Şimdi Ara

Hayyam Pasajı - Lütfen bi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
10.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok önemli yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler.

Şu anda İstanbul'da yaşayan bir arkadaşıma makine aldırıcam Hayyam'dan. Fakat arkadaş foto işinden zerre anlamıyor ama iyi esnaftır

Şimdi oraya gitsen makineyi alsa bunu orada kazıklama ihtimalleri var mıdır? Nasıl oranın esnafı? Birde makinelerin garantileri felan yok sanıyorum fakat kutulu mu geliyor? Yani enayi yerine koyup kazıklama muhabbeti olmaz dimi? Veya ne bilim bozuk makine felan vermez ler dimi?

Orada önerebileceğiniz bir esnaf var mı? İşini doğru düzgün yapan?

Ha birde Nikon D40, D70. Canon EOS 400D, EOS 450D, Pentax K100D bu makinelerin fiyatların ı bilen var mı aranızda hayyam da kit lensli olarak? Arkadaş kazıklanmasın ortalama fiyat nedir yani?

Dediğim gibi kutulu vermeleri, orjinal aksesuarlı vermeleri çok önemli.

Lütfen arkadaşlar bi yardım edin, Allah rızası için çok önemli. Gündüz parayı havale edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 4 Temmuz 2008; 4:30:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hayyam Pasajı: İstanbul'un Tarihi Geçidi

Hayyam Pasajı, İstanbul'un en ünlü ve tarihi pasajlarından biridir. Beyoğlu ilçesinin İstiklal Caddesi üzerinde yer alan pasaj, 1908 yılında inşa edilmiştir.

Hayyam Pasajı, görkemli mimarisi ve büyüleyici atmosferiyle tanınır. İki katlı yapı, demir ve camdan oluşur ve Art Nouveau tarzının etkilerini taşır. Pasajın tavanı, rengarenk vitray pencerelerle süslenmiştir ve doğal ışığı içeriye yansıtır.

Pasaj, adını ünlü İranlı şair Ömer Hayyam'dan alır. Pasajın içinde, Hayyam'ın şiirlerinden alıntılar ve resimleri yer alır. Hayyam Pasajı, yalnızca mimari bir harikası değil, aynı zamanda kültür ve sanatın merkezi olarak da bilinir.

Pasajda, kitapçılar, antikacılar, hediyelik eşya mağazaları ve kafeler gibi çok çeşitli işletmeler bulunur. Burası, yerli halk ve turistler için popüler bir buluşma noktasıdır. Hayyam Pasajı, İstanbul'un tarihi dokusunu ve canlı atmosferini deneyimlemek için ideal bir yerdir.

Hayyam Pasajı'na ulaşmak için İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Meydanı'ndan yukarı doğru yürümelisin. Pasaj, Tünel Meydanı'na yakın bir konumdadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • odak foto mustafa abi, hakanin arkadasiyim derse indirim de yapabilir

Kotu esnaf yoktur orda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

odak foto mustafa abi, hakanin arkadasiyim derse indirim de yapabilir

Kotu esnaf yoktur orda.

Gerçekten mi? Sıfır alıcaz makineyi kutulu full aksesuar lı veriliyor dimi?

Alan arkadaş foto işinden hiç anlamıyor şimdi ona dandik bir makine felan vermesinler böyle birşey olabilir mi? Hakan kardeş çok önemli benim için.

Birde ortalama fiyatlar nelerdir? Şu anda bütçeme uygun olanlar Nikon D40, Pentax K100D, Canon 400D kit lensli olarak. Orada ortalama fiyatlar nelerdir? Şu anda fiyatları çok önemli ona göre para gndericem burdan.. Kazık felan yemesin arkadaş. Birde peşin alıcaz fiyatlarda düşme yaparlar sanırım peşin olduğu için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 4 Temmuz 2008; 4:54:39 >

• Forumdan bir bilen yok mu yahu?
  • HAYYAM 2. KAT ODAK FOTO MUSTAFA ABİ

HAKAN DESEN SERKAN DESEN DH FORUM DESEN

HATTA HİÇ BİŞİ DEMESEN BİLE GÜVENLE ALABİLİRSİN

SAĞLAM ESNAFTIR KENDİSİ..

0 532 371 63 28 MUSTAFA ABİNİN TELEFONU

ARAYIP SORABİLİRSİNİZ..

pardon neden büyük yazdıysam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphtec -- 4 Temmuz 2008; 14:31:28 >
  • odak foto benim de diyecegim budur..

hatta hepimizin ismini ve (benimki de deniz) yapar sana bişeler heralde.

tel: 212 519 30 96 ve 532 371 63 28 arayıp istedigin bilgiyide alabilirsin, hakkaten mustafa abi bir tanedir, iyi esnaftır.
  • Benim ismimi de verin ulan. D80'li Barış de sen o bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİRLİLER BİR YARDIM!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Benim ismimi de verin ulan. D80'li Barış de sen o bilir

yok senin kod adı eskisehirden gelen barış...
  • Geçen gün Odak Foto'ya gittim. Pentax K10d elinde yokmuş.. K100d Super'in fiyatını 650YTL dedi.. Canon 350d'ye de 600YTL demişti sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypodenz

quote:

Süper ya , artık eskişehir değil Bursadan gelen barış olacak.

Bu arada yarın gelebilirim İstanbula...Yarın istanbulda olacakmısın ?

• quote:

Orjinalden alıntı: tuğra_

Geçen gün Odak Foto'ya gittim. Pentax K10d elinde yokmuş.. K100d Super'in fiyatını 650YTL dedi.. Canon 350d'ye de 600YTL demişti sanırım..

kit-body?
  • k100d super in sıfır kit lensli fiyatları ortalama 1000 usd civarları fiyat verdiler bana o bolgelerde. Tabi resmi ithalat olanlar. Spot degil. 600 ytl iyi bir fiyat bayagı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat23

quote:

Orjinalden alıntı: tuğra_

Geçen gün Odak Foto'ya gittim. Pentax K10d elinde yokmuş.. K100d Super'in fiyatını 650YTL dedi.. Canon 350d'ye de 600YTL demişti sanırım..

kit-body?

Sanırım kit ama emin değilim
  • Haftaya bende d300 alıcam direk odağa gidiyim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 4 Temmuz 2008; 15:53:31 >
  • Hayyam 2 nci kattaki ozlider fotoyu nasıl bilirsiniz ?
  • Acaba oralarda takas olayı yapıyorlarmıdır.

Şöle bir k100d superle gitsem k10 alıp gelebilirmiyim ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emr²

Acaba oralarda takas olayı yapıyorlarmıdır.

Şöle bir k100d superle gitsem k10 alıp gelebilirmiyim ??

Takas yapıyorlar. Ben fuji s9500 u takasla degistim gecen hafta. K100D superde aranan makinalardan. Temiz ambalajı eksiksiz falansa sende rahatca satabilirsin aslında.
  • Panasonic Fz-50'yi ne kadara sayarlarki acaba??

@ikarahal, hocam S9500'ü verip yerine ne aldınız?? Ve ne kadara saydılar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğra_ -- 4 Temmuz 2008; 16:23:20 >
  • Fz-50 turevi makinalara aslında pek bakmıyorlar. Bu tur makinalar orda malesef degersiz. 400-500 civarlarına max oda sıfır gibi temiz ambalajı eksiksiz falansa. 600-700 ytl civarlarına cok temiz D-SLR makinalar bulunabiliyor hayyamda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypodenz

quote:

Deniz olmadı ama, Eskişehir'den gelen Barış'lar 2 tane biliniyo odakta Forever Phantom

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.