|
Bildirim
Gerçekten blu tv nin üstüne hiçbir fark yok.
Oz yok warnerbros içerikleri yok. Westworld yok. Dc içerikleri flash gibi diziler yok. Cartoon network içerikleri sansürlü. Hepsiburada premium dışında 300 tl verilecek bir platform kesinlikle değil şu haliyle. Üstelik hb planında indirme bile yok ve gelir gelmez üçer beşer reklamı basmışlar en azından ilk birkaç ay reklam olmayabilirdi. Özetle bu şekilde rekabet olmadığı için kalite anlamında netflix tekel olmaya devam edecek gibi duruyor. |
Bir de bu reklam saçmalığı çıktı. Hem para ver hem de reklam izle. Sonra neden IPTV artıyor.
|
Heyecanla bekledim ama hüsran.
Diğer bütün online yayın platformlarına üyeyim ama en kötü uygulama bu. Sanırım sadece adı değişti uygulama hala blu tv’nin uygulaması. Uygulamanın kötülüğünü geçtim, tamam reklamlı aboneliğimiz var ama 25 saniyelik iki tane reklam üstüne başka dizi reklamı izleyip sonra izlemek istediğim içeriğe ulaşabiliyorum. Sonuçta reklamlı paket diye satılan düşük paket 229 TL en üst paket 299 TL. Arada sadece 70 TL fark var. Yayın kalitesi zaten 1080p yani düşük, izleme sayısı 2 ekran bu da tamam, reklama da tamam ama 3 tane reklam daha dizi başlaman izletmek fazla. O zaman düşük paketi 100 TL yapın. |
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() |