ya arkadaşlar. Ben hd 4850 nin fan hızını ayarlayabiliyorum. 65 yapıp dereceyı 50lere kadar ındırebılıyorum. fakat aklıma bir şey takıldı. madem 300 milyona ekran kartı aldım tam performansla çalışmasını ıstıyorum. acaba iyi bir sogutucu alırsam performans da çok artış olur mu? Siz nasıl kullanıyorsunuz kartınızı? Almam gerekiyor mu sizce?
quote:
Orjinalden alıntı: Lull_82
ya arkadaşlar. Ben hd 4850 nin fan hızını ayarlayabiliyorum. 65 yapıp dereceyı 50lere kadar ındırebılıyorum. fakat aklıma bir şey takıldı. madem 300 milyona ekran kartı aldım tam performansla çalışmasını ıstıyorum. acaba iyi bir sogutucu alırsam performans da çok artış olur mu? Siz nasıl kullanıyorsunuz kartınızı? Almam gerekiyor mu sizce?
Daha performans artmaz zaten 50 derece kart için normal sıcaklık.Ama iyi soğutucu alıp karta voltaj verip kartın hızlarını uçurursan artar
arkadasım saol ama.tam soylememısım 55 derece sıcalık, fanı 80 ıle calıstırdıgımda ve boştayken oluyor. hala gerek yok dıyorsanız...
ben kampanyadan denk getirip linkdekini aldım şu an 41C oyunda falan 60ı geçmedi. sana tavsiyem durumun uygunsa ii bi sogutucu alman olur. sogutucuyu ilerde başka kartlardada kullanabilirsin ama almak için biraz bekle ac twin turbo modeli bu ay içinde trye gelecek ben çok begenmişdim ve onu bekliyordum ama dedigim gibi kampanya olunca daha fazla beklemek istemedim ve başka bi ürün aldım http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ZURA-097
senin kasa havalandırmasında da sorun var ben fan hızı %50 iken boşta 55 derece görüyorum sürekli..... Kasayı biraz daha ferah tutmalısın...
Performans açısından faydası olmasada sessizlik açısında faydası olabilir akasa vortexx i tercih edebilirsin
perf. artmaz belli bi voltajda calışıyor 1.2v üstüne cıkmıyor perf için volt lazım ısıyı bi miktar düşürerek limitleri artırman zor , getirisi sesizlik ve ısı düşüklüğü olur ama dediğim gibi perf. sağlamaz , düz modelleri tercih etmeyin 4850de