Şimdi Ara

HB MAGDURLARI ViewSonic VX2252MH 21.5' Monitör - 195TL (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.469
Cevap
55
Favori
89.678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kizilat

arkadaşlar emsal teşkil etmesi açısında olumlu karar çıkan arkadaşlar kararın bir örneğini pm atabilirmi ben de THH'ye gideceğim

Bende başvuracağım ilgili karar varsa arkadaşlar banada atabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuki.67 -- 13 Aralık 2016; 12:25:8 >
  • Benim basvurumda lehime sonuçlanmış, tebligat bugun geldi arkadaşlar.

http://www.hepsiburada.com/asus-vx229h-21-5-5ms-analog-2xhdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD800982

Orijinalden alıntı: kuki.67

Emsal karar diye bir uygulama hakem heyetlerinde yok arkadaşlar. Kararı isimi gizleyerek paylaşıyorum. Neden bu karar verilmişi dilekçeye ekleyerek olumlu sonuç almamak zor diyorum

kendi hesabımdan 2 adet iptal edilen siparişim vardı ve bunu 6 ay evvel A ilinden basvurdum ve olumlu karar cıktı. Bu gecen zamanda suan B iline tasındım ve bu ılk kararıma istinaden hepsiburadanın tavrını samimi bulmadım yokuş yaptığını ,istemediğim monitörü itelemeye çalıştığını gördüm ve kötünün iyisi 2 adet seçtim ,monitörleri aldım. Fakat hb ye olan kızgınlığım dahada arttığından ötürü tek bir siparişimin olduğu kardeşime ait hesabıda gündeme alayım dedm. Nasıl olsa herşey hazırdı B ilinden gittim thh ye başvuru için. Ordaki adamlar daha konuyu anlamadan direk başımıza iş çıkmasın diye basmakalıp cümlelerle banka masrafı yada ayıplı malda para iadesi sorunu varsa tamam ama bu dediğinden sonuç alamazsın dedi uğraşmak istemedi. Bende cepten eşşek kadar A ilinden kazanmış olduğum kararı çıkarttım . Dedim bunu ilk kez yapmıyorum sonuç alınmış vaka var aha burda . Sonra ben anlamam falan deyip odadaki en yaşlı tipe yönlendirdi beni. oda baktı epey altyapı bilgi belge var polemiğe girmedi benle. Başvuru kağıtı verdi doldur başvurunu yap dedi. Thh odasındaki elemanların tavrı hiç iyi değildi . Ben kağıtı epey detay bilgi ile donatttım ama adamalr önyargılı. Şimdi olumsuz sonuç çıkma ihtimali ile olumlu yarıyarıya bu taşındığım şehirde. Karar olumsuz çıakarsa THH ile uğraşmadan üstü olan ticaret mahkemesinemi gidicem emsal kararlar ile ? Sonraki safhada hazırlığım yetersiz çalışmalara şimdiden başlamam lazım sanki.

• Birincisi o sizden evrak alan kişilerin hiçbirisi karar mekanizmasında yer almıyor, onların önyargıları birşeye etki etmez. İkincisi thh olumsuz karar verirse tüketici mahkemesine 14 gün içinde başvurmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 16 Aralık 2016; 22:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Birincisi o sizden evrak alan kişilerin hiçbirisi karar mekanizmasında yer almıyor, onların önyargıları birşeye etki etmez. İkincisi thh olumsuz karar verirse tüketici mahkemesine 14 gün içinde başvurmanız gerekiyor.

çok saolun hocam. ilk 2 monitörun olumlu karar cıktıgı yerde basvuru yaptıgım kısıler karar veren kısılerdı. barvururken muhattap oldugum kısılerden 1 kaçının kararda ımzasıda vardı .. ondan endişelendim.

Orijinalden alıntı: drkozi

Aradan bunca zaman geçtikten sonra bavursak olur mu ki

Ben dün evrakları masasına attım geldim.
    2 kere gittim yerinde yok memur
    Kuki67 arkadaşın kararınıda ekledim.
    Burdan onada teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.hepsiburada.com/asus-vx229h-21-5-5ms-analog-2xhdmi-full-hd-ips-led-monitor-p-BD800982
    http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2263smhl-w-21-5-2ms-analog-hdmi-mhl-full-hd-ips-monitor-p-BD803948
    http://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2265smh-21-5-5ms-analog-hdmi-full-hd-va-led-monitor-p-BD804437

Not: Asus VX229H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD IPS LED Monitör alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 20 Aralık 2016; 17:50:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Muadil ürün alanlar verilen özür çeklerini kullanmış mıydı?

Kullandım ben hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
  • Şansıma dünki monitör indirimiyle + Worldkart puan kombosuyla Asus VX229H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD IPS LED Monitör iadeyle birlikte çooooook düşük fiyata geldi.
  • Goday kullanıcısına yanıt
    Monitör indirimi bu durumda işe yaradı mı ki? Zaten ödeyeceğin tutar 399 mu neydi. Bunun altı fiyata alamamış olman lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Monitör indirimi bu durumda işe yaradı mı ki? Zaten ödeyeceğin tutar 399 mu neydi. Bunun altı fiyata alamamış olman lazım.

Daha önce 202 tl gibi bir rakama almış ve bunu iptal etmişlerdi. Büyük ihtimal daha önceki fiyatın yüzde olarak indirimiydi. Dün de sepette düşen tutar üzerinden bu yüzde indirimini yapınca daha uyguna geldi İPS ekran

hani sen şuanda bir monitörü normal fiyatından alıyorsun, adamlar onun üzerinden ilk siparişindeki tutarı alıp kalanı sana iade ediyor. senin tek karın bankanın vereceği puan olur :) he sana 150 ye göndermişlerse ne mutlu sana :)

GALATASA|RA|Y
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.