Yine de turkcell e güven olmaz.25 veya 50 kontör yükleyen var mı? Durum nedir?
Uzuyor...
hayır etki etmemekte arkadaşlar yapılan bu işlem transfer old için etki etmiyo bu yüzden min 100 yüklenmeli kullanım dönemleri bu noktada kontrol altına alınır
quote:
Orjinalden alıntı: yalk25
hayır etki etmemekte arkadaşlar yapılan bu işlem transfer old için etki etmiyo bu yüzden min 100 yüklenmeli kullanım dönemleri bu noktada kontrol altına alınır
Ya arkadaşım BİLİP BİLMEDEN neden konuşuyorsun.
Senin dediğin hattan gönderilen kontör, arkadaşın sorduğu sadece kredi kartı ile POS makinesinden yüklenen 25 kontör.!!!
Daha dün 3 hatta 25 kontör yükledim. Hepsininde Aktif süreleri 3 AY uzadı.
Konuyu açan arkadaşım UZUYOR problem yok yani.
konuyu ben de merak ediyorum. turkcell müşteri hizmetlerine mail ile sordum. cevap verdiklerinde sizlerle paylaşacağım. çünkü sitede uzatır/uzatmaz diye bir ifade bulamadım. arkadaşlar arasında da ihtilaf var. muhtemelen 25-50 kontör de süreyi uzatıyor da turkcell'in istediği şey daha yüksek kullanım ve yükleme oranları.
quote:
Orjinalden alıntı: brgn
konuyu ben de merak ediyorum. turkcell müşteri hizmetlerine mail ile sordum. cevap verdiklerinde sizlerle paylaşacağım. çünkü sitede uzatır/uzatmaz diye bir ifade bulamadım. arkadaşlar arasında da ihtilaf var. muhtemelen 25-50 kontör de süreyi uzatıyor da turkcell'in istediği şey daha yüksek kullanım ve yükleme oranları.
Arkadaşım daha dün 3 hattıma yüklettim hepsinin aktif süresi 3 ay uzadı diyorum hala mail bekliyorum diyorsun.
bu sadece turkcell abone merkezi ve turkcell extralardan yüklenir.
yahu heralde uzuyor. uzamıyor diyen arkadaş nerden araştırdında uzamıyor diyerek yanlış bilgi veriyorsun. Uzuyor..
yahu heralde uzuyor. uzamıyor diyen arkadaş nerden araştırdında uzamıyor diyerek yanlış bilgi veriyorsun.
Bunu bende merak ettim ama hala ses seda çıkmıyor arkadaştan
U-zu-yor.!
Sayın Yıldız,
Turkcell Hazırkart'ınıza yapmış oldugunuz 25 ve 50 kontör yüklemelerı sonucunda Hazırkart kullanım dönemlerınız degişir.
Saygılarımızla
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
İpek Tuğluer Müşteri Çözüm Merkezi
Bir Türkcell Extranın Kapısında Yazan Yazı.
arkadaşlar bende uzuyor biliyorum.müşteri hizmetleini aradım ilk müşteri hzimetleri yetkilisi uzuyor, emin olmak için birdaha aradım bu sefer uzamıyor dedi.bende önceki arkadaşınız uzuyor dedi dedim.yanlış bilgi vermiş özür dilerim dedi.Birdaha aradım uzamıyor dedi.Bu ne biçim iş.Ama arkadaş yükleyip uzuyor dediyse sorun yoktur.Herkes herşeyi bilmez ama müşteri hizmetlerinde olanlar bilgisayara bakıpda söyleyemiyorsa yazık derim...çok yazık....
quote:
Orjinalden alıntı: Noxco
Bir Türkcell Extranın Kapısında Yazan Yazı.
Forum üyesi olan yalk25 bunu görsün sesi soluğu çıkmıyor tıkandı mı ne
quote:
süpersin.
o zaman alalım bir tane 1000 kontur. 300 de kombarası var. Sürekli 25er uzatalım bitene kadar. Cok iyi ya
oooo ben bunun böyle olduğunu bilmiyodum çok iiyi oldu öğrendiğim saolasınız
quote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
quote:
süpersin.
o zaman alalım bir tane 1000 kontur. 300 de kombarası var. Sürekli 25er uzatalım bitene kadar. Cok iyi ya
oldukça iyi düşünmüşsün, hiç bu açıdan bakmamıştım olaya.
quote:
oldukça iyi düşünmüşsün, hiç bu açıdan bakmamıştım olaya.
ben her olaya felsefi bakmayı severim her zaman için
ama ben bu işlemi yaptım herhangi bi uzama görmedim bu bayiiden bayiiye değişiyomu
quote:
ama ben bu işlemi yaptım herhangi bi uzama görmedim bu bayiiden bayiiye değişiyomu
kimileri 25 kontür gnderiyor. Kimileri ise sistemden yukluyor gibi bişey sanırım