı: EgoluAdc

Aynı işlemci ile r9 280x kullanan arkadaşım var darboğaz yaşamıyor

darbogaz oyuna gore degisen bir seydir.benim ikinci sistemde 965 degil 940 var ama 3.4 ghz ve yaninda 280x var.bf3 oynuyorum sorun yok ama daha agir daha islemci odakli bir oyun kursam sorun yasamayacak miyim?darbogaz yasamadigini nereden biliyorsun diye sorarlar bunun taksimetre gibi olcen cihazi yok demek ki arkadasin darbogaz yapabilecek oyunlari kurmamis.

The division,bf4 high ayarlada oynuyor kendisi.
  • EgoluAdc E kullanıcısına yanıt
    ben bf4'u x6 1090'la oynayamamistim zamaninda canim kardesim neden bahsediyorsun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

ben bf4'u x6 1090'la oynayamamistim zamaninda canim kardesim neden bahsediyorsun sen?

Başarılı trol hocam
  • EgoluAdc E kullanıcısına yanıt
    fps yok bisi yok ne ispatlamaya calisiyorsun?30'a mi dusmus ne olmus yok.ben oyun ilk ciktiginda single player bile oynayamadim ilk turda otel var havuz var goster bakim fps'li bi video boyle mi oynaniyor yama vs olmadan?troll sensin kullandigim islemciyi bana satiyor adam.baska agir oyunlari da oynatiyor dersin sen simdi ama 965'ten bahsediyoruz fps duserse benim icin anlami yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.