Fillerin ağızları iç tarafta olduğu için ani bir saldırıda genelde ısırmazlar. Dişlerini kullanıp etkisiz hale getirmeyi amaçlarlar. Zaten üstüne koştuğu bir hayvan büyük olasılıkla geri hamle yapar. (Fil ulan bu) Arı sokar, hemde fena sokar. Isıranlarını bilmiyorum. Karınca ısırır, genellikle büyüklerinin kıskaçları can yakabilir. Pikniklerde dikkatli olmak lazım, ilaç sürülmeli mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Merak ettim arkadaşlar... Sizce arı sokar mı ısırır mı? Peki ya karınca? Fil mesela..? Fil ısırır mı yoksa sokar mı? Hayvan ısırması ile hayvan sokması arasındaki fark nedir? Biri açıklayabilir mi? Birde minibüs girmesi ya da çarpması konusu var ama onu başka bir başlık altında inceleriz en iyisi.
sana sokan çıkaran yoksa sorun yok. takma kafana.
bu ne konu be ısırmalı sokmalı resmen kadınlardan soğudum
quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111
quote:
Merak ettim arkadaşlar... Sizce arı sokar mı ısırır mı? Peki ya karınca? Fil mesela..? Fil ısırır mı yoksa sokar mı? Hayvan ısırması ile hayvan sokması arasındaki fark nedir? Biri açıklayabilir mi? Birde minibüs girmesi ya da çarpması konusu var ama onu başka bir başlık altında inceleriz en iyisi.
sana sokan çıkaran yoksa sorun yok. takma kafana.
Sokan çıkaran yok ama ben takıntılı bi adamım. Merak ediyorum ya birgün olursa ne deriz doktora dimi ama? /2112 Ömer Hoca kim?
quote:
Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD
quote:
Orijinalden alıntı: PawnageFactoR
Isırma işlemi ağızla yapıldığı için arıda iğnesiyle bizi soktuğu için ARI SOKAR
Filin bizi sokabileceği bi organı henüz yok becerebilirse büyük ısırır bu yüzden FİL ISIRIR
Karıncada fille aynı
bu kadar emin olma
bakıyorum da sen bu fillerle ilgili kötü bi tecrübe yaşamışi gibisin
file o boruyu boşunamı vermişler fil tabikide sokar ama o ölümcül sokuştur
quote:
Orijinalden alıntı: rockerroll
Sokmalı ısırmalı
Isırma işlemi ağızla sokma işlemi çıkıntıyla... O zaman biri bana yılanı açıklasın?. Sokan hayvanlarda genelde zehir oluyor. Sokunca bişey enjekte ediyorlar.
Dişini sokmuyo mu yılan
Konuyu açan kişinin başına bişey gelmiş anlasılan(geçmiş olsun), sokuldumu ısırldımı merak ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: BurakDemirbas
Dişini sokmuyo mu yılan
Bazıları ısırarak dişlerindeki sıvıyı püskürür bazılarıda dilleri ile.
quote:
Orijinalden alıntı: MirabLe
bal arıları sokar, yabani arılar ısırır.
bal arıları yalayıcı emicidir.sokmazlar. erkek arılar sokarlar.o da korunmak amaclı
yönetici bile esprili yorum yapmış.. yönetici tanıdığın olunca demek; bilinçli olarak saptırmak için açılan başlıklar kural içi oluyor hımm. enteresan.
quote:
Orijinalden alıntı: nevarbe
yönetici bile esprili yorum yapmış.. yönetici tanıdığın olunca demek; bilinçli olarak saptırmak için açılan başlıklar kural içi oluyor hımm. enteresan.
Yönetici insan diye biliyoduk biz bunca senedir??
quote:
Kural dışı bir şey görüyorsanız şikayet et butonu var Ben anlamıyorum bu insanları... Gülmek eğlenmek için takılırken nedir bu art niyet?
arı, sokar karınca, ısırır fil, ezer geçer....
quote:
quote:
Kural dışı bir şey görüyorsanız şikayet et butonu var Ben anlamıyorum bu insanları... Gülmek eğlenmek için takılırken nedir bu art niyet?
şimdiye kadar bu tarz konu başlıklarından ceza yiyen çok adam oldu. onlara ceza veriliyorken bir diğerine ceza verilmiyorsa art niyetin kimde olduğu iyi sorgulanmalı kural değiştiyse de yazılır oraya herkes bilir. kural değişmiyorda birileri için esnetiliyorsa onu da herkes bilir.