Şimdi Ara

Hayrına bi bakıverin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Malum lysye günler kala sıkıntılar başladı.Önümde çok konu var.Hangisini tamamlasam bilemiyorum.Birtek biyoloji iyi geçen özdebir sınavında 24 net yaptım.Fizik 10 civarı kimya 15-20 max. Mat 30 max.Geo 15 max.(Ygs1-2 80 bin.Hedefim mimar olmak,çok istiyorum.En kötü 25 bine girmem lazım.)

Durum böyle...Çalışmak istiyorum ama iyi bir şey yapamayacağımı biliyorum hevesim yok.Aslında böyle tembel,boşvermiş,umutsuz bir yapımda yok fakat bu aralar irademi kontrol edemiyorum yani kendime sözüm geçmiyor.Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum.Ne olacak bu halim? Bir akıl verin.Siz aynı şeyleri yaşadıysanız nasıl bu ruh halinden çıkıcam? İsteyen mesaj da atabilir...
    Herkese teşekkür,inşallah sizin iyi gidiyordur?

• 4 yıl önce bu hale geleceksin deseler inanmazdım.Hayat ne hale getiriyor insanı diycem ama yok ben kendim bu hale getirdim.Liseye İzmirin en iyi okullarından birinde başladım sbsler falan çok iyiydi.Sırf kendimi sıkmayayım diye kazandığım fen liselerinin hiç birini yazmayı düşünmedim.O aralar her şeyi biliyom ben çok zekiyim triplerindeydim.Sonra evde yaşanan olaylar,okula gitmeme vs. iyice dersten koptum.9-10.sınıfta hayatım çöp resmen.Geçen yıldan beri çabalıyorum eski halime dönebilmek için ama zor...
  • Bunu okuyan küçük bebeler varsa ders alsın.Gerçi bu saatte sizin ne işiniz var burda...Neyse illaki bunları yaşamanıza gerek yok,zamanınızı harcamayın.Geri gelmiyor maalesef.
  • Neyse beni takan yok sonra görüşürüz
  • Aynı ruh hali bende de var bu olayı aşamadım malesef.. 1 aydır mala bağladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatıp uyuycaktım uyuyamıyorumda ya valla mala bağladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    avukat arkadaşlar bi bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.