< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HAZIRLIKTA EADAN BAŞARILI OLUNUR MU?

-
-
Başarı senin için ne ifade ediyor ona bağlı 10binse çok rahat ilk 1000-500 zorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 6 Eylül 2022; 19:52:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var dost bende deneyeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ilk 5k diyelim
bir de ea’ya çok uzağım işin edebiyat-tarih kısmını falan son aylar mı halledilir?bilgilendirirseniz sevinirim
Son aylar halledilir bence. Son 1 ay çalışmıştım 30net geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk 5k dan ne yazacaksın ki? bir şey yok ea da dostum ilk 500 falan istemiyorsan. şahsen ben en maksimumu için deneyeceğim ingilizce + eadan girip. tyt koruma kalktığı için geçen sene 110dan bırakıp ingilizceden deneyecek olan adam da o kadar rahat olamayacak tytde. deneyeceksen dene ama zor. cidden eada istediğin bir bölüm yoksa da saçma bir hedef. hukuk dışında bir şey yok ea da 5kya. zaten böylle bir hedefin varsa sayısaldan niye yerleşmiş olasın. şahsen ben bu sene neredeyse 0 edebiyat netiyle 8k yaptım. mat falan kolaydı bir de bu sene seneye zor gelmesi halinde hiç edebiyat çözmeyen bir adam 2021 gibi bir sınada 2k falan rahat giriyor zaten hadi öğrenciler bilinçlensin 3k. tytyi yaptıktan sonrasında bir şey yok 5k gibi bir hedefin varsa. açıkçası bu sene giren tanıdıklarım da ilk 100 bursu için girdi. hazırlıkta bölümünle alakalı kendini geliştirmek istemiyorsan gir dene çok kasmaya gerek yok. ama ilk 5k için çalışan biri eğer çalışırsan ilk kez görmüş olacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 6 Eylül 2022; 21:11:33 >
-
hocam benim 47k yapmamın sebebi geometrimin kötü olmasıydı fenim ve matım iyiydi.5k dememin sebebi bu sene girdiğim için geri atacak yani 5k dememin sebebi o
bir de beyler benim geçen sene hep geo sıkıntılıydı elimde bomboş orijinal geo duruyor ne yapmalıyım geo için?bir çalışma prog. öneriniz varsa yazar mısınız?
kanka benim bu sene arkadaşım 4kdan galiba iü hukuk girdi bence o sıralamaya iyi bölüm/üni
onur isimli dh forumdaşık 7k eaya iü 2. öğretim hukuk kazandı, sen hukuk istiyorsan takma ama iktisat işletme için 5-10k seni tatmin etmeyebilir
hocam ea da ilk 5k bir işe yaramıyor önceden belirtiyim
hedefiniz en azından 1.5k ve yukarısı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 6 Eylül 2022; 23:56:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X