Şimdi Ara

HB den şikayetçiler kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburadanın yaptıkları artık çoğumuzun canını sıkmakta ve artık sesimizi çıkarmamız gerektiğini düşündüm.

ÜYELER VE ŞİKAYETLERİ

1.iso227:
    A.3-4 yıl oluyor o zamanlar e tacarette amatörüm çok bişey bilmiyorum.çalışma masası sipariş ettim.satın alıktan sonra adrese teslim göndermediler gelip kargodan alın dediler.benimde 15 kiloluk masayı almak zor geldi almadm.1 ay sonra fatura geldi masanın yani parayı iade etmediler.bende pek bişey bir bilmediğim için arkasını kovalamadım.
    B.yanlışlıkla bir sipariş verdim ve aynı dakika içinde iptal etmeye çalıştım ama sipariş iptali olmadığını öğrendim.
    C.çoğumuzun başına gelmiştir.bir ürünü normalden ucuz gösterip satın aldktan sonra para iadesi yapıp ürünü göndermiyolar.HB çalışanları ya hiç birşeyde anlamıyolar yada reklam amacıyla fiyat düşürüp daha sonra salağa yatıyolar.n11.com sitesi bile bir çok amatör e ticaret mağazaları var ama onlar bile bu hatayı yapmıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 13 Temmuz 2016; 19:17:33 >

• ben 2011 den beri her ay minimum 1 sipariş veririm ve şuana kadar abartılacak bi sorun yaşamadım gerek iade gerek ürünlerin destek ve garanti konusunda
    ufak tefek bikaç sıkıntı oldu onuda telefonda konuşarak çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BacKStyL -- 13 Temmuz 2016; 19:06:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil bölümünde takilmaktan Hatchback anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilinçli tüketici hata yaşamaz. 2011 den beri kullanıyorum bi sıkıntı yok her ay sipariş gelir en fazla 2 ay aralık olmuştur.
  • ben de çok kez alışveriş yaptım fakat bir sorun yaşamadım, birkaç şeyi de iade edebildim ve parasını aldım yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.