Şimdi Ara

Hazır siteyi değiştirme, düzenleme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
21.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana bir web sitesini düzenleme görevi verildi ve bu konuda acemiyim :(
    Yayında olan bir web sitesini nasıl güncelleyebilirim (resim, yazı ekleme vs.) ? Elimde cpanel erişim bilgileri ve dreamweaver, ftp programı mevcut. Mesela dreamweaver'a bu siteyi nasıl aktarabilirim? Sonrasında ftp programı ile upload edeceğim sanırım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hazır Web Sitesi Düzenleme: Web Sitenizde Kolayca Değişiklik Yapma

Hazır bir web sitesi, işletmenizi çevrimiçi ortamda hızlı bir şekilde kurmanın harika bir yoludur. Ancak işletmeniz büyüdükçe veya ihtiyaçlarınız değiştiğinde, web sitenizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Neyse ki, çoğu hazır web sitesi platformu, teknik bilgi gerektirmeden web sitenizi düzenlemenize olanak tanır.

Web Sitenizde Değişiklik Yapma Adımları

Web sitenizde değişiklik yapmak için şu adımları takip edebilirsin:

1. Web sitesi düzenleme panelinize giriş yap: Çoğu hazır web sitesi platformunda, web sitenizi düzenlemek için giriş yapmanız gereken bir kontrol paneli bulunur.
    2. Düzenlemek istediğiniz sayfayı seç: Kontrol panelinizde, düzenlemek istediğiniz sayfayı bulun.
    3. Düzenleme moduna geç: Sayfayı düzenleme moduna geçirmek için genellikle bir "Düzenle" veya "Değiştir" düğmesi bulunur.
    4. İçeriği düzenle: Düzenleme modunda, metinleri, resimleri ve diğer öğeleri düzenleyebilirsin. Değişikliklerini gerçek zamanlı olarak önizleyebilirsin.
    5. Değişiklikleri kaydet: Değişikliklerinizi kaydetmek için "Kaydet" veya "Yayınla" düğmesini tıkla.

Web Sitesi Düzenleme İpuçları

Web sitenizi düzenlerken şu ipuçlarını göz önünde bulundur:

• Hedef kitlenin bakış açısından düşün: Web sitenizi ziyaret edenlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini göz önünde bulundur.
    • Basit ve anlaşılır içerik kullan: Web sitenizin kolay okunabilir ve anlaşılması önemlidir.
    • Görseller ve videolar kullanarak ilgiyi artır: Görseller ve videolar, web sitenizin çekiciliğini ve ilgi çekiciliğini artırabilir.
    • Harekete geçirici mesajlar (CTA) kullan: Ziyaretçileri bir sonraki adıma geçmeye teşvik etmek için net harekete geçirici mesajlar kullanın.
    • Web sitenizi düzenli olarak güncelle: Web sitenizi düzenli olarak güncellemek, yeni içerikler eklemek ve hataları düzeltmek önemlidir.

Web sitenizi düzenlemek, işletmenizin büyümesine ve çevrimiçi varlığınızı iyileştirmenize yardımcı olabilir. Yukarıdaki adımları ve ipuçlarını takip ederek, web sitenizde kolayca değişiklik yapabilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğer sisteminizde bir CMS(içerik yönetim sistemi) yok ise bütün dosyaları bilgisayarınıza indirin gerekli html dosyalarını dw yardımı ile düzenleyin, varsa cms yardımıyla sayfaları güncelleyebilirsiniz. yalnız düzenlemeden önce kenarda köşede eskisinin yedeğini bulundurun ne olur ne olmaz
  • Teşekkürler. CMS var mı yok mu bilmiyorum. Nasıl anlarım olup olmadığını? Cpanelde HTML edit seçeneğinden yalnızca isim değiştirdim, o bölüm tamamen silindi.
  • var mı yok mu dediğinize göre yüksek olasılıkla yoktur Cpanel ile uğraşmayın. En iyisi hosting den dosyaları indirin ve dw yardımıyla güncelleyin. Tekrar ediyorum yedeğini mutlaka alın...

kolay gelsin
  • kolay gelsin ben indirdiğim hazır siteleri dreamweaverde kullanamıyorum bunu yolu nedir nasıl acılır nasıl değişiklik yapılır anlatırmısınız... şimdiden teşekkürler...
  • notepad++'da özelik var ftp bilgilerini girerek dosyaları dinamik olarak değiştirebiliyorsunuz. kayıt ettiğinizde otomatik ftp ye atıyor. Ama önce localhost'da değişiklik yapın sorna ftp'de.

notepad++ ftp bağlama
  • şey pardon gene rahatsız ediyorum ama ben dreamweaver üzerinde nasıl yapabilirim onu soracaktım çünkü dreamweaver daha kolay kullanıma sahip kusura bakmayın çok rahatsız ettim sizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyla ilgili detaylı bir anlatım var, yorumlarınızı bekliyoruz:

web tasarımcı | web tasarım | website tasarım | logo tasarım
    İnternet Sitesi Düzenleme Nasıl Yapılır, Fiyatları ve Tüm Detayları
    https://web-tasarimci.com/internet-sitesi-duzenleme/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethann1234

Konuyla ilgili detaylı bir anlatım var, yorumlarınızı bekliyoruz:

web tasarımcı | web tasarım | website tasarım | logo tasarım
    İnternet Sitesi Düzenleme Nasıl Yapılır, Fiyatları ve Tüm Detayları
    https://web-tasarimci.com/internet-sitesi-duzenleme/

Çok geniş bir konuda temellerden uzak bir bilgilendirme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.