Şimdi Ara

HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
9
Favori
8.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı
    Warner Bros.'un dijital platformu olan Max'in (eski adıyla HBO Max), Türkiye pazarına resmi olarak gireceği ve BluTV'nin yerini alacağı aralık ayında duyurulmuştu. O günden beri beklenen bu değişim, bugün itibarıyla tam anlamıyla gerçekleşti. Max Türkiye, yayın hayatına resmi olarak başlarken, yerini ona bırakan BluTV yayın hayatına son verdi. BluTV'nin mevcut aboneleri ise Max'e aktarıldı.

Max Türkiye yayın hayatına resmi olarak bugün (15 Nisan) başlıyor olsa da aslında dün akşam saatlerinden itibaren platforma erişim açıldı. Hatta kullanıcılar platforma dair ilk izlenimlerini sosyal mecralarda paylaşmaya bile başladılar. Görüntü kalitesi ve kullanıcı arayüzü gibi konularda yorumlar genel olarak olumlu olsa da içerik kütüphanesi abonelerin en azından bir kısmını hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor.

BluTV Aboneleri Max'e Nasıl Geçiş Yapacak?

Tabii bu yeni döneme geçerken kullanıcıların geçişi nasıl yapacağı da merak konusu olmuş durumda. BluTV abonelikleri olduğu gibi Max'a aktarılmış olsa da Max'i BluTV uygulaması üzerinden izleyemiyorsunuz. Bunun için Max uygulamasını indirmeniz ya da web tarayıcısı üzerinden izliyorsanız Max'in internet sitesine gitmeniz gerekiyor. Ama Max uygulamasına/sitesine geçtikten sonra yeni bir hesap açmanız gerekmiyor. BluTV'deki mevcut kullanıcı adınız ve parolanızla oturum açabiliyorsunuz. Burada tek yapmanız gereken bir kullanıcı profili oluşturmak ki o da bir dakika bile sürmeyecek kısa bir işlem.

BluTV Abonelikleri Max'te Nasıl Devam Edecek? Hepsiburada İş Birliği Sürecek Mi?

Diğer yandan bu geçişle birlikte aboneliklerin ne şekilde sürdürüleceği sorusu da ortaya çıktı. BluTV'ye hâlihazırda abone olanlar ile yeni gelenler için iki farklı senaryo söz konusu.

BluTV aboneleri, mevcut paketleri üzerinden aboneliklerini sürdürecekler. Hepsiburada Premium üyelikleri üzerinden BluTV'yi ücretsiz olarak kullanan aboneler ise Max'in reklamlı temel paketine taşınacak. Hepsiburada Premium iş birliğinden yeni gelen kullanıcılar da Max hesaplarını etkinleştirdiklerinde aynı şekilde reklamlı temel plan üzerinden Max'i izlemeye başlayacaklar.

Ayrıca Bkz.BluTV'de izleyebileceğiniz en iyi yerli ve yabancı diziler

Max yeni abone olacaklara iki farklı seçenek sunuyor:

Max Standart Paket: Aylık 229,90 TL veya yıllık 2.299 TL

• Aynı anda 2 cihazda izleme

• Full HD video çözünürlüğü

• 30 indirme (sınırlamalar geçerli)

Max Özel Paket: Aylık 299,90 TL veya yıllık 2.999 TL

• Aynı anda 4 cihazda yayın

• 4K UHD ve Dolby Atmos özelliği

• 100 indirme (sınırlamalar geçerli)

• Gerçekten blu tv nin üstüne hiçbir fark yok.

Oz yok warnerbros içerikleri yok. Westworld yok. Dc içerikleri flash gibi diziler yok.

Cartoon network içerikleri sansürlü.

Hepsiburada premium dışında 300 tl verilecek bir platform kesinlikle değil şu haliyle. Üstelik hb planında indirme bile yok ve gelir gelmez üçer beşer reklamı basmışlar en azından ilk birkaç ay reklam olmayabilirdi.

Özetle bu şekilde rekabet olmadığı için kalite anlamında netflix tekel olmaya devam edecek gibi duruyor.
    Heyecanla bekledim ama hüsran.
    Diğer bütün online yayın platformlarına üyeyim ama en kötü uygulama bu. Sanırım sadece adı değişti uygulama hala blu tv’nin uygulaması.

Uygulamanın kötülüğünü geçtim, tamam reklamlı aboneliğimiz var ama 25 saniyelik iki tane reklam üstüne başka dizi reklamı izleyip sonra izlemek istediğim içeriğe ulaşabiliyorum. Sonuçta reklamlı paket diye satılan düşük paket 229 TL en üst paket 299 TL. Arada sadece 70 TL fark var.
    Yayın kalitesi zaten 1080p yani düşük, izleme sayısı 2 ekran bu da tamam, reklama da tamam ama 3 tane reklam daha dizi başlaman izletmek fazla. O zaman düşük paketi 100 TL yapın.
  • Heyecanla bekledim ama hüsran.
    Diğer bütün online yayın platformlarına üyeyim ama en kötü uygulama bu. Sanırım sadece adı değişti uygulama hala blu tv’nin uygulaması.

Uygulamanın kötülüğünü geçtim, tamam reklamlı aboneliğimiz var ama 25 saniyelik iki tane reklam üstüne başka dizi reklamı izleyip sonra izlemek istediğim içeriğe ulaşabiliyorum. Sonuçta reklamlı paket diye satılan düşük paket 229 TL en üst paket 299 TL. Arada sadece 70 TL fark var.
    Yayın kalitesi zaten 1080p yani düşük, izleme sayısı 2 ekran bu da tamam, reklama da tamam ama 3 tane reklam daha dizi başlaman izletmek fazla. O zaman düşük paketi 100 TL yapın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende 1 saat önce giriş yapmak istedim lakin yapamadım mevcut hepsiburada üzerinden blutv üyeliğim mevcut birde reklamlı abonelik ekimde geçecekti güya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten blu tv nin üstüne hiçbir fark yok.

Oz yok warnerbros içerikleri yok. Westworld yok. Dc içerikleri flash gibi diziler yok.

Cartoon network içerikleri sansürlü.

Hepsiburada premium dışında 300 tl verilecek bir platform kesinlikle değil şu haliyle. Üstelik hb planında indirme bile yok ve gelir gelmez üçer beşer reklamı basmışlar en azından ilk birkaç ay reklam olmayabilirdi.

Özetle bu şekilde rekabet olmadığı için kalite anlamında netflix tekel olmaya devam edecek gibi duruyor.

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim ya hiç olmazsa bir kullanıcı tabanı yaratana kadar hoş bir jest yaparsın reklamsız verirsin falan dedim ama adamlar tok satıcı çıktı 😂şaka bi yana Oz gelse en üst paketi alacaktım ama classic hbo dizileri yok o yüzden vazgeçtim

• HBO Max artık Türkiye'de! BluTV yerini Max Türkiye'ye bıraktı
  • Bunların Amerika'da ki uygulaması da böyle mi? Blutv'den farkı yok arayüzün. Netflix'in yanında çakma duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada ile blu TV kullananlar aboneliğini değistirmek isterse değiştiremiyor.Hepsiburada ile devam edecek yada yeni üyelik alacak.

• Hepsiburada premium üyesiyim ama giriş yaptığım da abonelik planınız yok diyor böyle bir sorun ile karşılaşan var mı başka

• Blutvye göre daha stabil bir uygulama, içerik olarak zamanla daha iyi olur ama şuan da idare eder

• Westworld var mı diye gelmiştim yazmış arkadaşımız. Ne diye alacams HBO üyeliğini, Blutv yi yaşatmak için mi ?

• medulla06 M kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de aynı uyarı veriyor. 229 TL ücret istiyor.

• brkbr06 B kullanıcısına yanıt
    Çözüm bulmazlarsa hepsiburadayı da kapatırım max uygulamasını da silerim daha iyi 229 TL vermem 49 TL dokunmuyor o yüzden veriyorum

• Adamlar daha yeni adımını attılar.Bir kaç ay bekleyip görmek gerekir bakalım içerikler artacakmı,içerikler zenginleşirse UHD Atmos olan paketi düşünebilirm.

• Benim anlamadığım konu da şu, neden kendileri giriş yapmıyor da blutv nin yayınını devir alıyor ? Yani bu platformlar turksata bir lisans ya da frekans parası ödeyerek mi giriş yapıyor ? Bu şekilde tasarruf mu yapmış oluyor , bilen var mı acaba?

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Flash dizisi ve diğer DC içerikleri var sanki, dün incelediğimde rastladığımı hatırlıyorum. Zamanla ekleniyor olabilir. Hepsiburada üyeliğim ile ilk bölüm dizi izlerken başta reklam izletti, sonra hiç girmedi. (Android box uygulaması) Uygulama anlamında global app mı TR özelleştirilmiş app mı kullandırıyor bilmiyorum.

• Çözüm, hbo şifrede 10 karakter istiyor, blu tv de şifre unuttum diyip sıfırlayın, sonra hbo da şifre unuttum diyip yeni şifre alın, yeni şifreyi 10 karakter yapın sorun hallolacak.

Ama hbo kalitesini görüntü anlamında beğenmedim, içerikler hakkında yukarıda ki yorumlara bakacak olursak sanırım yetersiz.

Bu bahsedilen parayı vermek anlamsız sanırım, reklamlar da can sıkıcı ayrıca...

• Para verip reklam izleyeceğim.
    Muazzam.

• Bir de bu reklam saçmalığı çıktı. Hem para ver hem de reklam izle. Sonra neden IPTV artıyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.