Şimdi Ara

HB MAGDURLARI ViewSonic VX2252MH 21.5' Monitör - 195TL (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
55
Favori
89.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom

17112 şikayet halihazırda %8 gibi bir teşekkür oranı var.
    keşke hepsiburada yı savunduğunuz kadar son kullanıcıyı, yani bizleri de savunsanız

Orijinalden alıntı: Yune72

https://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom

17112 şikayet halihazırda %8 gibi bir teşekkür oranı var.
    keşke hepsiburada yı savunduğunuz kadar son kullanıcıyı, yani bizleri de savunsanız

Hocam ben kimseyi savunmuyorum da karşıdaki insanın hatasını kullanarak yüzlerce lira kâr elde etmek bence etik bir şey değil.
  • Bana bu monitörleri önermişler. Hangisini tavsiye edersiniz?

· Asus VX229H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD IPS LED Monitör:http://www.hepsiburada.com/asus-vx229h-21-5-5ms-analog-2xhdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD800982

· ViewSonic VX2263Smhl-W 21.5" 2ms (Analog+HDMI+MHL) Full HD IPS Led Monitör:http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2263smhl-w-21-5-2ms-analog-hdmi-mhl-full-hd-ips-monitor-p-BD803948

· Viewsonic VA2265SMH 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD VA Led Monitör:http://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2265smh-21-5-5ms-analog-hdmi-full-hd-va-led-monitor-p-BD804437

• quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Bana bu monitörleri önermişler. Hangisini tavsiye edersiniz?

· Asus VX229H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD IPS LED Monitör:http://www.hepsiburada.com/asus-vx229h-21-5-5ms-analog-2xhdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD800982

· ViewSonic VX2263Smhl-W 21.5" 2ms (Analog+HDMI+MHL) Full HD IPS Led Monitör:http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2263smhl-w-21-5-2ms-analog-hdmi-mhl-full-hd-ips-monitor-p-BD803948

· Viewsonic VA2265SMH 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD VA Led Monitör:http://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2265smh-21-5-5ms-analog-hdmi-full-hd-va-led-monitor-p-BD804437

bana da aynısını önerdiler hangisini alalım?
    ✪ Anakart: Asus Prime Z270-A LGA1151 DDR4 ✪ CPU: Intel Core i7-7700K ✪ RAM: G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz DDR4 ✪ GPU: MSI GTX 1050 TI 4GB OC ✪ SSD: Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB ✪ HDD: WD Red WD30EFRX 6TB ✪ Monitör: Dell U2515H 25" 2K ✪ Kasa: Corsair 400C ✪ PSU: Corsair Platinium Hx750i 750w ✪ Soğutucu: Corsair H115i 280 mm ✪ FAN: Corsair Pro ML120 x3 ML140 x2

• karadurak kullanıcısına yanıt
    Asus kozmetik olarak gözüme çok güzel gözüktü ancak diğerlerini pek sevmedim. Aslında şu monitör benim için daha iyi olurdu.http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2257-mhd-21-5-1ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804850
    Siz ne dersiniz? Bana kalırsa diğerlerine nazaran daha iyi bir muadil. Niye önermediler bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 27 Aralık 2016; 18:55:35 >

Asus kozmetik olarak gözüme çok güzel gözüktü ancak diğerlerini pek sevmedim. Aslında şu monitör benim için daha iyi olurdu.http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2257-mhd-21-5-1ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804850
    Siz ne dersiniz? Bana kalırsa diğerlerine nazaran daha iyi bir muadil. Niye önermediler bilmiyorum.

donanım olarak hangisini seçmeliyiz asus mu viewsonc mi
    ✪ Anakart: Asus Prime Z270-A LGA1151 DDR4 ✪ CPU: Intel Core i7-7700K ✪ RAM: G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz DDR4 ✪ GPU: MSI GTX 1050 TI 4GB OC ✪ SSD: Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB ✪ HDD: WD Red WD30EFRX 6TB ✪ Monitör: Dell U2515H 25" 2K ✪ Kasa: Corsair 400C ✪ PSU: Corsair Platinium Hx750i 750w ✪ Soğutucu: Corsair H115i 280 mm ✪ FAN: Corsair Pro ML120 x3 ML140 x2

Tepki süresi ve çalışma frekansında Viewsonic önde. Asus'un ise görüş açısı daha geniş. Diğer teknolojileri pek bilmediğim için yorum yapamıyorum. Açıkçası Viewsonic daha çok oyun oynayanlara hitap ediyor. Zaten oyuncu monitör diye belirtilmiş.

Tepki süresi ve çalışma frekansında Viewsonic önde. Asus'un ise görüş açısı daha geniş. Diğer teknolojileri pek bilmediğim için yorum yapamıyorum. Açıkçası Viewsonic daha çok oyun oynayanlara hitap ediyor. Zaten oyuncu monitör diye belirtilmiş.

ben tv olarak kullnacagım hocam o zaman Viewsonic diyelim gitsin
    Diyelim hocam. Umarım kabul ederler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: karadurak

quote:

ben tv olarak kullnacagım hocam o zaman Viewsonic diyelim gitsin

Aynı ürünü Tv olarak kullanıyorum. Yanlardan bakınca görüntü kalitesinde az bir kayıp oluyor ama aşağı veya yukarıdan bakınca görüntü çok bozuluyor. Alacaksanız buna dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler, ViewSonic 2257 isteyen varsa takas yapabiliriz. TV olarak kullanacaksanız iyiymiş sanırm, uydu açıışını anlayıp açılıyor kapanınca otomatik kapanıyormuş. ben freesync vs için aldım ama ekran kartım desteklemiyormuş.

önceki mesajlarda siyah ekranda yanda beyaz gölge var vs demiştim ama tn panel olduğu için bakış açısından dolayıymış, kafayı az kaydırınca kayboluyor :)

monitrün jelatinleri üzerinde, Asus VX229H ile kafa kafaya takaslamak istiyorum. istanbulda olup ilgilenen varsa haber etsin :)

GALATASA|RA|Y
  • Monitör alacağım bu ara satmayı düşünen olursa PM atsın lütfen :)

Öncelikle fikir veren bilgilendiren, bu konuyu açarak tecrübelerini paylaşan DH kullanıcılarına teşekkür ederim.

Bilmeyenler için aldığım monitor VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync;

Monitor kutusunda duruyor. Plastik malzemelerde ki jelatinler üzerinde. Nvidia kullandığım için satabilirim. Elden almak isteyen olursa görüşülür detaylar için pm'den irtibat kurabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Monitör indirimi bu durumda işe yaradı mı ki? Zaten ödeyeceğin tutar 399 mu neydi. Bunun altı fiyata alamamış olman lazım.

Daha önce 202 tl gibi bir rakama almış ve bunu iptal etmişlerdi. Büyük ihtimal daha önceki fiyatın yüzde olarak indirimiydi. Dün de sepette düşen tutar üzerinden bu yüzde indirimini yapınca daha uyguna geldi İPS ekran

Daha önce ki monitor vx2252 idi şimdi ise daha ucuz yani 200? ye 2257 almış oldum.

Sizde ki monitor ne takas düşünürseniz değerlendirelim.

• Bu monitör ilk ilana çıktığında karar aşamasında olanlara monitörün çok iyi olduğunu, gözü kapalı almaları gerektiği, fiyatta bir hata olduğunu yazmıştım. Sayem de onlarca kişi tercihte bulundu. Sonuca ulaşanları görünce gerçekten sevindim. Faydam olduysa ne mutlu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelden bazı kendini uyanık sananlar 200 ₺ ye aldığımı o fiyata vermemi söyledi. Onlara şunu söylüyorum 200 değil bedavaya aldım. Üstüne de çek aldım.

Karar aşamasını bekleyenler ve red kararı alanlar ancak ne yaşadığımızı anlar. Biz kimseden hayrına ürün istemedik. Nasıl ki Amazon da Black Fridayı takip ederek indirimli ürün alıyorsak burada da indirimli olduyğunu düşündüğümüz için aldık.

Tatlılıkla olayı çözemedik mahkemeye başvurduk şahsen 4 ay bekledim. Müşteri Hizmetleri ile görüştüm hala olmaz diyordu kararım ne zaman onaylandı, geri adım atmak zorunda kaldılar.

Ürün 650₺ idi ürünü satın aldım. Ürünün kendi parasını düşerek iade yapacaklarını söylediler 450₺ alacağım var hala alamadım. Kendini uyanık sananlar mahkemeye başvurduğumuzda ölücülükle itham edenler pusuda bekleyip bedava ürün istiyor.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.