Şimdi Ara

HD 4870 bios flash yapıcam eliktrik giderse ne olu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru gayet net.Ne gibi sonuçlar ortaya çıkar?

• kart mortt ollur
  • Genelde flash çekilirken ups kullanman tavsiye edilir. Ama zaten elektrik tam da flash çekeceğin zaman giderse bahtsız bedevi ile aynı kaderi paylaşırsın artıkın.
  • Kart gümler diyorsunuz yani?
  • 3-4 kere flash yaptım bi sorun çıkmadı..

fakat hızlı davran yaparken..
  • bukadar düşünme elektriği sonra başına gelir.
  • ekran kartın patlar sende tedaşa gidip herkezi keleşle tararsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aglarsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkyyy

ekran kartın patlar sende tedaşa gidip herkezi keleşle tararsın

2de benim yere mermi sıkıvır
  • kart patlar ama kurtarıla bilir okadarda ümitsizliğe kapılma
  • islem bitmeden elektrik giderse acilista goruntu gelmez ama sonra yanina pci kart takip kurtarabilirsin.
  • elektrik gitmesi sonucu kart zarar görür bide onlarla birlikte güç kaynağı yoksa power gider vb şeyler ani güç kaybından zarar görür.
  • Valla olmaz deme kardeş. Ben bi bios update yapayım dedim 6 aydır kesilmeyen elektrik kesildi anakart için. Sen işini sağlama al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

islem bitmeden elektrik giderse acilista goruntu gelmez ama sonra yanina pci kart takip kurtarabilirsin.

+1

Benim başıma geldi ati 9550 ye pro biosu yüklemeye çalışırken elektirikler gitmedi ama gitseydide aynı sorun ile karşılaşacaktım.
    Görüntü gelmedi pci kart takıp kurtardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

islem bitmeden elektrik giderse acilista goruntu gelmez ama sonra yanina pci kart takip kurtarabilirsin.

Ben de bunu söyleyecektim.
  • Flashlamak öyle günler süren birşey değilki, elektrik giderse fln diyosunuz... 64kbit bir bios yaklaşık 2 saniye içinde yazılıyor, ki bence daha önemlisi yanlış bios yapmamak.

Dip not: Eğer birşeylerin ters gideceğini düşünüyorsanız bir PCI (ISA kalmadı artık ) ekran kartı yedekte tutun, elimdeki 92 model 512kb hafızalı Trident bile canavar gibi açıyor böyle bir durumda Neden mi? PCI kartla açıp pc'yi eski (yedeklediğiniz) orjinal biosu geri yükleyebilirsiniz, tabi iki kartta takılıyken

• quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

bukadar düşünme elektriği sonra başına gelir.

• Yedek bir güç kaynağı al.Hem ileride işine yarar hemde kara kara düşünmekten kurtulursun
  • disketle güncellersen hiçbirşey olmaz yedeklersin disketten boot edip halledersin olayı ama artık onunla uğraşmak zor geliyor insanlara. windows tan bios yazılıyor ama saatine dikkat et mesela gece daha çok kesilir elektirikler.
  • arkaradaşım çok derdimlik yapma bişicik olmaz sen bas flashı kesilirsede idareye bi dilekce yollarsın olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 14 Ekim 2008; 10:28:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.