Bildirim
Hazırlıkta ne derece ingilizce öğrenilir

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ek olarak mesela çeşitli konularda ücretsiz ders veren İngilizce sitelerden bir şeyler öğrenmeye çalışabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rakamları öğrenirsin sadece
Yukarı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okullar hakkında fikrim yok genel yazacağım.
Eğer adam akıllı çalışırsan ciddi ciddi öğrenirsin. Tabii ingilizce öğrenmek 9 ayda olacak iş değil bir ömür boyu dil öğrenimi devam eder.
Ama sadece hazırlığı geçecek kadar kasarsan pek uğraşmazsan Suriyelilerin türkçe konuşmasından kötü bir ingilizce ile bitirirsin hazırlığı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 6 Ağustos 2016; 8:53:11 >
Bireysel çalışırsan speaking haric rahat gelisirsin.. yazın yurtdisi yaparsan da konusman ilerler..
@adnansetek - Sağolasın hocam .Ciddi ciddi öğrenmek istiyorum hatta şimdiden bile başladım hafiften kasmaya.
@osurgan - anladım. Zaten yapabilirsem yazın wat yapmak istiyorum. En olmadı 1 aylık dil eğitimi için bütçe ayırmaya çalışacağım.
18 yaşına gelip öğrenemediysen kimse sana 9 ayda öğretemez kardeş acı ama böyle
quote:
Orijinalden alıntı: ihsandogramaci1998
18 yaşına gelip öğrenemediysen kimse sana 9 ayda öğretemez kardeş acı ama böyle
Kimse öğretmeye çalışmadı malesef
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tamamen sana bağlı. Kendin çaba göstermezsen Boğaziçi yadyokta dahi bir şey öğrenemeden zamanınını geçirebilirsin. Ödevlerini günlük olarak yapmalısın, ekstra olarak seviyene uygun şekilde kitap okumalısın her gün istisnasız. Kitapta bilmediğin yerleri inceleyip öğrenmelisin, kelimelerin kullanımına örnekler bulup yazmalısın. Ayrıca her gün essay yazmalısın daha sonra bu essaylerindeki hataları düzeltmesi için hocana göstermelisin, yardımcı olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Ayhan.
@adnansetek - Sağolasın hocam .Ciddi ciddi öğrenmek istiyorum hatta şimdiden bile başladım hafiften kasmaya.
@osurgan - anladım. Zaten yapabilirsem yazın wat yapmak istiyorum. En olmadı 1 aylık dil eğitimi için bütçe ayırmaya çalışacağım.
Rica ederim. Ayrıca okulla yetinirsen başarılı olmazsın. Okul dışı hayatını da ingilizce yaşamak lazım.
Mesela oynadığn oyuna türkçe yama kurma, filmleri orjinal izle, ingilizce Web sitelerinde takıl, bir sorun olunca aramayı ingilizce yap.
Tabii şimdi değil okul açılsın bir
Türkiyede ingilizce bildiğini iddia eden çok adam var ama gerçekten ingilizce bilen insan sayısı çok az. Lise düzeyi, bilgisayar oyunu düzeyi bir hiç. Bırakın fluent speakingi iki kelimeyi bir araya getirip konuşabilen dahi az. Gerçekten biliyorum deyip fark yaratmak istiyorsan hazırlığı değerlendir. Ayrıca gerçekten ingilizce bilmek, gerçekten bir çok kapı açıyor.
Tercümanlık okuyorum, hocalarımın bazıları benden çok daha kötü konuşuyor
mesela isteyen öğrencilere kontenjan dahilinde diyor. isteyen fazla olursa almazlarmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 6 Ağustos 2016; 10:09:57 >
Evet bu mümkün.
Sıfır ingilizce ile başlamıştım hazırlığa. Sene sonunda hem makale yazıcak seviyeye hem konuşabilecek düzeye geldim. Hazırlığı iyi değerlendirirsen öğrenebilirsin tabi
Hadise gibi nasıl İngilizce konuşulur ENTER
quote:
Orijinalden alıntı: Manuel Neuer
Sıfır ingilizce ile başlamıştım hazırlığa. Sene sonunda hem makale yazıcak seviyeye hem konuşabilecek düzeye geldim. Hazırlığı iyi değerlendirirsen öğrenebilirsin tabi
İşte aradığım mesaj buydu . Neler yaptın hocam nasıl geçirdin?
quote:
Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
mesela isteyen öğrencilere kontenjan dahilinde diyor. isteyen fazla olursa almazlarmi
Hiçbir fikrim yok. Ama mesela yıldız teknikte eğer kontenjan üstü olursa ingilizce sınavında düşük alanlara öncelik veriyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X