Şimdi Ara

HB ARAÇ TAVSİYELERİ (0 araç için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba 30 bin tl fiyat olarak 1-2 milyar geçebilir sorun değil. 0 olarak HB KASA ARAÇLAR İÇİNDE en mantıklı olan hangisi motor önemli değil önemli olan iç dizayn mesela arabada multimedya oynatıcı olmasa bile taktırabilinecek tarzda bir araba gibi kafamda peugeot 208 hundai i10 var sizin fikirleriniz nelerdir şimdiden sağolun IYI FORUMLAR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıluckmısın -- 26 Aralık 2013; 9:02:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence bu araba tavsiyeleri ust konu olmalı ve guncel tutulmalı, otomobil sitelerinde oldugu gibi

belirli fiyat aralıklarında f/p araclar, ekonomik araclar vs seklinde
  • Yerimizi alalım

• 1.4lt aşağısı motor seçenekleriyle Polo, Fiesta düşünebilirsin.
  • aloalo kullanıcısına yanıt
    Aynen mantıklı zaten bu aralar Ford'da yıl sonu kampanyası da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıluckmısın -- 26 Aralık 2013; 9:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirkancan

Öncelikle merhaba 30 bin tl fiyat olarak 1-2 milyar geçebilir sorun değil. 0 olarak HB KASA ARAÇLAR İÇİNDE en mantıklı olan hangisi motor önemli değil önemli olan iç dizayn mesela arabada multimedya oynatıcı olmasa bile taktırabilinecek tarzda bir araba gibi kafamda peugeot 208 hundai i10 var sizin fikirleriniz nelerdir şimdiden sağolun IYI FORUMLAR :)

marka takıntın yok ise 25-26 civarına fabrika çıkışı lpg ile dacia sandero alıp kalan paranı yakıt parası yapabilirsin
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    Dacia kullandım binilcek araba değil ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 volkswagen araç tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

geçenlerde dacia duster testi yapmıştım eski kasaya göre özellikle çok büyük gelişim var size tavsiyem son kasayı test etmeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

geçenlerde dacia duster testi yapmıştım eski kasaya göre özellikle çok büyük gelişim var size tavsiyem son kasayı test etmeniz

Dacıa Logan MCV 2012 Sahibiyiz.yakıt ve servis masrafları hariç hiç bir + sı yok.ŞİDDETLE TAVSİYE ETMEM.
  • i10 falan almayın. 23-24000 TL'lik bir otomobil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Dacıa Logan MCV 2012 Sahibiyiz.yakıt ve servis masrafları hariç hiç bir + sı yok.ŞİDDETLE TAVSİYE ETMEM.

hocam tamam eski kasaların durumunu biliyoruz işçilik hatalarını yalıtım eksikliğini güvenlik eksikliğini ancak mevcut araçlarda gözle görülür değişme var ben illa al diye dayatmıyorum arkadaşa gidip test etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

i10 falan almayın. 23-24000 TL'lik bir otomobil.

Sener ben senin zamanda yolculik yapabildigini ve bu yorumu 2007 senesinde gelecege yani bu gune gelip attigini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Sener ben senin zamanda yolculik yapabildigini ve bu yorumu 2007 senesinde gelecege yani bu gune gelip attigini dusunuyorum.

i10 aracından bahsediyorum.

i20 değil. Lütfen dikkatli okuyun. Uyduruk bir A sınıfı araç bu. A sınıfı da 23-24000 TL olur normalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

i20 değil. Lütfen dikkatli okuyun. Uyduruk bir A sınıfı araç bu. A sınıfı da 23-24000 TL olur normalde.

Bide İ20 OLSAYDI.

• quote:

quote:

quote:

Hocam size gore her arac ederinin 10 bin tl uzerinde. Peki a sinifi bir 0km arac var mi i10 ayarinda bahsettiginiz fiyatlarda?

• yeni dacia nasıl klimasız 26 000 klimali 28 000 lpgli 30 500 civarlarındaydı sanırım.
  • illa sifirsa pejo 208 ic dizayni ni begenmistim ben

ikinci el auris de bulunabilir dusunun derim c sinifi sonucta aurislere takilyo dedigin dalga cuk oturyo konsola gormustum bi kere

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.