Şimdi Ara

HB'den aldığım SIFIR ürün ikinci el olarak yollandı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
11.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Yasa da iyi kötü diye bi durum yok 14 gün içinde iade alınacak o kadar nu sorgulanmaz bile siz almazsanız Thh kararı ile parasınızı odersiniz....
    Adamın yorumunu okudun mu?
    Okumadan yazmaya ne meraklisiniz?

Diyor ki, iade eden müşteri kutunun bir yerini yirtmis ve kartın çıkış yerlerindeki plastik tipalari koymamış.

Her ne kadar müşterinin iade hakkı varsa da, bu iadenin de belli kuralları var,herkes buna uymak zorunda.

E oldu adam üstüne yağlı boya ile tablo yapıp göndersin o zaman adam da geri alsın he mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim. Öne çıkardım.
    Bundan sonra amazon devam o vakit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdo205

Hocam aynısı cumartesi günü basıma geldi zalman sogutucu sipariş ettim, gün ici olarak aldım öglen sipariş verdim aksam 21:10 gibi geldi bende o esnada kapının önünde araba ile ugrasiyorum arkadas geldi aldım imazyı attım arkadas gitti, sonra eve cıktım 10 dk sonra kutuyu bir actım sogutucu kutusu hasarlı sogutucu yamulmus 14cm fanlar yok ( macun bile yok amk ), işlemci aparatlarının 3 4 parcası eksik iade etmek icin basvurdum talep acmadılar. neymiş geldıgınde acıp bakacakmısım sonra acık konusayım ana avrat cok büyük küfürler ettim kim açsa kapatıyor sokakta komşular falan herkez döküldü camlara, sesim kısıldı öyle küfür ettim, en sonunda baska bir temsilci ile talep olusturdum dediki arkadaş randevu alın gelip alacaklar, siteye girdim randevu aldım cumartesi günü 21:45de sonrasında hepsi jet ile almıştım zaten pazartesi 09:00 18:00 arası gelip adresinizden alınacak diye randevuyu onayladım ekran görütntüsünü aldım, gelmediler randevu aldıgım halde! dün gece 5e kadar uyuyamadım düşünüyorum bunlara ne yaparım diye, 6 gibi sabah yattım 9 da direk kalktım uyuyamadım o derece tutuldum firmaya, neyse sabah aradım dedım bugun bu ürün alınmaz ise hayatımı yakıcam kan akıtmaz isem ben dedım babamın oglu değilim mevzu 285 lira değil ama canlar yanacak maddi manevi herşeyi göze aldım yakıcam kendimide bu ürünü bana gönderenleride dedim, telefon görüşmemden 2 saat sonra bir kurye geldi aldı durumu anlattım geldi kontrol etti, dedim bu nasıl mevzu böyle sıfır malzeme alıyoruz sinir krizleri geçiriyorum dedim aklıma geldikce. gelen kuryede son dönemlerde cok oluyor bu dedi, telefondakilerde biz kurumsal firmayız bizde böyle birşey olmaz diyor dedim, güldü arkadasta neyse aldı bende bu gün verdım bekliyorum sımdı resımlerinide paylaşıyorum bakın burayada yazdım bu mevzu olumsuz bir şekilde sonuclanırsa merkezlerine kadar gidicem yolda arabalarını göreyim durdurup cam cerceve kıracagım o derece tutuldum suan bekliyorum iade sürecini, bu sogutucu mevzusu uzarsa haberlere düşerim banko, şuan muazzam şekilde kitlendim bu olaya kız arkadaşım bile ben parasını veriyim unut şu mevzuyu diyor ama mevzu para değil para para değil 285 tl amma velakin bu millet kerizmi, tv izliyorum aklımda, yemek yiyorum aklımda acayip kırdım kafayı bu olaya resımleride şimdi paylaşıyorum

Geçmiş olsun hocam. Sizinki daha beter. Bu namussuzlukları, afedersiniz düzenbazlıkları ne zaman bırakacaklar acaba? Bana da telefonda biz kullanılmış ürün satmıyoruz vs. zırvaladılar. Açıp Google'a hepsiburada kullanılmış ürün yolladı yazın. Gönderiyor musunuz göndermiyor musunuz anlarsınız dedim.

Sosyal medyanın gücü aslında bu noktada ortaya çıkıyor. ama atıyorum ekşi hesabın olmadığı zaman ara da bulasın. Ben de telefonda baya ağır konuştum, özellikle müşteri temsilcisine sizi tenzih ederek konuşuyorum diye de ekledim.
    https://www.linkedin.com/in/taner-timirci-3478a05/

LinkedIn üzerinden bu beyefendiye mesaj attım. Bilmiyorum işe yaradı mı ama ertesi sabah 9 da aradılar direkt. Ekşisözlükte'de paylaşıldı ama malum orada o kadar rezalet başlığı açılıyor ki, benimki tutmadı. Size önerim 1 aylık linkedIn free premium başlatın çünkü öyle mesaj hakkı tanınıyor. Yollayın bu mesajı gitsin. 285 lira kolay kazanılmıyor. Bunların sonu ne zaman gelecek acaba?

• Hocam günaydın, bunların bu yaptığı düzenbazlıklar bitmez, şöyle bir hata yaptım ben bu firmaya güveniyordum. forumda arkadaşların da dediği gibi geldiği zaman ürünü açıp kontrol etmek lazım bunlar da artık bu tarz ürünler gönderen bir firma birçok insan zaten güveniyor ama kesinlikle güvenilmeyecek durumda şu an yani 285 liralık bir soğutucu bana bu halde hasarlı ve eksik bir şekilde hiçbir şey olmamış gibi kutuya konup gönderiliyor ise, demek ki bunlar adam çarpmaya insanları dolandırmaya başlamışlar, ben bu işi o şekilde çözmiycem bu ürünü İnşallah geri alırlar almazlar ise merkezleri plazaları ofisleri neredeyse oraya gidip zaten bu işi yüz yüze o anda nasıl bir yol olacaksa o şekilde çözeceğim, çünkü çağrı merkezindekiler artık belli başlı kelimeleri otomatiğe bağlamışlar kendileri %100 haklıymış gibi konuşuyorlar, herif utanmasa bana o fanları sen aldın soğutucuyu sen öyle yamulttun diyecek. Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım samimiyetime inanın uyku uyuyamıyorum cumartesi gününden beri yani bir firma insanı nasıl bu kadar salak yerine koyup parasını bu şekilde gasp etmeye çalışır anlamıyorum, düşündükçe çıldırıyorum adam resmen kutuya o bozuk malı eksik malı koymuş bana göndermiş, o ürünü bana o depoda paketleyip hazırlayanı aslında bulup s.... lazım ama adamlar da kimseye ulaşamıyorsun ama onlarıda bulacağım, bu işe çok büyük derecede kafayı taktım Bu iade sürecinde şimdi bekliyorum ürün bu sabah Bakırköy toplama merkezine girmiş bana da oradan gelmişti zaten Ben Bahçelievler deyim, bakırköy'deki bu yerlerini arayacağım araştıracağım bulacağım muhakkak orada bu işi çözeceğim orada olmazsa genel merkezleri bu işin peşindeyim kimse ben ve benim gibi alın teri ile para kazanan insanların parasını bu şekilde çalamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 11 Mart 2020; 11:28:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Yasa da iyi kötü diye bi durum yok 14 gün içinde iade alınacak o kadar nu sorgulanmaz bile siz almazsanız Thh kararı ile parasınızı odersiniz....
    Yoo hiç öyle bir durum yok. Daha önce bir kere başımıza geldi ama bizi bir müşterimiz thh 'ye şikayet etmiş. Konu yine ürünün kutusunun yırtılarak açılmasıydı. Bizden savunma istediler. Ürünün kutusunun 20 cm kadar yırtılması dolayısı ile ürünün orjinalliğinin bozulduğunun ve tekrar sıfır olarak satılamayacağını savunmamıza ekledik. Thh bizi haklı buldu. Yani sizin dediğiniz gibi bir durum yok. Müşterilerin haklı olduğu durumlarda var. Satıcının haklı olduğu durumlarda var.
  • 169 liraya mi band 4 aldım. Satıcısı hepsiburada xiaomi garantili diye satıyorlar. Bana gelen kutu sanal iletişim diye bir distribütörün ürünü geldi ve kutu açılmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Ortağınmı

• 1ben de Hb'nin bana yaptığı bir konuyla ilgili konu açmıştım, tutmadı, bunun tuttuğu çok iyi oldu.
    Bazı sitelerde de Hb'nin "3 saat içine kargo" demesine rağmen 2 gün sonra kargaya verdiği rezillikler vardı. Burada da durum2-3 gün beklemek değil verilen sözün tutulmamasıydı.

Benim başıma gelen de ise ben bir yastık almıştım,yataş marka, ve orada 14 gün içinde cayma hakkı diyordu. Yastık orta sertlikte yazıyordu ama mermer kadar sertti. " İade olmaz" diye düşünürken HB canlı sohbette bir temsilci "ürünü gönderin inceleyelim " dedi, dedim ki " iç çamaşırı gibi bir durum söz konusu ise göndermeyim ben üzerine kılıf serip 1 gün yatmaya çalıştım ertesi gün uyuyamadığım gibi boyun ve baş ağrısından da duramadım, neyse gönderdim anında " açılmış dedi, halbuki telefonla da görüşmüştüm 14 gün içinde iade alınır dedi, kutu sağlam ama üzerindeki poşet yırtıldığı için alınamazmış.

Belki haklılar ama oraya 14 gün iade deniyor ve kim kutusuyla uyuyup dener ki bir yastığı.

Buraya kadar da HAKLILAR diyorum, hijyendir falan ama beni yanlış yönlendiren " gönderin inceleyelim " diye ezberden konuşan, 14 gün içinde iade olur diyen ( kullandığımı söylediğim halde) kendileridir.

ŞİMDİ İADE SONRASINDA BENİM ARTIK NEDEN HB KULLANMAYACAĞIMI, KULLANILMAMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEYELYİM.

eN SON GÖRÜŞTÜĞÜMDE HB TEMSİLCİSİ BANA " AMA SİZ ÜRÜNÜ BİZDEN ALMAMIŞINIZ Kİ " DEDİ HEM DE DEFALARCA, NASIL OLUR EDDİM SİZ TEDARİKÇİDEN ALMIŞINIZ DEDİ.KAYITLARDA MEVCUTTUR.

UMARIMK EN KISA SÜREDE HERKES BUNLARIN FARKINA VARIR. NE DEMEK BİZDEN ALMADINIZ? SİZ NECİSİNİZ DEDİM BİZ SADECE DESTEK OLUYORUZ DEDİ.

ALIŞVERİŞ YAPARKEN BUNLARI GÖZÖNÜNE ALIN. BÖYLE DENİLECEĞİNİ BİLE BİLE BİR DAHA ORADAN ALIŞVERİŞ YAPAR MIYIM? PİAYSADA 4-5 TANE ALTERNATİF VARKEN .

• Buradan ürün almayı ne zaman bırakacaksınız merak ediyorum açıkçası.

• Ürünü iade etmeye karar verdim. Bakalım ne olacak. İçine de not koydum. İnşallah okurlar. Bakalım bundan sonraki süreçte ne olacak ..

• Ana mesaja da ekleyeceğim ama ekşisözlükte forumdan bir arkadaşın yardımıyla açtırdığımız başlık.
    ekşi sözlük
    hepsiburada'nın ikinci el ürün göndermesi
    https://eksisozluk.com/hepsiburadanin-ikinci-el-urun-gondermesi--6402162

• Acilen amazon amerikadaki "refurbished" , " used good condition" olayı gelmeli. Neden getirmiyorlar anlamış değilim.

Kardeşim bir ürünü bir kişi alıp iade edebilir orada sorun yok. Sen onu tekrar satacaksan belirtmen gerek. Azıcık dürüst olun ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.Bende de oldu aynısı.Siz yine şanslıymışsınız erken farketmişsiniz durumu. 2 sene önce Hb den İphone 8 aldık. garanti bitmesine az bir süre kala ahize sıkıntısından dolayı garantiye gönderdik ama sizin garantiniz bitmiş dediler. Garanti bitimine daha 1,5 ay vardı. Apple dan resmi yazı istedim telefon fatura tarihinden 2 ay önce aktive edilmiş. Garantiye 2 hafta önce gönderseydik sıfır fiyatına 2. el sattığını bilmeyecektik. hb ile görüştüm aynısını söylediler telefonu verin incelemeye alalım diye.Para iadesi dediler kabul etmedik ürün değişimi istedik.3000tl aldığım cihaz şu an 5000tl. 2000tl nın hesabını kim verecek.THH ne verdik şu anda bilirkişi inceliyor.HB yolun sonuna yaklaşıyor artık!!
  • trendyol hepsiburada itopya nanokatalog istanbul bilişim boss bilisim 3 .parti satıcılar dan ürün alınmaz bedava versede alınmaz

pc sarf bilesenler için

inventus incehesap sinerji bilgisayar ve en sonra kdv indirmleri oldugunda vatan pc tercih edersiniz 3 kurus fazla ver sorunsuz kullan ucuz diye böyle sıkıntı çekmem aga
  • Basit bir ürün aldım 5 saat içinde sipariş verirseniz aynı gün kargo diyordu ve 3 gün oldu hala kargolanmadı. Bugün aradım sistemde hata olmuş yarın kargoya verilecek diyorlar. Direkt almadan iade edeceğim. Zaman kaybından başka bir şey değiller.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünler 30 gün içinde arıza tespiti halinde para iadesi verilir. Bu ürünler tekrar satıcı gönderiliyor. Outlet satış yaptıkları gibi sıfırmış gibide satılabilirler.

Mağazadan alımda dahi ürünün kutusunu ilk siz acın ve iyice inceleyin. Ürünün servis arayın ve bu ürün için daha önce servis görüp görmediğini teyit edin. Üretim tarihi ve bios sürümünü kontrol edin. Bios güncelleme yapılmışsa, bios güncellemesi üretim tarihinden sonraysa iade edin.

• Bidahakine gittigidiyordan al. Az önce sattigim urun hasarli olarak iade edildi. Müşteri hizmetleri banane diyor, 14 gun icinde iade ederse istedigini yapabilir yani alici. Al kafana gore iade edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

Bidahakine gittigidiyordan al. Az önce sattigim urun hasarli olarak iade edildi. Müşteri hizmetleri banane diyor, 14 gun icinde iade ederse istedigini yapabilir yani alici. Al kafana gore iade edersin.
    Gittigidiyor sistemi HB'ye göre tabiki daha güvenilir ama alıcı olarak bize düşen görevlerden biri de gelen ürünü iade etmek istiyorsak eksiksiz, hasarsız şekilde satışa sunmamız. Ben de GG üzerinden satış yapıyorum. Yurtdışı faturalı olduğunu belirttiğim halde bir ürünümü alan alıcı, ürünü teslim almış, sonra yurtdışı faturalı diye iade etmiş. Oysa ki açıklamada her şey yazıyordu. Olan bizim kargo ücretine oldu. :) Ha bu arada faturaları dışında göndermeme rağmen bir ürünü de açmış. Güvenlik bandını yırtmıştı. Ama ne yaparsın iade almak zorundaydım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.