Şimdi Ara

Hazard Fener'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daum krizini çözen Fenerbahçe Yönetimi, Aykut Kocaman'a ilk hediyeyi verdi! Genç hocanın, Ocak ayında yönetime sunduğu listede 1 numarada yer alan Eden Hazard ile anlaşma tamam. Belçikalı yıldızın kulübü Lille'le de el sıkışıldı.

Tarih, 18 Haziran 2010 Cuma... Barcelona, Manchester United, Arsenal ve Manchester City gibi ünlü kulüplerin yakından takip ettiği Eden Hazard, “Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılması beni cezbediyor. Üstelik daha önce oynadığım o statta, 50 bin ateşli taraftar önünde mücadele etmek çok etkileyici olur” demişti.

Hazard Fener'de

Şampiyonlar Ligi aşkına...
    Tarih, 24 Haziran 2010 Perşembe... Daum’un, “Hazard ile görüşüp anlaştım, 8 saat bekledik, ama Aykut Kocaman dönmedi ve Hazard, Chelsea’ye gitti” açıklamasına, GWS Menacerlik Şirketi’nin Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç şöyle yanıt vermişti: “Ne Chelsea’nin anlaşması ne de Daum’un Hazard’la bir temasının olması söz konusudur. Aykut Kocaman ve Fenerbahçe Yönetimi, Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde. Fenerbahçe istediği sürece biz Hazard’ı Sarı-Lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi de açıkladı, İstanbul’a ve Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor. Çünkü Şampiyonlar
    Ligi’nde yer alan bir kulüpte direkt oynamak istiyor...”

İkisi de Kocaman’ın adamı!
    ..Ve tarih 26 Haziran 2010, Cumartesi... Fenerbahçe, Hazard transferinde mutlu sona ulaştı. Belçikalı yıldızla her konuda uzlaşma sağlayan Sarı- Lacivertliler, Fransız Kulübü Lille ile de el sıkıştı. Bu sezon planlamasını Ocak’ta yapan Kocaman, Daum krizinin aşıldığı gün müjdesini Hazard ile aldı. Çünkü Ocak’ta yönetime rapor veren Kocaman’ın listesinde 1 numara Eden Hazard, 2 numara ise Miroslav Stoch’tu.

INSALLAH DOGRU BU HABERDIRRRR

KAYNAK:FANATIK

• Zannetmiyorum doğru olcağını bare alexis sanchezi alsak

• Kaynak sağlam.
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • Fenere çok yakın falan demişlerdi ama bu ne ya böyle gazetecilik mi olur adamlar transfer tamam bitti diyorlar resmen. %90 yalan haber ve bu kadar da nasıl yalan söylerler anlamıyorum.
    Daha Fazla Göster
  • bir ton sitede yaziyorda hepsi ayni seyler benim burda yaptigimi onlarda ayni sekilde yapmis kopyala yapistir nasil gazetecilik oluyorsa ama ates olmayan yerden duman cikmaz demisler biseyler vargibime geliyor en azindan caba gösteriyolar gibime geliyor buda bi basaridir
  • Barcelona, Manchester United, Arsenal ve Manchester City gibi ünlü kulüplerin yakından takip ettiği Eden Hazard, “Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılması beni cezbediyor. sanki diğerleri katılmıyor,ne kadar saçma sapan haber yapıyor bu fanatik
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr3vladat

Barcelona, Manchester United, Arsenal ve Manchester City gibi ünlü kulüplerin yakından takip ettiği Eden Hazard, “Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılması beni cezbediyor. sanki diğerleri katılmıyor,ne kadar saçma sapan haber yapıyor bu fanatik

ya gazetelerin dedigi o takimlarda ilk 11de oynayamazmisda yedek kalmak istemioyrmus ilk on bir de oynayacagi ve sampiyonlar ligine katilacak takim da olmak istiyor birde parasi iyi olsun istiyor bizim gibi ama dogru yalan türk basini bunu tuvalette ikinirken bile yazmis olabilir hersey beklerim

• Hayırlısı.
  • Eden Hazard Bartınspor' a gitmiş wikiye bakın iyice sapıttı.http://en.wikipedia.org/wiki/Eden_Hazard

Orijinalden alıntı: fbdemir

beyler yapmayın tamam fanatiği bende sevmem ama alexde böyle geldi..1 ay yazdılar meğerse doğruymuş..

bende öyle düsünüyorum da zaten transfer calismasi var onu herkez biliyorda adamlar bir sene daha tutup daha fazla paraya satmayi düsünüomus denilene göre ama adam gitmek istiyor birde orda aldigi para cok az galiba yani bizim vercegimizden birde sampiyonlar ligi var o yüzdende orda durmak istemiyor galiba takimda satariz ama cok isteriz diyor onla urasiyorlar galiba bu güne kadar okuduyup dukduklarimdan bunu anladim

Orijinalden alıntı: OT_MARİ

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

beyler yapmayın tamam fanatiği bende sevmem ama alexde böyle geldi..1 ay yazdılar meğerse doğruymuş..

bende öyle düsünüyorum da zaten transfer calismasi var onu herkez biliyorda adamlar bir sene daha tutup daha fazla paraya satmayi düsünüomus denilene göre ama adam gitmek istiyor birde orda aldigi para cok az galiba yani bizim vercegimizden birde sampiyonlar ligi var o yüzdende orda durmak istemiyor galiba takimda satariz ama cok isteriz diyor onla urasiyorlar galiba bu güne kadar okuduyup dukduklarimdan bunu anladim

doğru adamlar 1 sene tutalım 40milyon euro satarız düşüncesi var..ama lille Allahtan 1 puan ile ligde şampiyonlar ligini kaçırmış..yoksa hiç şansımız yoktu...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.