Şimdi Ara

HD 5570 Ve 300W Psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar evde ikinci çok eski bi pc var 64 mb ekran kartı ( harici değil ) hiç bir oyun çalışmıyor.
    Onu babama bırakacağım ama internette bile gezerken bazen çok takılıyor. Video izlerken vb. hd video izlemiyor. Pes 2008 kasıyor filan. Öyle işte. İstediğim şey Pes 2013 , Normal bi RPG , normal bi FPS vb oyunları oynamak. Bu kasanın Özellikleri şunlar. 5570 Almayı düşünüyorum 300w power kaldırırmı ?

Anakart VM900M Link : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2581#ov

İşlemci : İntel pentium dual core 1.6 E 2140 . -_-

Ram : 1,5 GB Kingston 333 mhz DDR2

Psu : 300 Watt dandik bişi heralde. markası CASECOM. ( Voltage 160 120 yazıyo bide yanda 20 yazıyo altında 280 en sonra TOTAL 300 W yazıyo )

Böyle işte. 5570 i bu kasa kaldırırmı Yoksa 5450 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wopresote. -- 22 Haziran 2013; 18:43:34 >

• Kaldırır, zaten sınır bile olsa denemeye değer.O elindeki işlemci bile 5570 e biraz düşük kalacak ama bi dene.
  • Radeon HD 5450 19 Watts
    Radeon HD 5570 43 Watts

ikisi de dizel gibi az yakiyor ama sen bilirsin o islemci ve ramle pek oyun oynayamazsin.
  • Teşekkür ederim hepinize ama Çok mu kötü işlemci ya . E2140 1.6 , 1gb ddr2 ve 5450 ile gta ıv high oynayan var ama ? :

http://www.youtube.com/watch?v=n-QWNYmmHuE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wopresote. -- 22 Haziran 2013; 19:05:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

5450 ordaki kart ve bence bir hilesi vardır,sadece w7 açılışta 500mb ram yer gta en düşük ayarda bile 800mb falan ram yer yani orda birşeyler saklanmış .

5570 aldığımı varsayalım Ve 1,5 gb ddr2 ram var ? hiçmi kaldırmaz. bu arada hiç bi oyunu ultrada oynatsın takıntısı yok. zaten bu sistemden öyle bişey bekleyemem yani pes 2013 işte normal bi rpg , fps oyun filan kaldırması yeterli. ve en önemlisi sistemin hızlı olması. Şimdi Sapphire 5570 taksam bu sistem zorlarmı diyosun. Ağırlıkmı olur sistemde ? 5450 mi takiyim acaba ? yarın sabah hemen almam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wopresote. -- 22 Haziran 2013; 19:14:07 >
  • agirlik ramin az olmasindan dolayi olur 5570 ya da 5450 takman farketmez kullanimda.bu kartlar oyunlarda farkeder.fiyat farki ve butce durumuna bagli yoksa iki karti da tercih edebilirsin.
  • Peki sizce benim şu an 5450 mi almam daha iyi olur yoksa 5570 mi. Kullanım darboğaz vb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İleride parça değişmem mümkün olmıycak ama. bu sisteme daha fazla yatırım yapmak istemiyorum bunu bi 2-3 ay kullanıp babama bırakıcam veya başka birine veririm. Şimdi 5570 alıyorum o zaman. Ama 5450 ile fazla fark olmaz mı ki ? 45 lira fazla vermeyelim o zaman . yada 5450 nin fanlısı ?

Bu arada gta ıv yı 800x600 de bile açmazmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wopresote. -- 22 Haziran 2013; 19:42:15 >
  • quote:

ikiside aynı hesaba geleceğinden 5570 sana daha getiri olur oyunu açtıktan sonra katkı olarak ama oyunu açarken sıkıntı çekeceğinden 2 kartında sana çok fazla etkisi olmaz 5570 al ilerde ucuz bir 3 ghz core bulursan anakartına uygun onuda alırsın 20 30 lira bişey.2.el

bu arada o sistem gtayı açar ama en düşük ayarda açsada oynatmaz

İleride parça değişmem mümkün olmıycak ama. bu sisteme daha fazla yatırım yapmak istemiyorum bunu bi 2-3 ay kullanıp babama bırakıcam veya başka birine veririm. Şimdi 5570 alıyorum o zaman. Ama 5450 ile fazla fark olmaz mı ki ? 45 lira fazla vermeyelim o zaman . yada 5450 nin fanlısı ?

Usta çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightDevil34

quote:

ikiside aynı hesaba geleceğinden 5570 sana daha getiri olur oyunu açtıktan sonra katkı olarak ama oyunu açarken sıkıntı çekeceğinden 2 kartında sana çok fazla etkisi olmaz 5570 al ilerde ucuz bir 3 ghz core bulursan anakartına uygun onuda alırsın 20 30 lira bişey.2.el

İleride parça değişmem mümkün olmıycak ama. bu sisteme daha fazla yatırım yapmak istemiyorum bunu bi 2-3 ay kullanıp babama bırakıcam veya başka birine veririm. Şimdi 5570 alıyorum o zaman. Ama 5450 ile fazla fark olmaz mı ki ? 45 lira fazla vermeyelim o zaman . yada 5450 nin fanlısı ?

Usta çok önemli

illa gta4 acmayi deneyeceksen 5570 al 5450 gucsuz kalir gta icin.

• quote:

quote:

Usta çok önemli

5570 al o işlemci 2.2 ghz civarına çek çok rahat gider zaten bence 2.5 i bile görür darboğazda olmaz

• KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    Overclock olmuyor denedim yani bi seçenel varıd oc yapmak için o seçenek benim biosta yoktu. Şimdi korktuğum sorun E2140 ın HD5570e darboğaz olması
  • quote:

Overclock olmuyor denedim yani bi seçenel varıd oc yapmak için o seçenek benim biosta yoktu. Şimdi korktuğum sorun E2140 ın HD5570e darboğaz olması

nasıl yoktu yav anakart modeli ne ?
    Anakart VM900M Link :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2581#ov
  • olması lazım bence şimdi gir biosa bütün bölümlere teker teker bak işlemci ocsuz kullanılırmı
    Hemen bakıp buraya yazıyorum 2 dk içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

olması lazım bence şimdi gir biosa bütün bölümlere teker teker bak işlemci ocsuz kullanılırmı

Alakalı herhangi birşey bile yoktu. sanırım desteklemiyor.
  • quote:

quote:

olması lazım bence şimdi gir biosa bütün bölümlere teker teker bak işlemci ocsuz kullanılırmı

benim bildiğim kadarıyla intel hariç tüm anakartlar destekliyor. biosun görüntğüsünü kamerayla çekip atabilirmisin ?
  • quote:

quote:

quote:

benim bildiğim kadarıyla intel hariç tüm anakartlar destekliyor. biosun görüntğüsünü kamerayla çekip atabilirmisin ?

http://www.youtube.com/watch?v=Nfcgd3RQhHU Bunun aynısı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=Nfcgd3RQhHU Bunun aynısı.

bendede gigabyte g31mes2l var bios benziyor ama en alta ....teaker gibisinden bişey vardı menü ordaydı.genede darboğaz olacağını sanmıyorum .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.