Bildirim
HB Mecra Halı Çeşitleri 200*290 cm 6m² 215 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam her odaya 2 şer tane alacaz bu gidişte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan 209 tl enson
beyaz veya açık renk halı alabilenlerin cesaretine hayranım -
Plastik haliniz olsun istiyorsanız alin
Polipropilen, otomotiv sanayinde kullanılan parçalardan, tekstil ve yiyecek paketlemesine kadar çok geniş kullanım alanı olan termoplastik bir polimerdir. Monomer propilenin polimer hale getirilmesi ile elde edilen polipropilen kimyasal solventlere (asit ve bazlar) karşı aşırı derecede dirençlidir.
384.000 ilmek bunlar dikkat edin -
Plastik halı alanın aklını seveyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
Plastik halı alanın aklını seveyim.
Merhaba biraz araştırdım ancak sektör hep plasitğe dönmüş. Tavsiye edeceğiniz halı markası ve modelleri var mı
Benimde halı almam lazım ama bu halılara güvenemiyor. -
Bana da lazım
Ayda bir kere gideceğim köy evine lazım ama halı malzemesine guvenemedim
Ayda bir kere de gitsem çocuk var evde
N11 halida %15 + %11 indirim vardı
O iyiydi
1 eksiğimiz kaldı ama . .
900.000 imlek sepette 400tl ye aldım bilginize hemde halı %100 akrilik olmalı
Dinarsu Divina 200 x 290
http://www.hepsiburada.com/dinarsu-divina-200-x-290-p-HBV000003MO53?magaza=%C3%96zdemirler%20Hal%C4%B1
bir arkadaşım ABD ye götürmek için el dokuma halı aldı ısparta halısı 6 m2. 2000 dolar para vermişti, şimdi bana diyor ki sat sen bunu parasını senden alırım. bu el dokumayla fabrikasyon arasında el emeğinden başka ne fark var ki bu halılar bu kadar pahalı oluyor arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
bir arkadaşım ABD ye götürmek için el dokuma halı aldı ısparta halısı 6 m2. 2000 dolar para vermişti, şimdi bana diyor ki sat sen bunu parasını senden alırım. bu el dokumayla fabrikasyon arasında el emeğinden başka ne fark var ki bu halılar bu kadar pahalı oluyor arkadaşlar ?
Göz nuru pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X