Şimdi Ara

HB'de Duracell Şarj Edilebilir Kalem Pil 2450 Mah 2'li KARGO DAHİL 9,57_TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
6.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HB'de Duracell Şarj Edilebilir Kalem Pil 2450 Mah 2'li KARGO DAHİL 9,57_TL. linkhttp://www.hepsiburada.com/Liste/duracell-sarj-edilebilir-kalem-pil-aa-2li-2450-mah-/ProductDetails.aspx?productId=ofisdur24502&categoryId=271832

hepsiburada'da puanımı kullanayım diye gezerken bunu buldum, aldım bi tane. benim gibi ufak puanınız varsa değerlendirebilirsiniz.

• kargo da bedava
  • Bedava yaaa niye hamallık yapayım ki

Neyse ürüne gelirsek gp'nin şarj edilebilir pilleri 20tl'den aşşa değil yani. 1700mah'lıkları. Ben öyle hatırlıyorum da. Bu fiyata gerçekten iyi valla.
  • bu pilleri herhangi bir pil şarj cihazına takıp şarj edebiliyomuyuz yoksa duracelin ayrıca cihazımı var şarj için ?
  • gittigidiyor uzerinden GP pilleri daha uyguna bulabilirsiniz. Tabii 4 lu yada 6 li almayi dusunurseniz.
  • link alsak 2450mah (veya üzeri) 4 adet GP pil için 20 lira altına GG'de?
    quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

gittigidiyor uzerinden GP pilleri daha uyguna bulabilirsiniz. Tabii 4 lu yada 6 li almayi dusunurseniz.
  • bekledikçe enerjisi biten pilleri çöpe atın artık.

GP recyko, Panasonic İnfinium, Varta Ready 2 Use
    3'ünden birini alın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üretim tarihi ne zamandır ki bence bayat pilleri elden çıkartıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

bekledikçe enerjisi biten pilleri çöpe atın artık.

3'ünden birini alın..

Duracellin normal şarjlı pilleri hem pek bulunmuyor hem de baya pahalıydı,fiyat iyi gibi eğer yeni nesil değilse (hibrit) sürekli aktif olarak doldurup kullanacaklar için fırsat. Diğerlerinde de iyi bir kampanya olsa da alsak.
  • AA boy pillere şarj yapan tüm aletlerde kullanabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: srdr91
    bu pilleri herhangi bir pil şarj cihazına takıp şarj edebiliyomuyuz yoksa duracelin ayrıca cihazımı var şarj için ?

Gittigidiyor'da çakma pil satan çok fazla kişi var, dikkatli olmak lazım. Olumluyorumlar da aldatabilir çünkü sahte olduğunu hemen anlamak zor

quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya
    gittigidiyor uzerinden GP pilleri daha uyguna bulabilirsiniz. Tabii 4 lu yada 6 li almayi dusunurseniz.

Eskileri hemen çöpe atmayalım ama yeni alırken de dediğiniz alkalin özellikli tabir edilen pilelri almakta yarar var. Bu özelliği olmayan pilleri dibi delik bidona benzetebiliriz. Siz kullanmasanız da piller kendiliğinden boşalıyor. Yeni nesil şarjlı pillerde bu boşalma süresi çok daha uzun. O yüzden kapasitesi biraz daha düşük olsa bile yeni nesil piller iyidir
    Not : Her ne kadar Türkiye piyasasında çok bulunmasa da Sanyo Envelope pilleri de aynı kategoride.

quote:

3'ünden birini alın..

Haklı olabilirsiinz. Çok kişi buna dikkat etmiyor. Bayatlayan pillerin kapasitesi oldukça düşebiliyor

• 6x 2100 mAh GP ReCyko 19.90 + 3.85 kargo , satici: 4400 den fazla satis, %100 olumlu.
    http://urun.gittigidiyor.com/FIRSAT-GP-ReCyko-6-adet-4-2-YENI-NESIL-SARJ-PIL_W0QQidZZ30025877

Ayni satici +10 lira ile sarj cihazi ile birlikte satiyor ayni pilleri.

ayni saticidan 2x 2300 mAh GP 8.50 + 3.85 kargo
    http://urun.gittigidiyor.com/2ADET-AA-GP-2300-mAh-Ni-Mh-SARJLI-KALEM-PIL_W0QQidZZ29599951

6x 2100 mAh , 23.50 , kargo aliciya ait, ancak saticidan birden fazla urun aldiginizda kargo ona ait oluyor (daha once alisveris yaptigim bir eleman bu)
    http://urun.gittigidiyor.com/6-Adet-Gp-ReCyko-Yeni-Nesil-Sarjli-Pil-KARGO_W0QQidZZ30174044

6x 2700 mAh . 28.90 , kargo saticinin ustteki urunu satan eleman.
    http://urun.gittigidiyor.com/6-ADET-GP-2700-Serisi-AAA-Pil-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ30171253

2. elemanxa 4 lu satis vardi , acak su anda kalmamis gorunuyor.

guvenilir olduklarindan bu iki saticidan linkler aldim, 2. satici fatura keserek satis yapiyor.

ve dedigim gibi 4 veya 6 tane almak isteyenler icin daha uygun secenekler var. Fiyat HB icin iyi. Ancak HB deki urun hizli gonderi degil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 2 Eylül 2010; 11:08:13 >

• valla aldığım gp piller hiçde kaliteli çıkmadı

şarj makinesinde bile sorun var kanımca

üstelik çakma vs değil faturalı webdenal dan almıştım

arkadaşta aynı şeyi söylüyor

bu gp piller gerçekten kalitesiz
  • Orijinalden alıntı: Hypericum

AA boy pillere şarj yapan tüm aletlerde kullanabilirsiniz

bu pilleri herhangi bir pil şarj cihazına takıp şarj edebiliyomuyuz yoksa duracelin ayrıca cihazımı var şarj için ?

Hocam bunları wii remote a takmak için alıcam bi tane şarj aleti var bizde iyidir dimi bu piller bakkallardan pil almaktan bıktır remote a :D
  • Gittigidiyordan GP almıştım 1 hafta önce 11 TL fiyatı var 1600'lük.Kargoyu da satıcı ödüyordu.

Tavsiye edebilirim GP bu konuda iyidir.

Şarj aleti olarak da güçlü pillerin şarj aletleri farklı oluyor galiba dandik bir şarj aletinin kılavuzunda max. 1000 mAh pilleri şarj edin diyordu.Bende GP Bank da var zaten onunla kullanıcam.

Gerçi kablosuz mouse için almıştım onun da 8 aylık pil ömrü var senede bir anca şarj ederim...
  • sabah almıştım kargoya vermişler, teşekkürler HB
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

valla aldığım gp piller hiçde kaliteli çıkmadı

Ben de nereden aldığımı tam hatırlamıyorum ama % 60 HB idi, 4lü pil ve sarj aleti setini almıştım. Bahsettiği kapasitenin çok altında kullandım. Piller hemen bitmeye başladı bir süre sonra. 10 dkka gibi komik sürelere inmişti ki artık kullanmamaya başladım. Şarj makinesi sarj etmiyor muhtemelen.

Sonuç: Ben de GP'den memnun kalmayanlardanım
  • quote:

3'ünden birini alın..

Kesinlikle haklısınız.

Varta şuana kadar kullandıklarım içinde en kalitesi. GP işe ne yazık ki vasat. Sanırım piyasada bolcana sahteleri dolaşıyor, belki bendekiler de sahte olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

valla aldığım gp piller hiçde kaliteli çıkmadı

Ben de nereden aldığımı tam hatırlamıyorum ama % 60 HB idi, 4lü pil ve sarj aleti setini almıştım. Bahsettiği kapasitenin çok altında kullandım. Piller hemen bitmeye başladı bir süre sonra. 10 dkka gibi komik sürelere inmişti ki artık kullanmamaya başladım. Şarj makinesi sarj etmiyor muhtemelen.

Sonuç: Ben de GP'den memnun kalmayanlardanım

aldığım gpler sorunlu. ancak görüyorum ki olumlu değerlendirmeler de var.
    ya da piyasada aşırı miktarda sahtesi var. belki de sahteler daha uzun ömürlüdür. bilmiyorum artık.

• Ben de yukarıdaki arkadaş gibi alkalin özellikli diye tabir edilen pilleri tavsiye ederim. Şarjlı piller konusunda detaylı bilgi için @bipekkan 'ın engin bilgilerinden faydalanabilirsiniz

http://resim.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_65//tm.htm#42676290

Orijinalden alıntı: Hypericum

AA boy pillere şarj yapan tüm aletlerde kullanabilirsiniz

Hocam bunları wii remote a takmak için alıcam bi tane şarj aleti var bizde iyidir dimi bu piller bakkallardan pil almaktan bıktır remote a :D

• Şarj için GP Powerbank tavsiye edilir diyor kutusunda acaba onunla bir alakası var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.