Şimdi Ara

Hazır Portal ve Forumlar HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerinde gördüğünüz gibi birsürü arkadaşımız. sürekli ücretsiz forum ve portallar açıyor. bunların çoğu kısa bir sürede heba oluyor. uğraşmıyorlar sürekli ve zibil gibi gereksiz bir sürü site oluyor ha ben olmasın mı diyorum hayır olsun ama gerekli olsun bu işlere çoğunuz tek başınıza giriyorsunuz. ve biraz ğır geliyor her bölüümü 0 dan inşaa etmek. ki php nuke kolay olsada bunlar vakit alan şeyler. içeriği hallettikten sonra bu sefer bakıyorsunuz ki siteye sizden başka giren yok. başlıyorsunuz reklama sağa sola cırmalıyorsunuz ama olacak gibi değil! sonunda kalıyor öyle ve yapılan emeğe yazııııkk

Bu işlere başlamadan önce birkaç arkadaşınızı bulup birlikte bu işlere elverin emin olun çok daha fazla güzel olur herşey. birelin nesi var iki elin sesi var demişler!!! senin 3-4-5 elin olsa neler olur bi düşün!!!
    açtığım siteye üye olanlarla hallederim diyenler kendinizi kandırmayın kaç kişi sizin sitenizin iyi olması için çok çaba harcayacak?
    herneyse özetle bu işlere başlamadan önce lütfen planlayın herşeyi ve mümkün olduğunuzca tek başınıza yapmayın! emin olun çok daha çabuk büyüyüp çok daha güzel olacaktır!!
    Hepinize Kolay Gelsin Ellerinize Sağlık!!!

• Forum enflasyonu olduğu ve çoğunun heba olduğu doğru.
    Ama bunun yanında insanların bir şeyler üretebildiğini görmesi,
    bunu yaparken de bir çok şeyi öğrenebilmesi açısından faydalı bence.
    Tek başına bir şeyler başarıp ortaya çıkarmak insanın kendine olan güvenini arttırır diye düşünüyorum.
  • Sana katılıyorum Tuti dediğin gibi tek başına bunu başarmak çok güzel. ancak ben genel için söylüyorum geneli bu başarıyı sağlayamıyor
  • Ben tek başına bu işlerle uğraşmanın zorluğunu en iyi bilenlerdenim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick -- 1 Şubat 2006 13:06:40 >
  • sana katılıyorum çok doğru söylüyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.