Şimdi Ara

Hayrına Bakın Kötü Durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaş var(kız) sınıfta bana nöbetçi yerimizi değiştirelimmi dedi bende kırmadım tamam dedim bugün okulda sürekli bi çocukla orda burda buluştular filan bende kndimi kötü hissettim ben bu duruma vesile oldugum için P.venk mi oluyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çin Malı Üye

Bi arkadaş var(kız) sınıfta bana nöbetçi yerimizi değiştirelimmi dedi bende kırmadım tamam dedim bugün okulda sürekli bi çocukla orda burda buluştular filan bende kndimi kötü hissettim ben bu duruma vesile oldugum için P.venk mi oluyorum ?

Cevap veriyorum; evet..
  • evet hemde çin malı çakma p.venk bide televizyon özelliği eklet kendine tam çin malı olursun
  • quote:

Bi arkadaş var(kız) sınıfta bana nöbetçi yerimizi değiştirelimmi dedi bende kırmadım tamam dedim bugün okulda sürekli bi çocukla orda burda buluştular filan bende kndimi kötü hissettim ben bu duruma vesile oldugum için P.venk mi oluyorum ?

Kız kullanmış işte seni...Durumu eşitle...
  • quote:

cevabını sen söyle zaten biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

cevabını sen söyle zaten biliyorsun

evet ama ipucu lazım adama

Hayrına Bakın Kötü Durumdayım

aldın mesajı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.